Priatelia, neskutocne krute su tie veci Isadore...ten dres je sice povedzme mierne kontroverzny ale prevedenie je uzasne..som uneseny. A v podstate ma stal 5 evri, kedze slm kupoval spolu s gatami
Henten dres som dnes veznul aj ja, verim ze realne to bude vyzerat ok. Ked som cital, ze to ma v nazve shield, tak som si spomenul na Brooke z laguny a sup ho do kosika?
No, neodolal som tým Isadore ani ja. Manželka má čo nevidieť narodky, tak som jej hodil dres do košíka. A hneď som zobral jeden aj sebe. Akurát ste písli, že ste dostali zľavu 10€, mne pri prihlásení do newslettera dalo 10%.
Iba taky postreh, ze vsimate jak isadore robi teraz prieskum nakupnej moralky ludi? Dotaznik zamerany na prijatelnost ceny, lakavost zliav a vypredajov a bum, dva dni na to daju do obehu x dresov za tretinove ceny. A zrazu ludia (ako ja) co je to pre nich no way kvoli cene nakupuju jak divi....cele SK bude stylovo vyzerat na bikoch. Len to mozno nastve skupinku posh zakaznikov, ktori sa chceli odlisit od "stada"... no mna riadne chytili za srdco, takze mozno radsej posetrim a budem kupovat ich....lebo este je to z Puchova a na druhy den..
Možno chceli svoju značku viac dostať medzi ľudí a toto bola cesta. Najlepšia reklama je keď sa to nosí a ľudia to vidia.
Aspoň sa na cestách spoznáme, akonáhle uvidím niekoho v isadore bude to vo mne evokovat člena mtbikera😀
Edit:paci sa mi taka drobnosť ako doprava zdarma na Slovensko, aspoň malý bonus pre nas Slovákov. Pripomína mi to niečo ako napr. skipas pre domácich obyvateľov s čím maximálne súhlasím. Ved určite je rozdiel dat 150e pre nas ako pre napríklad nemca....
Minule sme sa stretli s typkom v tej istej ruzovej Isadore bunde. Sme kukali na seba ako puci, ci nam nehrabe, aj prilbu sme mali podobnu A su to fakt kvalitne veci, ja ich mam treti rok a nic sa nepara, nepachne a to ich davam susit do susicky. Samozrejme jemny program na sportove oblecenie.
Iba taky postreh, ze vsimate jak isadore robi teraz prieskum nakupnej moralky ludi? Dotaznik zamerany na prijatelnost ceny, lakavost zliav a vypredajov a bum, dva dni na to daju do obehu x dresov za tretinove ceny...
Pozor, vo vypredaji su stare modely. Vsimni si ze modely zo sucasnej sezony nemaju akciovu cenu. Napr. dres Sulphur Spring vs Sulphur Spring 2.0.
Tym samozrejme nehanim kvalitu oblecenia, sam mam par kuskov.
Aj s tym suhlasim ze niektore ich merino dresy su prilis teple na 30 horucavy (mam Albula modry).
Taktiez ak si dobre pamatam, reklama na zlavy prisla do mailu skor ako dotaznik.
Presne tak, vypredaj je starych veci, v podstate vobec tie ich prve modely, s ktorymi prisli na trh a uz ich mali viac krat v akcii aj pocas minuleho roka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Henten dres som dnes veznul aj ja, verim ze realne to bude vyzerat ok. Ked som cital, ze to ma v nazve shield, tak som si spomenul na Brooke z laguny a sup ho do kosika?
Možno chceli svoju značku viac dostať medzi ľudí a toto bola cesta. Najlepšia reklama je keď sa to nosí a ľudia to vidia.
Edit:paci sa mi taka drobnosť ako doprava zdarma na Slovensko, aspoň malý bonus pre nas Slovákov. Pripomína mi to niečo ako napr. skipas pre domácich obyvateľov s čím maximálne súhlasím. Ved určite je rozdiel dat 150e pre nas ako pre napríklad nemca....
Pozor, vo vypredaji su stare modely. Vsimni si ze modely zo sucasnej sezony nemaju akciovu cenu. Napr. dres Sulphur Spring vs Sulphur Spring 2.0.
Tym samozrejme nehanim kvalitu oblecenia, sam mam par kuskov.
Aj s tym suhlasim ze niektore ich merino dresy su prilis teple na 30 horucavy (mam Albula modry).
Taktiez ak si dobre pamatam, reklama na zlavy prisla do mailu skor ako dotaznik.
PS: tie gumené nálepky sa odliepaju, kolečka na Loctite a zadnú som dal dole.
Pekný rám, tiež by som ho dal na vinovočervenu metalízu
Nechám ho tak ako je, celkom sa mi páčia rámy bez farby len tak ako boli pozvárané...