az teraz som natrafil na Vas softik a musim povedat ze je super, paci sa mi. Som si hned vyskusal urobit jednu cestu, vsetko v pohode len pri tvorbe profilu sa nieco seklo. Dal som to nateraz na web http://www.trasa.zasiedmimihorami.sk/ . Do certovho kopca je profil ok len potom podla mna sa to cele posunulo, Cmelok je v sedle a Baba na vrchole...
posledný komentár: 18. 12. 2025 o 18:11
posledný komentár: 11. 6. 2025 o 8:49
- prejdes do rezimu administrace (Funkce / Rezim administrace)
- pravym tlacitkem kliknes na cestu z "Javorina sedlo" do "Certov kopec" a z kontextoveho menu vyberes tuto cestu
- v dialogovem okne "Informace o ceste" prejdes do zalozky "Profil" a Odstranis posledni dvojci vzdalenosti a vysky
- Stisknes OK, pak Soubor / Ulozt oblast
Oblast takto opravime i my a dame na net.
Nazdar,
Oblast Okolie Bratislavy je medzi najlepsie spracovanymi oblastami na Slovensku. Pochybujem, ze by autor "zabudol" do oblasti pridat oficialne "cyklisticke stezky". V programe su nastavenia, ktorymi sa da upravit priorita volenia ciest pri generovani cyklotrasy. Cize si v nastaveniach napr. mozete zaskrtnut, ze program nema brat do uvahy hlavne cesty a program po nich nepojde. Inak sa program bude snazit najst najkratsiu cestu, hoci aj po ceste 1. triedy. Cize treba sa pozriet do nastaveni programu...
Ahoj,
som spravca oblasti Bratislava a okolie. Pred dvomi dnami som urobil update oblasti, ktora je uz na nete...Co sa tyka konkretnej problematiky. z Kalinkova sa da pripojit na Dunajsku cyklotrasu cez Hamuliakovo, vzdy to slo, neviem, co bol za problem. Druha vec je, ze ak poznas inu cestu, ktora v cyklotrasach nie je... ta sa ta da pridat, napis, a doplnim ju... Zmyslom cyklotras nie je, aby tam boli vsetky chodniky, cesty, skor ma pomoct zorientovat sa v terene..a vyuzivat znacene a bezpecne cyklotrasy. Snazim sa tam dat vsetky cesty, ktore su zjazdne i pre hoby bikerov...ale nebraniim sa i zahusteniu..ale rozumnemu...
Takze, ak mate nejake konkretne upravy, opravy, kludne mi napiste na e-mail: [email protected]
Zdravi Vas
Laco Findl