To mi je jasne, ale pytam sa preco? Ze su to priekupnici je jasne tak ci tak, a nevidim na tom nic zle... Keby sa za inzeraty plati tak by mi to mozno davalo vyznam... Hack3r si ma predbehol. Aha takze lajky prevazia tie odveci otazky? To uz vo mne vytvara vacsie pochybnosti, lajkov moze mat aj tisic..
pre nas znalych nie, ale chodi sem kopec ludi ktory sa sem ani nezaregistruju len nieco zhanaju a mozno sa ani moc nevyznaju do komponentov. kazdopadne nie je to uplne ok takto recyklovat inzeraty a mali by sa vsetky zmazat
Prepisovane inzeraty (resp. ako ich Hack3r nazval recyklovane) predstavuju urcity problem. Ubezpecujem vas, ked na takyto natrafim, je vymazany! V identifikovani takychto izeratov nam moderatorom mozu pomoct jedine uzivatelia.
Po predaji tovaru je povinostou predavajuceho inzerat vymazat.
Pri vymazavani inzeratu sa objavi formular, v ktorom ma predavajuci moznost oznacit kupujuceho.
Kupujuci je potom vyzvany emailom/notifikaciou na hodnotenie predavajuceho. Na rozdiel od pacikov/likeov, kde hocikto moze hocijako hodnitit hocijaky tovar hocikoho, toto hodnotenie je vylucne predavajuceho kupujucim a viaze sa na jeden inzerat/tovar.
Samozrejme, hodnotenie sa da obist tak, ze vo formulari predavajuci neurci kupujuceho.
Takto ziskane hodnotenia su v procese spracovania a budu premietnute do celkoveho hodnotenia uzivatelov, ktore bude sucastou uzivatelskeho profilu...
V odhaleni podvodnikov, alebo aj pri odhaleni prepisovanych/recyklovanych inzeratov nam mozete pomoct tak, ze budete komentovat, pripadne klast otazky priamo do komentarov pod inzeratom.
Enormy pocet zobrazeni este neznamena, ze inzerat je prepisany/recyklovany, a naopak, inzerat s niekolkymi videniami moze by prepisany/recyklovany.
Napriklad, nech su inzerovane kluky stylisticky a obsahovo spravne, ale pod nim v komentaroch nasledovne:
- S akym offsetom je ta sedlovka?
- Tie pedale su v tomto eshope za polovicnu cenu
Tak vam zarucujem, ze dany inzerat v momente vymazem!
Dalsia vec, ktoru by som spomenul je, ze prakticky sa ziadne inzeraty nevymazavaju, iba dostanu atribut "Neaktualny" alebo "Bol vymazany adminom".
Vieme ich dohladat pod uzivatelskym uctom, alebo aj cez url odkaz.
Ked bude fungovat hodnotenie uzivatelov, bude mozne dat aj do pomeru:
pocet hodnoteni - pocet inzeratov
pocet udelenych hodnoteni - pocet inzeratov
a podobne relacie, ktore dufajme ze budu napomahat eliminovat podvodnikov, spekulantov a nedoveryhodnych ludi...
lebo lukas6s8p nazorne ukazal, ze to je blbost. ktoremukolvek inzeratu mozes dat taku blbu otazku a uz znamena ze je recyklovany a bude vymazany? a tie recyklovane inzeraty bez komentara ako dokazes? proste sa tu riesia podla mna *****. pise sa ze inzeraty na kupu sa mazu, ale asi malo, lebo sa stale daju najst. a podla mna je to sprostost. potom je to kade tade, ze niekto nieco chce a dava to do tem ako zhanam nezohnatelne atd. podla mna by mala byt aj rubrika kupim. napriklad vcera zhanal ddemo karbonovu cestnu/gravel vidlicu na kotuce aj havarovanu, stacil mu krk, tak dal inzerat na kupu. niekto ho aj videl a niekto mozno ma. ale inzerat tu nemoze byt, lebo kupim.
ale ine na kupu su tu zverejnene bez vymazania, asi vtedy nemali sluzbu, alebo sa vyprdli.
a asi by sa malo cele toto presunut do bazara.
ako mu dokazes ze tam ta sedlovka predtym nebola??? a nerecykloval inzerat na kluky a teraz sa odpoved tyka kluk??? a ReHMn ma inzeraty typu bazos, na ktore sa tu kopec ludi stazuje, ze nesuvisia s cyklistikou. tak by tu mohla byt rubrika na to urcena.
To mi je jasne, ale pytam sa preco? Ze su to priekupnici je jasne tak ci tak, a nevidim na tom nic zle... Keby sa za inzeraty plati tak by mi to mozno davalo vyznam...
Zeby prave preto, aby maskovali ze su priekupnici?
Ako som pisal, nemam vyhradeny cas kedy vykonavam pracu moderatora. Su dni, kedy nie som ani na dosah internetu.
Vcera napriklad, som mal volny den, isiel som peso do mesta. Oproti Mytnemu domceku na Novom Starom moste, Cyklokoalicia rozdavala ranajky zadarmo. Este som si povedal, ze ake stastie, ze som nesiel na biku, lebo takto som si mohol zobrat chlieb s vajickovou natierkou do jednej ruky a kokosovy kolac do druhej.
