Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Joga je pre mnohých dobrý spôsob na aktívnu regeneráciu. Keď chce teda človek vedieť aj koľko času takto regeneroval, prečo si to nezapísať aj do Stravy, nie? Veď regenerácia je pri tvrdom tréningu dôležitá vec.
Strava nahodnocuje len pri meraní appkou alebo aj po importe resp. syncu s gpska?
Aj pri importe, napriklad zhraneho gps suboru z Locusu. Dokonca aj realne vyskove metre uploadnute zo zariadenia s barometrickym vyskomerom si nasledne vies na strave "prepocitat". Pri jednom vyjazde som to vyskusal a zo 600vm vzniklo 1000vm a od vtedy sa toho tlacitka stranim
MichalJ
Jasne, rozumiem. Ja som si Stravu vzdy spajal s evidenciou prejdenych kilometrov, preto som sa divil, ze je tam joga a dalsie podobne aktivity.
Lebo ludia vo fore pindaju, ze tam nemaju taketo stupidne aktivity. Dokonca tam chcu logovat aj jazdenie na motorke, motokare a inych motorovych kravinach (ebike?)
Ale aby odstranili chyby, na ktore sa uz roky poukazuje, prdia. A pritom vela ludi rusi premium len kvoli ich necinnosti. Ale asi tych, co bezhlavo platia, je stale viac
Oukej, tak keď mi mobil nadhodnocuje nastúpané výškové aj o +50%, tak som si dal tú námahu a porovnal záznamy zo Stravy za posledných 10 turistík s parťákom kde šlapali bok po boku to isté. Ja zaznamenávam cez Samsung Galaxy S7 a parťák cez Garmin Fenix 3 s barometrickým výškomerom. Nepoužíva tú funkciu "correct", na prepočítanie dĺžky a výšky.
Dĺžku som uviedol jednu, v jednom stĺpci sú potom moje údaje o výške a v druhom stĺpci z Garmin Fénix 3 od kamaráta.
Tak schválne ktoré výškové sú z ktorého zariadenia?
Ešte poznamenám že v šedých riadkoch (kde je v prvom stĺpci výrazne viac výškových) sú dni keď sa od obeda okolo nás pohybovali búrky, boli sme na hrebeni VF.
Áno prvý stĺpec kde je viac krát menej výškových je S7 a druhý Garmin Fenix 3. Sú to dáta dohľadateľné na Strave.
Ja neviem ale čo teda uvažujem zle? Buď je niečo zle, alebo tým údajom z telefónu môžem veriť. Asi záleží aj od mobilu a kde sa mobil nachádza. Či vo vačku na stehne, na spodku batohu. Alebo úplne na vrchu batohu, ako ho ja vždy nosím.
Kúpim si aj ja hodziny, aby som mal viac nastúpaných
Vie mi niekto poradit prosim, preco mi pravdepodobne hodiny Suunto Ambit 2S resp. preco mi cez Movescount neprenasa automaticky udaje z hodin po pripojeni do Strava cez PC alebo to ide iba cez apky v mobiloch. Mam vsetko zapnute v nastaveniach a podla popisu by to malo automaticky pri pripojeni stiahnut ale zial nic, iba na ucte mam udaje ale neprenesu sa. Za kazdu radu dakujem.
chcem sa opytat, ci sa tu najde niekto, komu na smartphone Huawei P9 LITE, alebo na Huawei P10 LITE bezproblemovo funguje Strava. Cize na mape ma realne vykreslenu trasu a nie rovne ciary.
Na P10 lite mi to funguje bez problemov. Chvilku som mal problem, ze sa strava po case vypinala, ale po upgrade na oreo to uz funguje. chod do nastavenia>bateria>spustit, najdi si tam Stravu a nastav ju na spravovat rucne (spustit na pozadi).
Dik. Ku koncu roka som sa na Stravu vy... Ale bolo by fajn, keby fungovala. Preto som nedavno spravil na P10 presne obidva kroky, ktore si napisal a cakam na sezonu, ako sa bude spravat. Len som uz nevydrzal neopytat sa, lebo som sa docital rozne na nete nie moc pozitivne veci... Bodaj by to vyslo!
Ano, ja som to nastavoval uz aj predtym, ale nefungovalo to. No po upgrade OS P10 uz je aj moznost spravovania okrem automatiky aj rucne, tak sa na to '' rucne '' spolieham...
Kamos tiez na Honori hroza, no na LG bez problemov. Tak dufam, ze v tom upgrade je to uz fixnute.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj pri importe, napriklad zhraneho gps suboru z Locusu. Dokonca aj realne vyskove metre uploadnute zo zariadenia s barometrickym vyskomerom si nasledne vies na strave "prepocitat". Pri jednom vyjazde som to vyskusal a zo 600vm vzniklo 1000vm a od vtedy sa toho tlacitka stranim
Jasne, rozumiem. Ja som si Stravu vzdy spajal s evidenciou prejdenych kilometrov, preto som sa divil, ze je tam joga a dalsie podobne aktivity.
Ale aby odstranili chyby, na ktore sa uz roky poukazuje, prdia. A pritom vela ludi rusi premium len kvoli ich necinnosti. Ale asi tych, co bezhlavo platia, je stale viac
Dĺžku som uviedol jednu, v jednom stĺpci sú potom moje údaje o výške a v druhom stĺpci z Garmin Fénix 3 od kamaráta.
Tak schválne ktoré výškové sú z ktorého zariadenia?
Ešte poznamenám že v šedých riadkoch (kde je v prvom stĺpci výrazne viac výškových) sú dni keď sa od obeda okolo nás pohybovali búrky, boli sme na hrebeni VF.
Áno prvý stĺpec kde je viac krát menej výškových je S7 a druhý Garmin Fenix 3. Sú to dáta dohľadateľné na Strave.
Ja neviem ale čo teda uvažujem zle?
Kúpim si aj ja hodziny, aby som mal viac nastúpaných
chcem sa opytat, ci sa tu najde niekto, komu na smartphone Huawei P9 LITE, alebo na Huawei P10 LITE bezproblemovo funguje Strava. Cize na mape ma realne vykreslenu trasu a nie rovne ciary.
Na P10 lite mi to funguje bez problemov. Chvilku som mal problem, ze sa strava po case vypinala, ale po upgrade na oreo to uz funguje. chod do nastavenia>bateria>spustit, najdi si tam Stravu a nastav ju na spravovat rucne (spustit na pozadi).
Kamos tiez na Honori hroza, no na LG bez problemov. Tak dufam, ze v tom upgrade je to uz fixnute.
vyjazd potom zmazes / oznacis spravnou aktivitou