iron.hide, trik je v tom, ze pri novych veciach na predaj nevytvara zakazdym novy inzerat, ale upravuje jeden a ten isty- tym zachova pocet videni a lajkov (a asi aj komentarov, takze mu mozes trochu pretrhnut retaz komentarmi s otazkami o tom Evilovi, ak to povazujes za nefer)
k tej cene ale vysvetlenie nemam, mozes to skusit kupit
cervo - co bude to "overovanie telefonneho cisla"? bude teda tel.cislo, navyse prave a funkcne, povinny udaj?
-uz som sice davno nemal ziadny inzerat, ale ked som ich zadaval, tak nikdy som do nich nepisal svoje cislo, vzdy len mail
Nemyslím, že takéto (scarinkovo) správanie je v poriadku. Ak s ním niekto nesúhlasí vo fóre a vyjadrí to palcom dole a on mu potom dá palce dole vo všetkých jeho inzerátoch, je to prinajmenšom detinské, ale môže tým ublížiť aj predaju.
V náväznosti k tomu, čo napísal ReHMn ohľadom palcov/"páčikov" - ak sa to naozaj deje, nebolo by lepšie ich pre bazár úplne zrušiť?
Osobne "páčiky" v bazári používam tak, že ich dám na inzerát, ktorý je podľa mňa výhodný a teda väčší počet "páčikov" môže následne napomôcť menej skúseným v rozhodovaní pri kúpe. Ale keďže nastávajú vyššie spomenuté prípady, nemusia byť vždy také prínosné a bez nich by sa ľudia museli rozhodovať naozaj len podľa kvality inzerátu (cena, fotky, popis...).
Nemyslím, že takéto (scarinkovo) správanie je v poriadku. Ak s ním niekto nesúhlasí vo fóre a vyjadrí to palcom dole a on mu potom dá palce dole vo všetkých jeho inzerátoch, je to prinajmenšom detinské, ale môže tým ublížiť aj predaju.
V náväznosti k tomu, čo napísal ReHMn ohľadom palcov/"páčikov" - ak sa to naozaj deje, nebolo by lepšie ich pre bazár úplne zrušiť?
Osobne "páčiky" v bazári používam tak, že ich dám na inzerát, ktorý je podľa mňa výhodný a teda väčší počet "páčikov" môže následne napomôcť menej skúseným v rozhodovaní pri kúpe. Ale keďže nastávajú vyššie spomenuté prípady, nemusia byť vždy také prínosné a bez nich by sa ľudia museli rozhodovať naozaj len podľa kvality inzerátu (cena, fotky, popis...).
Dobrý postreh! So scarinko tu kvantum ľudí nesúhlasí a dáva mu za to palec dole, takže asi veľa ľudí má od neho opalcované inzeráty
Na druhú stranu je tu všeobecne akceptovaný ako miestny pajác a tak od neho neprekvapí takýto prostoduchý spôsob oplácania, osobne sa nebojím že by tým ublížil môjmu predaju, skôr sa na tom zasmejem.
Ale odhliadnuc od toho trtka, s tým zrušením palcovania v bazári na 100% súhlasím. Často to môže kupcu dosť ovplyvniť alebo aj odradiť, t.j. nevyberá podľa stavu, ročníka, výbavy, ceny, atď, ale podľa (ne)páčikov. Za mňa zrušiť.
tie opalcovane inzeraty nemas za to ze si mi dal dislike vo fore zas tolko si o sebe nemysli
pokial viem tak ten system like/dislike je tu prave na to aby si mohol vyjadrit nazor bez pisania textu.
ked ho niekto vyjadri dislikeom tak sa tu zacnu zrazu vsetci stazovat.
