Misko, v Petrzalke som zil viac ako 30 rokov a na sidliskovych pretekarov v zone mam svoj nazor. Jazdim tam opatrne, kedze kvoli parkujucim autam nevidiet vobec nikam - ani do krizovatiek. Takze o tom, kto z tych 2 inteligentov viac ohrozoval okolie by sa dala viest velmi dlha polemika...
Misopetrovic : vediet ze je tu viac *****ov (od slova buzerovat/lebo slovo hejter som sa dozvedel uz nieje IN ) ako slusnych ludi ,tak sem ani neprispievam. Ale suhlasim ,najst chybu ,obalit jedno slovo vymyslenou omackou a riesit to na 5tich stranach je dnes typicke aj pri otazke migracie tych nadejnych doktorov. Ale ono je to asi to iste ako v inych debatach ,kde napisem real vydrz retaze 1x11 a spusti sa hejterska debata ako neviem jazdit,nemazem retaz,ci ako je xtr onicom . Co ma dorazilo ,ze mi dali palec dole pri prispevku o jazde po zadnom kolese .....pocitam taki,co nevedia jazdit po zadnom kolese
Takze o tom, kto z tych 2 inteligentov viac ohrozoval okolie by sa dala viest velmi dlha polemika...
- Auto iduce 40km/h so zapnutymi dialkovymi
- Neosvetleny cyklista iduci v protismere
Ako chodec by som sa obaval skor cyklistu, ktoreho okrem toho ze nevidim ide aj z neocakavaneho smeru ako auta, ktore sice ide rychlejsie, ale je dobre viditelne, takze mu isto do drahy nevstupim
Misko, v Petrzalke som zil viac ako 30 rokov a na sidliskovych pretekarov v zone mam svoj nazor. Jazdim tam opatrne, kedze kvoli parkujucim autam nevidiet vobec nikam - ani do krizovatiek. Takze o tom, kto z tych 2 inteligentov viac ohrozoval okolie by sa dala viest velmi dlha polemika...
Fakt ,ze biker isiel v protismere bez svetla za este nezopnuteho verejneho osvetlenia nema ziadenu spojitost s tvojou prebujnelou 30rocnou skusenostou .Odpusti si narazky o inteligentoch .
Debata nebola o okoli,ale o tom,ako si de8il vazi svoj vlastny zivot. Keby do mna nabural,plati mi este aj moje poskodene auto,kedze by bol na vine.
Este nejaky slovny steven seagal ? ci to uz uzavrieme ?
Keby si si odpustil svoje arogantne prispevky a la majster sveta, mohla by ta debata vyzerat ozaj lepsie...kazdopadne debatuje sa o tom, o com kto chce, takze sa s tym zrejme nejako budes musiet zmierit. Vyzera to tak, ze obaja ste porusili dopravne predpisy - len rozdiel je v tom, ze tu nazyvas druheho debilom a sam si svoje pochybenie nedokazes pripustit.
Ako chodec by som sa obaval skor cyklistu, ktoreho okrem toho ze nevidim ide aj z neocakavaneho smeru ako auta, ktore sice ide rychlejsie, ale je dobre viditelne, takze mu isto do drahy nevstupim
V protismere by siel ak by to bola jednosmerka. Ale pacik od sody mas kedze napisal ze sa tam vozidla musia navzajom vyhybat ergo o protismere by sa dala viest polemika. Mozno by ten vylev v zlozitej emocnej situacii bol este zabavnejsi keby sme naozaj mali gpskovu rychlost a kamerovy zaznam.
stax Nj. Zasadny je tam aj tak skor ten fakt, ze bol neosvetleny. Uprimne, vsetci neosvetleni ma stvu, ci uz chodci, cyklisti alebo auta, no nikoho by som kvoli tomu nebil, nestrielal alebo co ja viem co .
Co mi pripomina neosvetleneho cyklistu v podbrezovej okolo 22:00 ktory pri tom ako bol ozraty sa snazil drzat stredovej ciary s oscilaciou +-1meter okolo nej. tiez ma to do emocne zlozitej situacie nedostalo...
Super teda ludkovia ,napisal by som ze tesilo ma,ale tychto par stran nezmyslov ma len utvrdilo v tom,ze objektivny pohlad na situaciu je fakt asi subjektivny a mat zbran,strielam cyklistu,lebo som siel o 6kmh rychlejsie ,a to ihned potom,co som sa stal emocne nespokojnym ,asi z jazdy v jednosmerke (kedze iba tam je asi protismer) .....a jo,este som nadaval s cislami miesto niektorych pismen . Fuu,co som to ja za cloveka jaaaj,vlastne viem,som arogantny majster sveta.
Ak som nieco zabudol,napiste .....nabuduce hodim po cyklistovi dakovny dopis,ze mi otvoril oci . A toto vsetko len preto,ze som chcel aby mal svetlo a siel po svojej strane cesty ?
Co mi pripomina neosvetleneho cyklistu v podbrezovej okolo 22:00 ktory pri tom ako bol ozraty sa snazil drzat stredovej ciary s oscilaciou +-1meter okolo nej. tiez ma to do emocne zlozitej situacie nedostalo...