Dakujem, chutil skvele, ale nabuduce takuto akciu prosim nahlasit vopred!
Hack3r
Ja som cital tvoj prispevok o viacerych recyklovanych inzeratoch od jedneho uzivatela. Zamerne som ich nechal prelezat, aspon na ten den kedy mam volno, aby si ich mohli aj ostatni uzivatelia prezriet. (este dnes budu vymazane)
Keby si ich aj ftu2 bol precital, tak by nekladol blbe otazky typu:
"ako mu dokazes ze tam ta sedlovka predtym nebola??? a nerecykloval inzerat na kluky a teraz sa odpoved tyka kluk??"
Odpoved je, ze podla datumu. Vsetky prispevky, clanky, komentare maju prideleny presny datum, time stamp. Na zaklade toho je mozne lahko urcit, co bolo skor: vajce alebo sliepka.
Dalsim skvelim pristupom je: ked si moderator dovoluje kritizovat, pripadne este aj editovat a mazat inzeraty, zautocme na jeho inzeraty.
Tu sa ftu2 opat predviedol: "ma inzeraty typu bazos, na ktore sa tu kopec ludi stazuje, ze nesuvisia s cyklistikou".
Len kvoli tebe, mily ftu2 som si dovolil spravit malu statistiku mojich inzeratov. Do dnesneho dna mam 76 neaktualnych inzeratov, v ktorych som inzeroval 4 kazety, 8 prehadzovaciek, 3 radenia, 2 kluky, 3 kolesa, 6 brzd, 2 prilby, 4 bicykle, 5 sediel a drobne komponenety (rajdy, predstavce, sedlovky, dosticky a pod.) Momentalne mam 7 inzeratov, z ktorych paperka a plavecke okuliare priamo nesuvisia s cyklistikou...
Na druhej strane, z tvojich 38 neaktualnych inzearotov 27 su tretry a oblecenie. Mozme to oznacit ako typ bazos?
takze ten cas komentarov, ked najprv je otazka na sedlovku a za 12 minut sa inzerat PREEDITUJE na kluky a opoved sa tyka kluk DOKAZUJE ze najprv boli kluky? AKO?
ja na tvoje inzeraty neutocim, len konstatujem fakt, ze tu uzivatelia kritizuju vlozene inzeraty, ktore NESUVISIA s cyklistikou, ako bazos. ktory moj inzerat nieje cyklisticky?
Dobre. Ja tiez nebudem utocit.
Na pochopenie vyssie uvedeneho bol najlepsi priklad (niekolko prikladov) ktory uviedol Hack3r, preto som ich ani nezmazal okamzite. Neviem ci si ich pozrel/nepozrel, ale teraz su uz zmazane.
Ked trvas na vysvetleni, resp. ked to chces pochopit vylucne na tom jednom mojom inzerate, je to v poriadku. Len prosim, pozri si ho az v pondelok po 9hod. Zatial tolko. Dakujem
Edit 09.02.2019 20:05: Je to presne tak, ako to napisal Hack3r, len ja som chcel, aby ftu2 na to prisiel sam... Ale aspon to uz nemusim vysvetlovat.
ako pisal ReHMn ak je inzert na kolesa napr zo 7.2.2019 a koment dole z 24.11.2018 ze ci sa da na vidle zmenit zdvih na 120 tak logicky to je podla datumov recyklovany inzerat a moze byt zmanzany
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hack3r si ma predbehol. Aha takze lajky prevazia tie odveci otazky? To uz vo mne vytvara vacsie pochybnosti, lajkov moze mat aj tisic..
ale mam pocit, ze sme v zlej teme
Prepisovane inzeraty (resp. ako ich Hack3r nazval recyklovane) predstavuju urcity problem. Ubezpecujem vas, ked na takyto natrafim, je vymazany! V identifikovani takychto izeratov nam moderatorom mozu pomoct jedine uzivatelia.
Po predaji tovaru je povinostou predavajuceho inzerat vymazat.
Pri vymazavani inzeratu sa objavi formular, v ktorom ma predavajuci moznost oznacit kupujuceho.
Kupujuci je potom vyzvany emailom/notifikaciou na hodnotenie predavajuceho. Na rozdiel od pacikov/likeov, kde hocikto moze hocijako hodnitit hocijaky tovar hocikoho, toto hodnotenie je vylucne predavajuceho kupujucim a viaze sa na jeden inzerat/tovar.
Samozrejme, hodnotenie sa da obist tak, ze vo formulari predavajuci neurci kupujuceho.
Takto ziskane hodnotenia su v procese spracovania a budu premietnute do celkoveho hodnotenia uzivatelov, ktore bude sucastou uzivatelskeho profilu...
V odhaleni podvodnikov, alebo aj pri odhaleni prepisovanych/recyklovanych inzeratov nam mozete pomoct tak, ze budete komentovat, pripadne klast otazky priamo do komentarov pod inzeratom.
