luckatomova mas bajk teraz?Ak ano,Pn je kusok od Nm.Mame tu peknu freeride-ovu drahu,kde sa da aj fajne poskakat.Od zakladov az po samovrazedne kusky.Co sa tyka skladania bajku,mam nejaky vercajch a som celkom technicky zrucny,s niecim by som vedel helfnut.Keby chces,ozvi sa cez ss
V tom prípade mám ešte jednu...
Na mojich biednych 50kg je RC3 Evo V2 titanium príliš tvrdá.
Micro STA je na vzduch.
A počula a čítala som že sa skôr kazili Ata vidlice.
Ja viem že Fox je Top, ale Marzocchi je kultová značka teda skôr bola a aj keď je séria 55 produktom Taiwanu ale design stále Italy pre mňa je proste najkrajšia.
Vidieť že Taliansky design či už v cyklistike ale aj v automobilovom priemysle má svoje jedinečné čaro.
A na to si prišiel z vlastnej skúsenosti...?
Čuduj sa svetu ale aj ženy majú radi športové aktivity a nie len domáce práce...
Čítaj s porozumením. Ja nehovorím, že ženy nemôžu športovať a mať akýkoľvek koníček. Ja len píšem, že si idem do lesa na bicykli oddýchnuť a nepotrebujem na to aj ženu.
Super pedále, ja už ich vozím cca 2 roky, už majú dosť za sebou. Zatiaľ ok, je čudné že po chvíli mali vôľu, ako aj staršie 5050,no tie sú asi nesmrteľné, už som ich predal s bikom, tak to sa nedozviem. Trošku ma zarazilo že pri kluke nieje ložisko, ani nič podobné, len nejaká plastová vložka. To bude treba mazať hustejším olejom, 1-2 za rok 😉
Super pedále, ja už ich vozím cca 2 roky, už majú dosť za sebou. Zatiaľ ok, je čudné že po chvíli mali vôľu, ako aj staršie 5050,no tie sú asi nesmrteľné, už som ich predal s bikom, tak to sa nedozviem. Trošku ma zarazilo že pri kluke nieje ložisko, ani nič podobné, len nejaká plastová vložka. To bude treba mazať hustejším olejom, 1-2 za rok 😉
no som zvedavy. nerozoberal som - zatial . Ma to mat nejake Igus LL klzne puzdra.. tak hadam to vydrzi a bude dobre tocit
nechcem byť nejaký hater, ale príde mi divné, že trojbodka nakupuje komponenty a nevie to poskladať, tak nejak sa to vylučuje, lebo keď tomu nerozumieš, tak ťažko môžeš vedieť čo sa dá s čím vyskladať. na druhú stranu sa tvári že tomu rozumie.. niečo tu *****
Tiež som tým rozprávkam neuveril, veľa vecí je čudných...nerozumie sa, nakupuje, ešte v ten deň je to na bazáre vraj za polovicu(lebo jej je to jedno ), potom je odborníčka na vidlice a zároveň hľadá chlapa To je aj na mňa moc..
Ja seba samu nepovažujem že som odborníčka to teda nie som vždy si rada niečo nové prečítam nechám sa poučiť ako sa hovorí človek sa učí celý život.
A istá partia ľudí z dlhej chvíle intriguje a chytá za slová vytrhnuté z kontextu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Krásny klenot však
Na mojich biednych 50kg je RC3 Evo V2 titanium príliš tvrdá.
Micro STA je na vzduch.
A počula a čítala som že sa skôr kazili Ata vidlice.
Vidieť že Taliansky design či už v cyklistike ale aj v automobilovom priemysle má svoje jedinečné čaro.
Čuduj sa svetu ale aj ženy majú radi športové aktivity a nie len domáce práce...
Čítaj s porozumením. Ja nehovorím, že ženy nemôžu športovať a mať akýkoľvek koníček. Ja len píšem, že si idem do lesa na bicykli oddýchnuť a nepotrebujem na to aj ženu.
Já by som spoločnosť rozhodne prijala.
Už len z hľadiska bezpečnosti.
Kukni napr.
https://singletrackworld.com/forum/topic/marzocchi-55-rc3-spring-size/
Co sa tyka talianskeho dizajnu, Macocha si svoje odrobila ale po prechode na Formulu uz niet cesty spat. Teraz navyse chystaju aj pruzinovu verziu.
no som zvedavy. nerozoberal som - zatial
By si sa čudoval koľko ja mám v segmente cyklistiky naštudovane.
A istá partia ľudí z dlhej chvíle intriguje a chytá za slová vytrhnuté z kontextu.