chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
Kristina Co konkretne na ventile zalepilo? Jadro alebo celu dieru? Ja pouzivam klasicky NoTubes a sem tam treba menit jadro. Po case sa zalepi.
Videl som video ako tipek z uzavretého presta jadra trochu zrezal ten sklepany koniec a tak mohol to jadro rozobrať a vyčistiť. Stojí málo ale celkom dobrý nápad 💡
niekedy ani to trepanie nepomoze musis to rozrusit pomocou ihlice alebo nejak inac. ak mas Race Sealant tak tych ihliciek je tam dost vela tipukem 1:1 s mliekom. rok som nalieval do plastov tak ze po pretrepani a premiesani vo flasi som davku nalial do plastu vizualny pomer bol 2:1 mlieko ihlicky. myslel som ze davka bude dobre premiesana a tak to je spravne. az nedavno po zime som kontroloval kolko tam toho vo flasi este mam ..nalial som to cele do nadoby a na pocudovanie tam bolo viac pevneho materialu. dal som davku do plastov ale zda sa mi ze je to moc huste a v plasti to nezblnkoce asi kupim Joe a zriedim. V kosiku uz mam hodeny novy NoTubes ale ked dojde tak ho prelejem do niecoho co ma vacsi otvor aby som lepsie sledoval premiesaval a davkovat
Ja som dnes zrovna kvôli výmene kolies zhodil plášť Specialized Butcher 29x2.3. Nahodený bol pred max. 2 mesiacmi. Do vnútra išlo 120 ml Caffelatex effetto mariposa. Po tých 2 mesiacoch bol tmel dokonale vyschnutý. Stalo sa mi to už druhý krát, takže sa vraciam Joes no flat, s ktorým som ten problém nikdy nemal.
A pre info a zaujímavosť, poodlepoval a zoškrabal som tú hnusnú žuvačku z celého plášťa, sral som sa stým vyše hodinu a bolo toho cca 35 gramov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.soof.sk/bezdusovy-tmel-joes-elite-racers-sealant-500ml
odskúšaný dlhodobo,skutočne aj funguje a nevysychá
Ahoj,nevies ci ho mozem kombinovat s tymto ? https://www.soof.sk/bezdusovy-tmel-joes-super-sealant-500ml
Pretoze ho mam momentalne aplikovany a chcem obj.tento co si dal link.
A aky je medzi nimi rozdiel?
Videl som video ako tipek z uzavretého presta jadra trochu zrezal ten sklepany koniec a tak mohol to jadro rozobrať a vyčistiť. Stojí málo ale celkom dobrý nápad 💡
Máte niekto reálnu skúsenosť s týmto?:
https://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Bicycle-Tube-Tires-Bike-Inner-Tires-Mountain-Bike-MTB-Tires-Cycling-Inner-Rubber-Tube/32795441106.html
A pre info a zaujímavosť, poodlepoval a zoškrabal som tú hnusnú žuvačku z celého plášťa, sral som sa stým vyše hodinu
Pretoze nieco mam uz naliate a chcem dokupit ten racers. Dik