Enormy pocet zobrazeni este neznamena, ze inzerat je prepisany/recyklovany, a naopak, inzerat s niekolkymi videniami moze by prepisany/recyklovany.
Napriklad, nech su inzerovane kluky stylisticky a obsahovo spravne, ale pod nim v komentaroch nasledovne:
- S akym offsetom je ta sedlovka?
- Tie pedale su v tomto eshope za polovicnu cenu
Tak vam zarucujem, ze dany inzerat v momente vymazem!
Dalsia vec, ktoru by som spomenul je, ze prakticky sa ziadne inzeraty nevymazavaju, iba dostanu atribut "Neaktualny" alebo "Bol vymazany adminom".
Vieme ich dohladat pod uzivatelskym uctom, alebo aj cez url odkaz.
Ked bude fungovat hodnotenie uzivatelov, bude mozne dat aj do pomeru:
pocet hodnoteni - pocet inzeratov
pocet udelenych hodnoteni - pocet inzeratov
a podobne relacie, ktore dufajme ze budu napomahat eliminovat podvodnikov, spekulantov a nedoveryhodnych ludi...
aspon sme sa vratili k teme
(povodne v teme Zabavne inzeraty)
Prepisovane inzeraty (resp. ako ich Hack3r nazval recyklovane) predstavuju urcity problem. Ubezpecujem vas, ked na takyto natrafim, je vymazany!
Nahlasene boli vyssie spominane recyklovane inzeraty a neboli zmazane, mozem vediet preco? Dik
ale ine na kupu su tu zverejnene bez vymazania, asi vtedy nemali sluzbu, alebo sa vyprdli.
a asi by sa malo cele toto presunut do bazara.
ak inzerent zareaguje ako ReHMn, tak sa da lahko identifikovat provokater ...
hladaj sposoby a nie dovody
Zeby prave preto, aby maskovali ze su priekupnici?
Vcera napriklad, som mal volny den, isiel som peso do mesta. Oproti Mytnemu domceku na Novom Starom moste, Cyklokoalicia rozdavala ranajky zadarmo. Este som si povedal, ze ake stastie, ze som nesiel na biku, lebo takto som si mohol zobrat chlieb s vajickovou natierkou do jednej ruky a kokosovy kolac do druhej.
Dakujem, chutil skvele, ale nabuduce takuto akciu prosim nahlasit vopred!
Hack3r
Ja som cital tvoj prispevok o viacerych recyklovanych inzeratoch od jedneho uzivatela. Zamerne som ich nechal prelezat, aspon na ten den kedy mam volno, aby si ich mohli aj ostatni uzivatelia prezriet. (este dnes budu vymazane)
Keby si ich aj ftu2 bol precital, tak by nekladol blbe otazky typu:
"ako mu dokazes ze tam ta sedlovka predtym nebola??? a nerecykloval inzerat na kluky a teraz sa odpoved tyka kluk??"
Odpoved je, ze podla datumu. Vsetky prispevky, clanky, komentare maju prideleny presny datum, time stamp. Na zaklade toho je mozne lahko urcit, co bolo skor: vajce alebo sliepka.
Dalsim skvelim pristupom je: ked si moderator dovoluje kritizovat, pripadne este aj editovat a mazat inzeraty, zautocme na jeho inzeraty.
Tu sa ftu2 opat predviedol: "ma inzeraty typu bazos, na ktore sa tu kopec ludi stazuje, ze nesuvisia s cyklistikou".
Len kvoli tebe, mily ftu2 som si dovolil spravit malu statistiku mojich inzeratov. Do dnesneho dna mam 76 neaktualnych inzeratov, v ktorych som inzeroval 4 kazety, 8 prehadzovaciek, 3 radenia, 2 kluky, 3 kolesa, 6 brzd, 2 prilby, 4 bicykle, 5 sediel a drobne komponenety (rajdy, predstavce, sedlovky, dosticky a pod.) Momentalne mam 7 inzeratov, z ktorych paperka a plavecke okuliare priamo nesuvisia s cyklistikou...
Na druhej strane, z tvojich 38 neaktualnych inzearotov 27 su tretry a oblecenie. Mozme to oznacit ako typ bazos?
ja na tvoje inzeraty neutocim, len konstatujem fakt, ze tu uzivatelia kritizuju vlozene inzeraty, ktore NESUVISIA s cyklistikou, ako bazos. ktory moj inzerat nieje cyklisticky?
Na pochopenie vyssie uvedeneho bol najlepsi priklad (niekolko prikladov) ktory uviedol Hack3r, preto som ich ani nezmazal okamzite. Neviem ci si ich pozrel/nepozrel, ale teraz su uz zmazane.
Ked trvas na vysvetleni, resp. ked to chces pochopit vylucne na tom jednom mojom inzerate, je to v poriadku. Len prosim, pozri si ho az v pondelok po 9hod. Zatial tolko. Dakujem
Edit 09.02.2019 20:05: Je to presne tak, ako to napisal Hack3r, len ja som chcel, aby ftu2 na to prisiel sam... Ale aspon to uz nemusim vysvetlovat.