Gusto0 Planiky a odliepanie podrazky od medzipodrazky je klasika Kupil som kedysi jedny ako zimne boty do mesta. Nosil som ich asi dve-tri zimy. Potom boli asi slabsie zimy a Planiky skoncili niekde v kute nedotknute tak 5-6 rokov. Zacal som v tej dobe chodit na turistiku a tak som ich jedneho dna vytiahol, ze sa konecne zidu. Vyrazali sme z Dobrej Vody, plan bol okruh s vyuzitim vsetkych znackovych farieb - cervena, modra, zlta, zelena, celkovo asi 22km. Od rana mierne snezilo. Najprv sa mi odlepila pata na lavej bote, respektive oddrolili sa jej boky a pata plandala na zvysku podrazky. Isli sme dalej. Za dobrovodskym hradom uz som plandal oboma patami. Isli sme dalej. Stale sa to ale zhorsovalo, tak sme potom zisli mimo znacku a napojili sa na asfaltku, co vedie z opacnej strany hradu naspat do Dobrej Vody. S prichodom do dediny som prisiel kompletne o obe podrazky a k autu uz som dosmatlal len na medzipodrazkach. Prezul som tenisky a boty isli rovno do kosa na namesti v Dobrej Vode Neskor som cital viacero podobnych skusenosti s ich podrazkami.
Zdravím, plánujem kúpiť topánky Garmont Dragontail LT. Viete mi prosím niekto napísať ako sú na tom s veľkosťou? Plánujem objednať cez internet a nemám možnosť si ich vyskúšať niekde v okolí. Normálne nosím turistické 46, bude to sedieť? Vďaka
Ale doporučujem, aby z číslovania sedeli 2 kombinácie, napríklad EU/US alebo UK/US, lebo niektorí výrobcovia vedia zaradiť 2 rôzne čísla pod jedno EU číslovanie a podaktorí priraďujú aj 1/3 namiesto 1/2.
Attachment:
Universal-Footwear-Sizing-Chart.jpeg
...Ale v prípade Garmont by to malo byť štandardné číslovanie.
Ešte by som poprosil, su to moje prvé kvalitné turistické topánky a neviem čím ich ošetrovať. Vosk alebo nejaká impregnácia? Najlepšie aj niečo konkrétne ak by ste mi vedeli odporučiť. Ďakujem
Tak po úvahe a súvahe mám chuť na novú obuv. Musí to byť univerzál. Do roboty i do hospody, i do pohody. Hmotnosť a cena nieje problém. Dizajn áno. Potrebujem vystuženú š***** a turistický dizajn a aby to vydržalo aspoň to isté čo staré dobré "kanady". A nech to je jar/leto/jeseň/zima aspoň. Členkové. Je také niečo?
A dôvod? Minimalizácia batožiny.
Tak po úvahe a súvahe mám chuť na novú obuv. Musí to byť univerzál. Do roboty i do hospody, i do pohody. Hmotnosť a cena nieje problém. Dizajn áno. Potrebujem vystuženú š***** a turistický dizajn a aby to vydržalo aspoň to isté čo staré dobré "kanady". A nech to je jar/leto/jeseň/zima aspoň. Členkové. Je také niečo?
Lowa Zephyr Gtx, su vo verzii tenisky, mid aj vysoke a s dobrou vlozkou su to prijemne papuce. Stoja 150e, na bazosi ich je plno z policajnych skladov po 50e.
nema niekto prehlad o nizkych modeloch, nieco na sposob garmont dragontail, asolo salyan?
nieco co by sa voslo pod 100e? hlavne na bezne nosenie sem tam nejaky vybeh a kratka turistika po prirode, nove terrexi gtx od adidasu su uz vydrzou o nicom
Lowa Zephyr Gtx, su vo verzii tenisky, mid aj vysoke a s dobrou vlozkou su to prijemne papuce. Stoja 150e, na bazosi ich je plno z policajnych skladov po 50e.
Čo obuv Haix Black Eagle safety, môžte mi niekto niečo povedať o podrážke *Podrážka: ľahká gumová / PU podrážka* ? Viem, je to "pracovná obuv" ale ja potrebujem skôr turistickú s pevnou š*****u, nech mám jedny topánky do roboty (v 1 robote strávim 2 týždne tak aj turistikujem) a nechce sa mi už vláčiť 2 páry bôt...
Podrážka pre mňa by mala vydržať napríklad aj hrebeňovku (skaly) bez ujmy... A pohodlie!
Raz som nechodil za deň 38km a vôbec ma neboleli nohy ale to som mal Olangy s vibramovou podrážkou. Ale tie nemajú pevnú š***** a už doslúžili.
Chceš macko psa. Taky není. Bud pracovné alebo turistické
ja pojdem asi do planika brana... take univerzálky aj dom mesta aj to tater.
9ročne reichle už malu ohlodanu podražku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo-ostatne/357745/merrell-chameleon-thermo-435.html
Ale doporučujem, aby z číslovania sedeli 2 kombinácie, napríklad EU/US alebo UK/US, lebo niektorí výrobcovia vedia zaradiť 2 rôzne čísla pod jedno EU číslovanie a podaktorí priraďujú aj 1/3 namiesto 1/2.
...Ale v prípade Garmont by to malo byť štandardné číslovanie.
A mimo to som si dnes z vypredaja vybral tieto kanariky: Salomon Speedcross Vario 2 Sedia mi perfektne tak uz nech je jar az ich mozem zacat drať
nieco co by sa voslo pod 100e? hlavne na bezne nosenie sem tam nejaky vybeh a kratka turistika po prirode, nove terrexi gtx od adidasu su uz vydrzou o nicom
Nikde som nenašiel či majú oceľovú *****
Podrážka pre mňa by mala vydržať napríklad aj hrebeňovku (skaly) bez ujmy... A pohodlie!
Raz som nechodil za deň 38km a vôbec ma neboleli nohy ale to som mal Olangy s vibramovou podrážkou. Ale tie nemajú pevnú š***** a už doslúžili.
Alebo by mi lepšie slúžili uvex2 gtx vibram?
ja pojdem asi do planika brana... take univerzálky aj dom mesta aj to tater.
9ročne reichle už malu ohlodanu podražku
Alebo skôr tieto
https://www.obuvdoroboty.sk/clenkova-obuv/bezpecnostna-clenkova-gore-tex-obuv-s3-s-kompozitnou-spickou-haix-airpower-xr3/