Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
s mobilom budes mat vzdy nejaky problem na to by som sa nespoliehal jazdil som takto 2-3 roky a pocas roka sa vzdy par x krat stalo ze to mobil nejak pototo od kedy som kupil garmin tak mam pokojny spanok
Tak to mas asi pravdu. 😁
Pokial mi utne len trosku, tak mi to na vseobecnu statistiku staci, ale desiatky km za jazdu, tak to teda nie.
Inak pri podrobnejsom skumani tras som zistil, ze mal aj drobnejsie vypadky pocas jazdy, ktore vidno az pri vacsom priblizeni mapy.
Ale ked to bazukoid-ovi funguje na P10, tak je to iskra nadeje este skusat. Aj ked som si myslel, ze Huaweiov bude viac... 🤔😂
ja pouzivam mobil Samsung Galaxy Xcover 4 a problem som zatial nemal. teraz som si pozeral vysku ked som bol na turistike a bol tam rozdiel 2-4m vyskovych co je podla mna ok. tento tyzden mi pridu Suunto Ambit3 peak tak uz mob asi pouzivat nebudem, no ako pisem nemal som problem
To je ale cista nahoda, ze si mal OK vysku, resp. to Strava prehnala svojou korekciou a nahradila to svojimi vyskovymi datami. Ten mobil nema barometer. Resp. inak - vysku na nejakom bode s dobrou viditelnostou das relativne slusne aj z GPS, ale pocet nastupanych metrov bude skresleny (a prave tie su dolezite a nie aktualna vyska).
P10 lite mi s povodnym androidom blbol rovnako, po cca hodine mi prestal zaznamenavat a bola rovna ciara do ciela. Po update na android 8 to uz funguje dobre.
Tiež s mobilom nemám problém. Jediný problém je, že nemal presný GPS prijímač, teraz sa mi na novom zdá o niečo lepší. Ale zatiaľ boli možné len 2 jazdy teréne...
Zalezi na zariadeni na ktorom to meras. V Garmin Fenix 3 mam aktivitu bike v interieri. Po spusteni sa nespusta GPS iba meria tep a zaznamenava udaje z cidiel. Ak ich vobec mas (kadencia, rychlost, waty) a su sparovane zo zariadenim.Potom tieo udaje vidis aj v Strave ako grafy
droid: ak náhodou máš iba mobil, tak ja som riešil podobný problém. Fungovala mi na to aplikácia Wahoo Fitness (na Android, neviem či je aj na IOS). Zaznamenáva čas + údaje zo snímačov, bez GPS, ako ho nezapneš. Priamo z tej aplikácie to vieš potom exportnúť do Stravy.
Chcel by som zmenit typ aktivity z virtual ride na workout. Jednu mi to v pohode zmenilo, ale ostatne uz nie. Stretli ste ste sa s niecim podobnym? Kde moze byt chyba?
droid: ak náhodou máš iba mobil, tak ja som riešil podobný problém. Fungovala mi na to aplikácia Wahoo Fitness (na Android, neviem či je aj na IOS). Zaznamenáva čas + údaje zo snímačov, bez GPS, ako ho nezapneš. Priamo z tej aplikácie to vieš potom exportnúť do Stravy.
Aj ked si kliknem na "Analyze" tak z grafou krasne vidno ze som siel cca 1:18..
nahraval som to cez Locus, a ten mi moving time ukzuje spravne....
Neviete kde moze byt chyba ? pripadne ako to opravit ? dakujem
pravdepodobne to nie je chyba, ale vlastnosť - inak implementovaná detekcia zastavení
nezabúdaj, že na GPS zázname sa hýbeš, aj keď reálne stojíš - obrátene, pomalý pohyb môže byť vyhodnotený ako státie
tulenik alebo aj niekto iný. A neviete či toto čo popisuje ElvisLM, ale na bicykli (zaznamenávanie iba pomocou Strava app v mobile) by zlepšil pripojený BT/Ant+ snímač rýchlosti?
Dík.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pokial mi utne len trosku, tak mi to na vseobecnu statistiku staci, ale desiatky km za jazdu, tak to teda nie.
Inak pri podrobnejsom skumani tras som zistil, ze mal aj drobnejsie vypadky pocas jazdy, ktore vidno az pri vacsom priblizeni mapy.
Ale ked to bazukoid-ovi funguje na P10, tak je to iskra nadeje este skusat. Aj ked som si myslel, ze Huaweiov bude viac... 🤔😂
Ja som riesil konkretne Huawei P9, Huawei P10, pripadne kamosov Honor, co je to iste. Fakt to blblo.
Chcel by som zmenit typ aktivity z virtual ride na workout. Jednu mi to v pohode zmenilo, ale ostatne uz nie. Stretli ste ste sa s niecim podobnym? Kde moze byt chyba?
Dakujem za tip, vyskusam
po nahrati aktivity mi zobrazuje zly "moving time" iba 42:41
v skutocnosti by to malo byt cca vyse hodiny...
https://www.strava.com/activities/2102646689
Aj ked si kliknem na "Analyze" tak z grafou krasne vidno ze som siel cca 1:18..
nahraval som to cez Locus, a ten mi moving time ukzuje spravne....
Neviete kde moze byt chyba ? pripadne ako to opravit ? dakujem
nezabúdaj, že na GPS zázname sa hýbeš, aj keď reálne stojíš - obrátene, pomalý pohyb môže byť vyhodnotený ako státie
Dík.