uz sa to tu zvrhava - ja som tiez vymenil dvojpravod predu za jednoprevod - a blazem som presedlal na sram - vzpati mtbiker naskladnil shimano orech na roam30 naboj / ktorý mam momentalne nahodený / a uz vsetko nakupene na prerabku sram XD - kazeta, prehazka , packy rival 1x11 - obesim sa
jaj - ja satiez priklanam ku kolegom - nic nepredavaj - nasteluj to zene - s baranmi ci bez - rovnej rajdy a menice su tiez fun - ja mam tiez taky jeden cross s pevnou vidlou - zas chlapci - dnes konceptualne to nieje az tak dolezite, hlavne sme sme radi na bajkoch a ze nam to vyhovuje - fun fun fun - tiez idem skladat rovne rajdy s pevnou vidlou - cross - ale vsak komu to bude vyhovovat ten si kupi ked bude hotový -
Okaok. Tak jej to necham a budem dufat, ze ju zlomim na trochu viac cestnu geo . Rovne rajdy ma. Trekingovy bajk na 38-40mm plastoch. Len To ide vyrazne pomalsie . Dik
Neviete niekto poradiť Gravel plášťe s reálnou šírkou medzi 40 a 50 mm? rozmer 700(622).Kúpil som na skúšku jedny Continental AT ride protection 700X42C ,ale ich reálna šírka je tak 37mm čo mi príde ako málo.Ideálne by bolo niečo s cca 45 mm reálnej šírky.Za rady ďakujem.
Neviete niekto poradiť Gravel plášťe s reálnou šírkou medzi 40 a 50 mm? rozmer 700(622).Kúpil som na skúšku jedny Continental AT ride protection 700X42C ,ale ich reálna šírka je tak 37mm čo mi príde ako málo.Ideálne by bolo niečo s cca 45 mm reálnej šírky.Za rady ďakujem.
Nad 40mm toho uz vela nie je na gravel, ale skus sa pozriet na WTB Riddler 45C mozno ta oslovi. https://www.wtb.com/products/riddler-45c. Pripadne normalne 29" MTB plaste, tam je toho habadej.
AUTHOR RONIN SL 2018 má prevodník 44 zubov AUTHOR RONIN SL 2019 už len 42 takže o niečo ľahší prevod. Ktovie možno by taký prevod mal aj stačiť a netreba meniť kazetu.
hej, pisu, ze mal 44 zubov, v skutocnosti som tento bicykel kupil originalne s 42Z - este mam tento prevodnik na predaj v tunajsom bazare.
vymenil som za 40 zubovy - pracuje voci spominanej 11-46 kazete.
Ja mám cont.race 2.0 ale 27,5 rafik wtb 25 (vnútorná sirka) ma 48 mm
Práveže je toho dosť na trhu. Panaracer Gravelking SK sa robia aj okolo 45, super su Soma Cazadero, MSO ma nieco, Compass, aj od Schwalbe sa najde nieco plus WTBcko
No len keď si zadáš tebou spomínané parametre + kevlarovú pätku tak ten výber až taký bohatý nieje...Momentálne som rozhodnutý pre WTB spomínané pár príspevkov dozadu.Cca 45 Eur je síce dosť za plášť ,ale čo človek neurobí pre dobrý pocit
No len keď si zadáš tebou spomínané parametre + kevlarovú pätku tak ten výber až taký bohatý nieje...Momentálne som rozhodnutý pre WTB spomínané pár príspevkov dozadu.Cca 45 Eur je síce dosť za plášť ,ale čo človek neurobí pre dobrý pocit
Ja mam rad WTB, maju bezproblemovy tubeless. No nic moc zivotnost aspon co sa tyka MTB plastov, a su tazsie ako podobne Panaracer, Schwalbe ci Maxxis. Urcite chod do tubeless, ak nahodou nemas na to rafik da sa to aj cez ghetto tubeless.
Ja by som zasa nedoporučoval ghetto tubeless na cesné/CX biky. Skušal som tubeless kolesá s netubeless plášťami (Schwalbe) a sfúkovalo mi to cez pätky. Stačilo stlačiť plášť zboku a už to išlo.
Celkom podarený bike, len to sedlo ? a isto by som zmenil farbu ?
LUCAS Frames
Tento gravel bike, stavěný na přání zákazníka je vhodný pro sport, cykloturistiku, ale i commuting.
Rám je vyroben z trubek COLUMBUS LIFE, vidlice je celokarbonová COLUMBUS Futura Gravel. Rám i vidlice jsou na pevné osy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nad 40mm toho uz vela nie je na gravel, ale skus sa pozriet na WTB Riddler 45C mozno ta oslovi. https://www.wtb.com/products/riddler-45c. Pripadne normalne 29" MTB plaste, tam je toho habadej.
hej, pisu, ze mal 44 zubov, v skutocnosti som tento bicykel kupil originalne s 42Z
vymenil som za 40 zubovy - pracuje voci spominanej 11-46 kazete.
Ja mám cont.race 2.0 ale 27,5 rafik wtb 25 (vnútorná sirka) ma 48 mm
Len daj pozor aby ti to vliezlo cez vidlu a zadnú stavbu.
Práveže je toho dosť na trhu. Panaracer Gravelking SK sa robia aj okolo 45, super su Soma Cazadero, MSO ma nieco, Compass, aj od Schwalbe sa najde nieco plus WTBcko
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/cesta-a-trekking/trekkingove-plaste
zadám si že väčšie ako 43C a mám tam širokých plááášťou čo hrdlo ráči...
ja na crossovom mám Schwalbe Land Cruiser Plus a to je riadne hrubý plášť, skoro až MTB ale v strede má spojitú časť, takže je dobrý aj na cesty...
Ja mam rad WTB, maju bezproblemovy tubeless. No nic moc zivotnost aspon co sa tyka MTB plastov, a su tazsie ako podobne Panaracer, Schwalbe ci Maxxis. Urcite chod do tubeless, ak nahodou nemas na to rafik da sa to aj cez ghetto tubeless.
LUCAS Frames
Tento gravel bike, stavěný na přání zákazníka je vhodný pro sport, cykloturistiku, ale i commuting.
Rám je vyroben z trubek COLUMBUS LIFE, vidlice je celokarbonová COLUMBUS Futura Gravel. Rám i vidlice jsou na pevné osy.