Ahojte!
Co by ste mi odporucali, momentalne mam RS Dart 3 a teoreticky planujem novu, pretoze tato sa mi zda na mna tvrda. Mam do 60kg, jazdim XC, ziadne extremne zjazdy a skoky.
Chcela by som nejaku maksiu, cenovo okolo 10.000,- SKK.
Dakujem za rady.
Tiež som teraz bral od Milana E*****n pre babu. Ja mám Fox Tallas RLC. Nechal som ten E*****n upraviť na 100mm a pri tomto zdvihu zatiaľ nieje medzi vidlami rozdiel. Ak nevadí vyššia hmotnosť, tak vrelo odporúčam.
Keby si nechal E*****na na min. 120mm a potom porovnával, tak by si prišiel k opačnému zisteniu v prospech E*****na. (za predpokladu, že máš aj dorobenú planžetku na expanzii)
Taktiež to závisí aj na ročníku Talasa .....
No k Rebe - mne vyhovuje, len ju treba fúkať podľa SAGu a nie podľa tabuliek. Tie udávajú príliš vysoké tlaky. A ak si nastavíš SAG asi 30% zo zdvihu na svojich 60 kíl, nemyslím, že budeš nespokojný.
Odtrh sa dá ovplyvniť negatívkou - základné nastavenie obe komory fúkať rovnako a ak chceš lepší odtrh trošken prifúkni tú negatívku.
Keby si nechal E*****na na min. 120mm a potom porovnával, tak by si prišiel k opačnému zisteniu v prospech E*****na. (za predpokladu, že máš aj dorobenú planžetku na expanzii)
Roman - diky za rady.
Da sa povedat, ze som zatial zuzila vyber na R7, E*****n a Axon ... kedze evidentne vidis do toho dost (aspon co som tu videla ), vedel by si mi prosim poradit s tymto zuzenym vyberom? (aby som to popripade stihla do toho konca aprila, ked sa tam chystas )
mas to tam jasne napisane zesílené 32mm vnitřní nohy oproti staršímu modelu
hmm, inak dost divne od RS, ze menenim niektorych parametrov dochadza k 2 skoro na chlp istym modelom....este ze bude reba na pevnu os
to iste aj pike a rvl (mohli radsej nechat 130 zdvih a zlepsit ju len o pevnu os)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Odtrh sa dá ovplyvniť negatívkou - základné nastavenie obe komory fúkať rovnako a ak chceš lepší odtrh trošken prifúkni tú negatívku.
Roman - diky za rady.
Da sa povedat, ze som zatial zuzila vyber na R7, E*****n a Axon ... kedze evidentne vidis do toho dost (aspon co som tu videla
Dakujem
Odpoved ti išla na SS
ale chcem sa opytat ci je pevnejsia oproti 2008 ?
zesílené 32mm vnitřní nohy oproti staršímu modelu
hmm, inak dost divne od RS, ze menenim niektorych parametrov dochadza k 2 skoro na chlp istym modelom....este ze bude reba na pevnu os
to iste aj pike a rvl (mohli radsej nechat 130 zdvih a zlepsit ju len o pevnu os)
ale chcem sa opytat ci je pevnejsia oproti 2008 ?
...robi sa SIDA este aj na V-cka ?
Aky je rozdiel medzi Pushloc a Poploc? Ktory z nich je lepsi?