dotklo dotklo. Hokej som aktívne hrával 7 rokov. Za ten čas som mal more skuseností s Bratislavských hokejom, hráčmi a ich do oka bijúcou nadradenosťou a so slovanistickými "fanušikmi" . Mám adekvátne skúsenosti aby som si mohol dovoliť napísať vyššie uvedené riadky. Nechcem haniť len Slovan, podobné veci sa stávaju aj inde a čím dalej tým častejsie, a nielen na hokeji, no Slovan vždy bol, je a bude, taký ako som napísal. Ak som sa týmto zovšeobecnením niekoho dotkol tak sa ospraveldnujem, česť výnimkám. No ako aktívne športovca a bývaleho hokejistu, momentálne už len diváka ma dianie na slovenskom lade a tribunach znepokojuje a kazí celkový dojem. Vid dnešný zápas.
ale aj tak je to hanba ze najlepsi brankar v slovenskej lige je fin...
k veci: myslim si, ze sa neda posudzovat len podla toho, kto odkial pochadza, ze blavaci su namysleni, vychodniari su sedlaci (sorry) a zase my sme z kazdeho trochu. strasne neznasam taketo skatulkovanie.
BTW: SLOVAN do toho!
Zaujimave jak sa ludia vedia koli sportu poharkat (myslim v hladisku). Mam rad obe mesta a fandim dobremu hokeju. Takze by bolo fajn keby bolo tych zapasov co najviac.. a rozhodujuci v BA.. nech si toho hokeja este uzijeme : )
Dobre pises ... Za stavu 3:0 na zapasy som jednoznacne drzal Kosicom a vcera aj ked som drzal Slovanu, tak sa mi pacilo ako ich Kosice vymlatili. Pekny hokej ... teda do polovice tretej tretiny. Zaver nemusel byt ...
Nuz a zajtra ... Slovaaaaaaaaaaaan Slovaaaaaaaaan ... sak predsa nevyhraju vychodniari
Dobre pises ... Za stavu 3:0 na zapasy som jednoznacne drzal Kosicom a vcera aj ked som drzal Slovanu, tak sa mi pacilo ako ich Kosice vymlatili. Pekny hokej ... teda do polovice tretej tretiny. Zaver nemusel byt ...
Nuz a zajtra ... Slovaaaaaaaaaaaan Slovaaaaaaaaan ... sak predsa nevyhraju vychodniari
je mi jedno,kto vyhra,som zvedava ako sa budeme drzat na MS bez Satana,Handzusa a pod.Dufam,ze tam sa bude hrat ako celok a nie,kto odkial vysiel aj ked obcas....
ale aj tak je to hanba ze najlepsi brankar v slovenskej lige je fin...
koho je to hanba? je len zázrak, že vo fínsku sa nájde niekto kto by mal záujem hrať našu ligu, aj keď je vraj 5. najlepšia v Európe no ale štatistiky nepustia. každý mladý brankár ide radšej chytať nejakú whl, qjmhl, ahl a pod. než by mal sedieť na striedačke celú sezónu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
k veci: myslim si, ze sa neda posudzovat len podla toho, kto odkial pochadza, ze blavaci su namysleni, vychodniari su sedlaci (sorry) a zase my sme z kazdeho trochu. strasne neznasam taketo skatulkovanie.
BTW: SLOVAN do toho!
A ked je najlepsi strelec bundesligy slovak, to je tiez hanba? Skus sa na to pozriet sportovo, nie nacionalne.
koho je to hanba? je len zázrak, že vo fínsku sa nájde niekto kto by mal záujem hrať našu ligu, aj keď je vraj 5. najlepšia v Európe
2:1
uff 2:1 som bol na biku a na hokej som zabudol uplne:)
stalo sa