Zabudol som napísať že ten Author Ronin má sadu Shimano Tiagra a nie Shimano Claris čiže mne sa ten Author Ronin zdá výhodnejší vzhľadom na to že tiagra je vraj už veľmi kvalitná sada a od Shimano 105 sa vraj líši len vyššou váhou. Má ten tvoj Kellys Soot 30 aj úchyty na blatník a na zadný nosič? Želám veľa prejdených kilometrov.
Zatiaľ takto neoficiálne. Kellys Soot 30 2019, zatiaľ pár km, budú treba menšie úpravy a ideme točiť kilometre ? keď to doladím hodím lepšie foto.
https://www.merida.sk/cestne-bicykle/silex-200 Porovnateľný bicykel s o niečo lepšou sadou všimol som si ale že v roku 2019 už nie je v ponuke určite bude ale dostupný v rôznych obchodoch model s roku 2018. Ale samozrejme aj ten Kellys Soot 30 je veľmi dobrý bicykel.
Das tam pedale a kosiky a ma to 11kg. Moj prvy cestak ktory stal novy 400 eur na Sore mal komplet v L-ku 10,5kg z mojho pohladu by gravel/CX bajky mali mat rozhodne menej.
a nekupoval si to heraz v hradku - a ja som ti ho tusim obzeral - vsak pekný je - ja len povzdychnem - mam doma tri projekty rozrobene z toho dve by mali byt na konci gravle
Keď si bol ten chalan zo slúchadlami tak hej, stretli sme sa.
Tak som ho vážil a má 11,3kg,bez pedálov, teda keď si dobre pamätám. Dnes som sa bol previesť a bohovo to ide. Nejako to nepociťujem, keďže môj AM bike ma cca 13,5kg. Uvidím časom, no tento rok po jazdím tak ako je, možno sa bude do budúcna odlahčovat ?
Dnes na skúšku nahodené plášte,ktoré pôjdu na druhé kolesá nakoniec - celkom balóny.Inak nové riadítka Easton AX70,Karbónová sedlovka Čína,Sedlo Selle Italia a nové kolieska DTswiss.Váha aj s pedálmi aktuálne 9,48 kg vo veľkosti XL
Len si jazdi na tých balónoch. Ide to s nimi po nerovnostiach ako žehlička na doske. Do každej jamy som schválne vletel keď som mal prvú jazdu na mojom géčku. Som sa z toho priam vytešoval ako to s podhustením pekne tlmilo. Ja mám obuté 2.1 plášte.
Keď si bol ten chalan zo slúchadlami tak hej, stretli sme sa.
Tak som ho vážil a má 11,3kg,bez pedálov, teda keď si dobre pamätám. Dnes som sa bol previesť a bohovo to ide. Nejako to nepociťujem, keďže môj AM bike ma cca 13,5kg. Uvidím časom, no tento rok po jazdím tak ako je, možno sa bude do budúcna odlahčovat ?
Nu , nejako extra vela toho neodlahcis ... volake karbonove diely to zas nespasia , mozno pneu ine . Gr=€€
Pneumatiky ti v súčte môžu urobiť aj pol 400 gramov rotujúcej hmotnosti. To je dosť, takmer pol kila. Ak by velmi chcel tak karbonové ráfy. Karbonová sedlovka + lahšie sedlo + ľahší predstavec v súčte dá dalších pol kila. To už máš kilo dole bez toho aby si musel meniť sadu za vyššiu. A to by úplne stačilo, je to gravel, nemusí to mať pod 9.
Skôr len pneumatiky, max kolesá. Moc peňazí isto do toho nebudem tlačiť, je to bike na spotrebu,šetriť ho nebudem ? je to pre mňa proste zimný bike. A je to môj najľahší bike, tak aj tak to vyhral ?
Dnes objednane trp spyre s ciny za cca 50e.
Povodne som rozmyslal ze pojdem do hydier na tiagru + brzdy rs785 ale usetrene peniaze investujem radsej do rodiny.
Dnes objednane trp spyre s ciny za cca 50e.
Povodne som rozmyslal ze pojdem do hydier na tiagru + brzdy rs785 ale usetrene peniaze investujem radsej do rodiny.
Trp su dobre ja na nich jazdim a drzia kotuce som dal ine. Kupil som aj zoom dual piston tie trocha pomenej ale este nie uplne na 100 pro zabehnute a doladene
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne vraj ide 20 kg kontrabandu od nemenovaného krokouša.
Veď tam nie sú návarky. Môžeš ukázať o aký spôsob uchytenia a aký nosič sa jedná?
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/nosice-a-kose/force-nosic-zadny-fe-28-s-klapakom-cierny.html
Každý má svoje priority 😉
Ja si chcem dat aj blatniky aj dynamo aj svetla
Brooks uz na tom mam
https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-kolesa-zapletene/358933/wtb-frequency-i23-race-275-centerlock-12x100.html
Nu , nejako extra vela toho neodlahcis ... volake karbonove diely to zas nespasia , mozno pneu ine . Gr=€€
Trp su dobre ja na nich jazdim a drzia kotuce som dal ine. Kupil som aj zoom dual piston tie trocha pomenej ale este nie uplne na 100 pro zabehnute a doladene