Ahojte, chcem si zaobstarať wattmeter na bicykel. Mám na to k dispozícii okolo 500€. Reálne som rozmýšľal nad stages. Potom som ale čítal že to sem tam hodí blbé watty. Nevýhoda je tiež že je to ľavá kľuka. Potom ešte 4iii ale to je to isté ale za tie prachy by som to vydržal. Ešte som rozmýšľal nad bepro ale len tú verziu s jedným meraným pedálom. Ak by bol rozdiel merania výrazný, zohnal by som prachy aj na dvojitú verziu. Sú lepšie podľa vás pedále alebo kľuka? Ako je to s odolnosťou? Dosť zvyknem najazdiť a ak mi to vydrží jednu sezónu, bol by som sklamaný. Viete ešte o niečom čo by ma vyšlo v tejto cenovej relácii a je to lepšie? Ak si kúpim pedále, je možné ich prehadzovať z biku na bike kedy sa mi zachce alebo to chce viac času? Ďakujem za vaše názory. Viem že na nete je toho veľa a aj som hľadal ale jednoducho nestíham.
Mayky výpadky signálu z pravého pedálu, ako tu už bolo spomenuté. Je toho plný net. Mali to mat opravené tými novými dvierkami, ale mam pocit, že na mne sk dovozca najskôr otočil sklad starých modelov. Pri poslednej reklamácii som už vyslovene pýtal funkčný nový model, ako poslednú šancu pred žiadosťou o vrátenie peňazí. Zatiaľ držia, uvidím, keď sa vybiju baterky, čo potom.ak by tento problém neexistoval, tak spokojnosť so zobrazovaním hodnôt.
,,Zaujímavé,, testovanie a interpretácia jeho výsledkov. Konzistentnosť merania wattmetrami Quarq je vraj do 1,5 % pritom vo Fig.3 je jeden Quarq na 3,5 percentách, podobne ako jeden Stages na 6 percentách. Jeden je vraj ,,dobrý,, a další ,,zlý,, wattmeter.
Dobre ďakujem. Čo som sa bavil s vyrobcom tak je kopatibilny jedine že cez to ANT+ dokaže preniesť ževraj viac udajov či čo takže by to mala byť pohoda
Hovoríš teda priatelu , že mám tentokrát ísť do Assioma ? S P1 som velmi spokojný . No potrebujem druhý merač na cyklokrosku. Bo kto nemerá , nejede ...
Ja som spokojný. Má dostatočnú sampling rate aby zvládal oválne prevodníky a po tom, čo Garmoš otvoril niektoré svoje metriky sa vo Favere vyjadrili, že by sa to dalo dorobiť upgradom fw. Hoci posledne bol upgrade len kvôli IAV.
Moj vector 3 left funguje zatial dobre. Mam ho pol roka a nezaznamenal som vypadok. Teraz som menil baterku. Mam ho cca od konca augusta. Ale asi to bude novsi model lebo sa na to cakalo dost dlho. Je to priamo z CZ garminu.
Je to precision. Vsimol som si ze za +\- rovnaku cenu sa predava aj powemeter 4iii oznaceny ako 3d a tiez ako podiiium. Je medzi nimi nejaky zasadny rozdiel, ktory by nepochybne stal za doplatenie tych cca 50 € napr za ten podiiiium? Technicke udaje mi prilis nehovoria, preto by som ocenil nejaku radu, pripadne usmernenie. Dakujem
precision je ich prvotina, je na baterku, výdrž okolo 100h.. ten druhý je upgrade v tom že sa baterka dá dobíjať.. tak si vyber či chceš baterku meniť, alebo dobíjať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
,,Zaujímavé,, testovanie a interpretácia jeho výsledkov. Konzistentnosť merania wattmetrami Quarq je vraj do 1,5 % pritom vo Fig.3 je jeden Quarq na 3,5 percentách, podobne ako jeden Stages na 6 percentách. Jeden je vraj ,,dobrý,, a další ,,zlý,, wattmeter.
Varovanie - kúpa powermetra spôsobuje depresiu!
Hovoríš teda priatelu , že mám tentokrát ísť do Assioma ? S P1 som velmi spokojný . No potrebujem druhý merač na cyklokrosku. Bo kto nemerá , nejede ...
https://www.kickstarter.com/projects/1468298434/cycling-power-meter-at-a-breakthrough-price/updates
Je to precision. Vsimol som si ze za +\- rovnaku cenu sa predava aj powemeter 4iii oznaceny ako 3d a tiez ako podiiium. Je medzi nimi nejaky zasadny rozdiel, ktory by nepochybne stal za doplatenie tych cca 50 € napr za ten podiiiium? Technicke udaje mi prilis nehovoria, preto by som ocenil nejaku radu, pripadne usmernenie. Dakujem