ja mam od astra vela palcov dole a? chcel by som mat vase problemy
neviem ze by sme sa my dvaja poznali
si myslis ze ked si skryty za anonymitu internetu a prezyvku na fore tak si mozes dovolit niekomu nadavat do ***** deciek? fakt? nerobia toto prave hlupe deti? skus sa nad tym zamysliet
Mne staci tvoja prezentacia tu na fore a vytvorit si obraz uz neni az tak tazke.Kopa ludi z fora ma osobne pozna,ale stretnutie s podobnymi ako si Ty vobec nevyhladavam
tie opalcovane inzeraty nemas za to ze si mi dal dislike vo fore zas tolko si o sebe nemysli
pokial viem tak ten system like/dislike je tu prave na to aby si mohol vyjadrit nazor bez pisania textu.
ja mam od astra vela palcov dole a? chcel by som mat vase problemy
Ahaa tak to preto že sa ti všetky moje inzeráty zdali zrovna tebe nevhodné však
Verím že by si chcel mať naše problémy, ty máš totiž vážne problémy sám so sebou. Ak ťa v škole šikanovali mal si to riešiť hneď, takto to má dopady v dospelosti.
hadajte preco mam zrovna vas dvoch ako jedinych v ignore? a bolo to este skor ako som tu dnes pisal len skoda ze sa mi stale objavuju tie vase prispevky vo forme ignore
Ja si tipnem. Keď už nie je inzerát aktuálny (tovar sa predal) neukončím ho ale len v ňom urobím úpravu. Zmením foto a dám nový popis. Teda cez jeden evidovaný inzerát mám vlastne dva. Akurát na relatívne novom ostanú pôvodné otázky, odpovede, prípadne hodnotenia.
Takým spôsobom na jeden evidovaný inzerát ich narobím koľko chcem a nik nezistí, že som cez MTBIKER predal 100 vecí lebo tam bude záznam len o jednom.
hlavne je to o lajkoch podla mna, ked ma nieco napr 17 lajkov tak to predas skor ako ked to nema ziadny alebo jeden ktory ti tam dal kamarat kazdopadne byt adminom tak vsetky take kde je rozpor /koment ktory tam nesedi/ zmazem ich.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cena €1.200, pocet videni 14060x
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-celoodpruzene/309165/evil-undead-carbon.html
hmm?
k tej cene ale vysvetlenie nemam, mozes to skusit kupit
-uz som sice davno nemal ziadny inzerat, ale ked som ich zadaval, tak nikdy som do nich nepisal svoje cislo, vzdy len mail
Dobrý postreh! So scarinko tu kvantum ľudí nesúhlasí a dáva mu za to palec dole, takže asi veľa ľudí má od neho opalcované inzeráty
Na druhú stranu je tu všeobecne akceptovaný ako miestny pajác a tak od neho neprekvapí takýto prostoduchý spôsob oplácania, osobne sa nebojím že by tým ublížil môjmu predaju, skôr sa na tom zasmejem.
Ale odhliadnuc od toho trtka, s tým zrušením palcovania v bazári na 100% súhlasím. Často to môže kupcu dosť ovplyvniť alebo aj odradiť, t.j. nevyberá podľa stavu, ročníka, výbavy, ceny, atď, ale podľa (ne)páčikov. Za mňa zrušiť.
ja mam od astra vela palcov dole a?
si myslis ze ked si skryty za anonymitu internetu a prezyvku na fore tak si mozes dovolit niekomu nadavat do ***** deciek? fakt? nerobia toto prave hlupe deti? skus sa nad tym zamysliet
ja mam od astra vela palcov dole a?
Ahaa tak to preto že sa ti všetky moje inzeráty zdali zrovna tebe nevhodné však
Verím že by si chcel mať naše problémy, ty máš totiž vážne problémy sám so sebou. Ak ťa v škole šikanovali mal si to riešiť hneď, takto to má dopady v dospelosti.
napr. kolesa na ktorych sa da zmenit zdvih, vidlica 27,2mm, bicykel s offsetom a podobne
Aj tento.
Takým spôsobom na jeden evidovaný inzerát ich narobím koľko chcem a nik nezistí, že som cez MTBIKER predal 100 vecí lebo tam bude záznam len o jednom.