Dobry den páni, prichadzam si po radu, moj
bajk uz pomaly dosluhuje a je aj cas presedlat na kvalitnejsie
komponenty a ak by sa dalo aj rychlejsie presuny po Bratislave, hlavne beton, cesty, cyklochodniky, sem tam les, ziadne jumpy ani extrém teren. Mal som scott aspect 940 2016 a veľkosťou kolies 29,vybava shimano alivio, bajk ako taky vyhovoval aj geometria a rychlost v pohode, len chcem uz aj kvalitnejsie komponenty a ak sa tym da aj o par minut rychlejsi, nevem ako to je s novsimi technologiami ja som mal prevody 3x9 a tie nove prrmna su spanielska dedina 2x10..2x11..2x12..1x11..1x12...ide mi hlavne o rychlost a čas, kedze moje denne presuny v sezone su pravidelne do prace a spat 20km a 20km,plus niake drobne pre zabavu a rekreaciu, cize uspora a usetrenie času premna podstata a maximálna rychlost kedze do rychlostne jazdim(cestak nechcem) meriam 175 cm a predpokladam Mko velkost,kolesa 29 pre lepsiu zotrvacnost, financne okolo 1000€,za kazde rady vopred dakujem
asi maš niečo taketo.. ten kelys je cca o 2rady vyššie osadením ale v ráme a kolesách velký rozdiel nebude
acid je skoro to iste,,
za 1000 sa dá aj niečo svižne vyskladať na AL rame a pevnej vidlici, pod 12kg...
maš niečo taketo?
Ano tento scott mam