dnes mi tá javorina nedala, tak som skúsil trasu ako som chodil na bežkách a na žltú som sa napojil až pri lavičke - depe a odtiaľ už to nebolo prejdené autom, len diery od peších, bolo treba stále stopu meniť, ale išlo to bez tlačenia, občas ma vyzulo... tlačil som len 10 m k ceste.. sneh je kvalitne premrznutý, neprepadáva sa a má dobrú trakciu. potom som sa pustil hore dole po zjazdovke a ešte po žida... po tej bývalej bežkárskej stope to išlo asi najlepšie, keby tam pri odmäku nechodili peší, tak by to bolo dokonca lepšie ako bez snehu.. normálne sa dalo zo sedla špurtovať, bez toho aby to preklzovalo... dole som išiel oscilačne okolo pythona, celkom zábava, ani pri dopade po skoku sa ten sneh neprepadal... dole kde už sa striedali flaky hilny to bolo horšie. mal som aj pajonček s kamerou, možno z toho niečo vystrihám. napriek mrakom bola celkom dobrá dohľadnosť...
take it or leave it. keby po každom príspevku nebol aspon jeden haterský, tak to mi nebolo toto forum... zrovna pri tejto fotke a počasí sa mi tam ten HDR filter páčil, rešpektujem ale že sa to každému páčiť nemusí. originál mi prišiel moc fádny.
take it or leave it. keby po každom príspevku nebol aspon jeden haterský, tak to mi nebolo toto forum... zrovna pri tejto fotke a počasí sa mi tam ten HDR filter páčil, rešpektujem ale že sa to každému páčiť nemusí. originál mi prišiel moc fádny.
Kalnica je teraz super .. ale narobili tam spustu novych cesticiek, clovek uz nevie kam odbocit by neskoncil na odpalovacej rampe .. a ze ich tam je, vyzeraju ako odpaly na Mars .. hreben Inovca 20-60cm sneh, ale zmrznuty, prevazne sa dalo. RZkove trasy su bez snehu (akurat zaciatok hore), ale dost konarikov po trase. Aj sem tam nieco padnute.
keby sa niekto moc nudil tak pridávam video zo včera.. na bike tú kameru viac nezoberiem, aspoň nie na pajončeku.. málo akcie, skresluje to terén, na hrboch moc skáče.. a ani som sa ***** tak nuda... ale aspon je tam pád bežkárky... to som sa tam schválne motal okolo hrebena, že niečo bude
Na tom 3d zobrazeni vidim, ze tam mate krater a pekne velky .. to som ani nevedel .. akurat sa neviem vysomarit kde presne to je a ci naozaj, alebo len chyba v mape.
bol som včera hore vyskúšať plášte s hrotmi. Na ľade je to poznať, na snehu by to chcelo väčší rozmer aspon 2,25"
trasa z Poriadia cez Kub. Vrch, Dibrov, Javorina, odtial na Vápenky a na cez Kub. vrch späť. Na Dibrove som stretol asi piatich štvorkolkárov, značky mali zakryté a nestilhol som ich ani cvaknúť.
No veru, my sme začali o tej deviatej, zo začiatku ešte trochu mrholilo, 4°C.
Buchli sme dva krát Bathory + Rodriguez + Dráhu + Trnky Brnky. Bolo toho v tom blate celkom dosť. 27km/1100m výškových / 2:50 hod.
nam to vyslo super na T-B sme odpilili ten velky strom, na modrej na Plesivec 3 stromky a este na zaver sme skocili do vedlajsieho rajonu na Lasturu a Pytliaka a aj tam sme jedno miestecko vycistili od konarov a aj pivko bolo vo Visnovom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kde tam vidis hejt?
trasa z Poriadia cez Kub. Vrch, Dibrov, Javorina, odtial na Vápenky a na cez Kub. vrch späť. Na Dibrove som stretol asi piatich štvorkolkárov, značky mali zakryté a nestilhol som ich ani cvaknúť.
Buchli sme dva krát Bathory + Rodriguez + Dráhu + Trnky Brnky. Bolo toho v tom blate celkom dosť. 27km/1100m výškových / 2:50 hod.
Teraz im krivdis. SHMU aj ZAMG vcera predpovedal mrholenie medzi 8-11, co aj velmi presne vyslo.