Ono to vyzera,ze ty si v tej situacii neustale,to bude tvoj figel . Aj hulk to tak mal
....vozidlo vykonne,tuhe a s vybornymi brzdami,nenosim okuliare,vidim dobre za kazdych podmienok (v ramci moznosti ludskeho tela). Netrpim dusevnou poruchou,nefetujem,nefajcim ,nepijem alkohol,nefajcim marihuanu,neberiem ukludnujuce lieky...
aby nebolo malo tych ne, tak doplnim ...NEPREDVIDAM a suhlasim so staxJezusltoMageZ
a takyto (ako soda) potom maju svoje krize pri cestach, alebo si buchaju hlavu, co zapricinili.
lebo mna teda este napada stav cesty a teplota 10.1. v Ba, ci teda brzdna draha bude rovnaka ako v lete, ked si to valis pre teba akoze bezpecnou rychlostou.
a na obhajobu cyklistu len doplnim:
1. o kolkej sa to stalo a ake svetlo bolo, ked slnko zapada 16:20 a ty si pisal nieco po 17
2. nevyhybal sa nejakemu zladovatelemu useku, aby ti nespadol pod kolesa?
3. ZASTAVIL SI a pytal si sa ho, ci nahodou NEPOTREBUJE POMOC ked kyval HLAVOU? nemohlo to byt zapricinene ZRAZKOU OD PREDCHADZAJUCEHO STRETU S INYM VOZIDLOM A SOFEROM KTORY USIEL? A ZHODIL MU SVETLO S RIADITOK? (ano, je to moja konspiracia) lebo teraz povies NIE! a to potom znamena ZE SI HO VIDEL V DOSTATOCNEJ VZDIALENOSTI..
tak začínam premýšlať či ho len trollujú alebo to zas myslia vážne lebo poniektorá logika tu fúúú, riadne komplexy zo sveta majú chlapci asi.. soda učesaný a oholený si bol napríklad?
Mentalna retardacia je dnes asi v mode a aj preto to tak na Slovensku vyzera. ftu2 Si mal radsej ostat spat ako pisat take bludy pred 5 rano, alebo si si nestihol zobrat ranne lieky. Si uvedomte ze cyklista je ten co urobil chybu a nabuduce mozno nebude mat take stastie a to plati pre kazdeho cyklistu.
Ten neosvetleny biker som bol pravdepodobne ja, aspon tak sa mi to mari. Dobre ze ma nezrazil, bol som ozraty jak doga. A nemal som ani odrazky a zvoncek.
aby nebolo malo tych ne, tak doplnim ...NEPREDVIDAM a suhlasim so staxJezusltoMageZ
a takyto (ako soda) potom maju svoje krize pri cestach, alebo si buchaju hlavu, co zapricinili.
lebo mna teda este napada stav cesty a teplota 10.1. v Ba, ci teda brzdna draha bude rovnaka ako v lete, ked si to valis pre teba akoze bezpecnou rychlostou.
1. o kolkej sa to stalo a ake svetlo bolo, ked slnko zapada 16:20 a ty si pisal nieco po 17
3. ZASTAVIL SI a pytal si sa ho, ci nahodou NEPOTREBUJE POMOC ked kyval HLAVOU? nemohlo to byt zapricinene ZRAZKOU OD PREDCHADZAJUCEHO STRETU S INYM VOZIDLOM A SOFEROM KTORY USIEL? A ZHODIL MU SVETLO S RIADITOK? (ano, je to moja konspiracia) lebo teraz povies NIE! a to potom znamena ZE SI HO VIDEL V DOSTATOCNEJ VZDIALENOSTI..
Ono je dost mozne ,ze ten nezodpovedny cyklista bez osvetlenia utrpel tesne pred moznym stretom so mnou mozgovu prihodu za riaditkami a v amoku zahodil svetlo. Ano,viem,je to konspiracia,ale tym padom by to vysvetlovalo ,preco bol tak retardovany a jazdil ako de8il. Mam este silny dojem,ze tebe sa muselo stat cosi podobne . A podla pisaneho textu to nieje konspiracia,ale fakt.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fakt ,ze biker isiel v protismere bez svetla za este nezopnuteho verejneho osvetlenia nema ziadenu spojitost s tvojou prebujnelou 30rocnou skusenostou .Odpusti si narazky o inteligentoch .
Debata nebola o okoli,ale o tom,ako si de8il vazi svoj vlastny zivot. Keby do mna nabural,plati mi este aj moje poskodene auto,kedze by bol na vine.
Este nejaky slovny steven seagal ? ci to uz uzavrieme ?
V protismere by siel ak by to bola jednosmerka. Ale pacik od sody mas kedze napisal ze sa tam vozidla musia navzajom vyhybat ergo o protismere by sa dala viest polemika. Mozno by ten vylev v zlozitej emocnej situacii bol este zabavnejsi keby sme naozaj mali gpskovu rychlost a kamerovy zaznam.
Diskusia pobavila mne staci
Ak som nieco zabudol,napiste .....nabuduce hodim po cyklistovi dakovny dopis,ze mi otvoril oci . A toto vsetko len preto,ze som chcel aby mal svetlo a siel po svojej strane cesty ?
Ono to vyzera,ze ty si v tej situacii neustale,to bude tvoj figel . Aj hulk to tak mal
aby nebolo malo tych ne, tak doplnim ...NEPREDVIDAM a suhlasim so stax Jezus lto MageZ
Ono je dost mozne ,ze ten nezodpovedny cyklista bez osvetlenia utrpel tesne pred moznym stretom so mnou mozgovu prihodu za riaditkami a v amoku zahodil svetlo. Ano,viem,je to konspiracia,ale tym padom by to vysvetlovalo ,preco bol tak retardovany a jazdil ako de8il. Mam este silny dojem,ze tebe sa muselo stat cosi podobne . A podla pisaneho textu to nieje konspiracia,ale fakt.