Schwalbe Thunderburt ked nieco sirsie, uzsie rychlejsie WTB Byway/Horizon/Sendero podla toho naco by si chcel. Byway su taky univerzal co bude dobre valit po ceste a ma aj nieco do terenu.
Na Thunderburt som cital dost zle recenzie, takze tymi si niesom isty. WTB Byway a Horizon su v strede v podstate slicky. Sendero vyzera fajn, pozriem na nich dake recenzie.
Thunderburty teraz jazdim, grip super, su celkom rychle, az mokry sneh sa im nepaci. Horizony som mal predtym, neboj sa toho kym tam nemas tony blata drzia velmi dobre, jedno ci na ceste alebo v terene. Sendera su uz celkom extrem do necasu a blata. Za mna taky stred na bikepacking bud Bywaye alebo Thunderburty podla mnozstva blata, tam by som sa asi priklonil k TB.
Otvoril som si toto vlákno, že si pozriem nejaký pekný gravel, a posledné dve strany iba obrázky s nejakými vyskladanými frankensteinami s pedálmi. To snáď nemá ani svoje vlákno, také divné skulptúry to sú. Akože dať si na rám od cesťáku blatníky alebo rovné riadidlá a doraziť to s dvomi rôznymi brzdami, to už chce naozaj zvrátenú fantáziu a predstavu, že je to gravel.
no ale sme na SK kde je realny priemerny plat niekde okolo 550 eur tak co cakas keby sme mali vsetci aspon 1000 a viac v cistom potom tu uvidis to co chces
hentak som tiež kedysi vozil bidon s dušou a náradím, dokedy som neprešiel na galusky.. najviac ma to ale štvalo keď som šiel na zoncolan počas etapy gira, všetci po mne kričali že mám ebike asi si každý myslel že to tam mám baterku, asi v polke ma to prestalo baviť, tak som zahodil jeden bidon a preložil ten bidon s náradím do košíka hore....
Pridam tiez foto, bez blatnikov
stalky000: Neblokujú ti tie blatníky kolesá, keď sa ti na ne nalepí viac blata?
Inak to si mal vidieť môj v sobotu. Išiel som po tej betónke okolo letiska do Ivánky a bol tam v takej jame zatopený asi 50 m úsek cesty. Podľa všetkého dosť hlboký, lebo aj autá to tam obchádzali cez susedné pole a to bolo statočne rozjazdené. Tak som sa teda vydal touto obchádzkou a to 10 m sa mi od blata zablokovali kolesá až som sa nakoniec vyváľal v tom blate aj ja. Nakoniec som horko-ťažko prišiel do Ivánky a zachránila ma wapka pri Metre.
len pozor na papeky, mne sa už jeden podarilo nabrať do výpletu a zachytil sa o tie vzpery blatníkové a ťahal ich ku sedlovke, až sa blatník v jednom mieste zohol a nalomil, išlo to ešte ale opravit nitovačkou
JOLI ono nie každý preteká, resp. má 2500€ na bike. Ani moje auto nemá takú hodnotu. Sú ľudia, ktorý chcú low cost bike do roboty, kde keď to náhodou dostane nohy, nech to nebolí. Plus majú istú predstavu, ako by mal vyzerať a čo by mal dokázať. Fitness biky na Slovensku veľmi nevidieť, ale napríklad v takom Londýne to je bežná záležitosť cesták s rovnými rajdami. Dokonca som tam pomerne často videl celoodpružené biky na cestných kolesách s šírkou plášťou 28 či dokonca aj 25 alebo 23. Proste chcú rýchly bike s dobrou manévrovateľnosťou ale nechcú prísť o isté pohodlie. Áno, vyzerá to vtipne tie kolesá na MTB, ale pokiaľ to spĺňa ich požiadavky, prečo nie. Dokonca často sú aj MTB biky prerábané na singlespeed, či fixed gear. Tak isto stretnúť MTB s baranmi nie je žiadna rarita. Dokonca som zazrel aj pár takých, kde je predná pevná vidla ale rám je odpružený.
som rad ze nie som sam , kto tu ma takyto gravel - fitness like -
Ani zdaleka, myslim ze je nas celkom dost, len vacsina nepostuje na takychto forach... ja uz som tu x-krat postoval moj fitness/gravel, ktory by som nevymenil za nic, a uz vobec nie za (na rekreacne jazdenie totalne zbytocne) barany: https://imgur.com/PHTYyK4
Ani zdaleka, myslim ze je nas celkom dost, len vacsina nepostuje na takychto forach... ja uz som tu x-krat postoval moj fitness/gravel, ktory by som nevymenil za nic, a uz vobec nie za (na rekreacne jazdenie totalne zbytocne) barany: https://imgur.com/PHTYyK4
To že tebe barany nesadli alebo si ich neskúšal je jedna vec, ale písať že na rekreačné jazdenie sú totálne zbytočné je scestné a mylné.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pridam tiez foto, bez blatnikov
Inak to si mal vidieť môj v sobotu. Išiel som po tej betónke okolo letiska do Ivánky a bol tam v takej jame zatopený asi 50 m úsek cesty. Podľa všetkého dosť hlboký, lebo aj autá to tam obchádzali cez susedné pole a to bolo statočne rozjazdené. Tak som sa teda vydal touto obchádzkou a to 10 m sa mi od blata zablokovali kolesá až som sa nakoniec vyváľal v tom blate aj ja. Nakoniec som horko-ťažko prišiel do Ivánky a zachránila ma wapka pri Metre.
Jedna sa o Kellys Soot 50 (2019)
https://www.kellysbike.com/sk/gravel-c635/soot-50-p57707
Moja vyska je 193 cm, mam obavy, ze by mi ich L-ko nesedelo, zial asi budem musiet kupovat cez e-shop, tak so skusanim je to komplikovane. Vdaka.
Kellys SOOT 50 28 bicykel, sivá
1 499 €
To že tebe barany nesadli alebo si ich neskúšal je jedna vec, ale písať že na rekreačné jazdenie sú totálne zbytočné je scestné a mylné.
Moja vyska je 193 cm, mam obavy, ze by mi ich L-ko nesedelo, zial asi budem musiet kupovat cez e-shop, tak so skusanim je to komplikovane. Vdaka.
Tu by ti nevedeli dať fundovanú odpoveď?
1 499 €
1 499 €