dnes osobný odber čiže 90km tréning na biku pre mliečko Dano5 dal som na tvoju kladnú skúsenosť dúfam že ma nesklamete
tiez ho pouzivam uz vyse roka, dal som na zaciatok do kazdeho kolesa 120 ml, dolieval som len raz po 6 mesiacoch, vydrzi aj v horucom lete a aj v zime pri -10, defekty lepi spolahlivo, nezalepil mi len jeden, ale to by nezalepilo nic, poriesil som knotom a jazdim ten plast dalej, po zime som kontroloval a stale ho tam bolo skoro 90 ml a v tekutom stave, ziadne vyschnute mlieko
Sice po mesiaci cakania, ale oplatilo sa;
DT Swiss M1700 Spline 2, verzia s 30mm rafkami
Attachment:
37B52E2A-4FE3-4D96-BACC-C4C505B7B693.jpeg
Dokonca mi prihodili aj ventily, adaptery na kotuce, adaptery na rychloupinaky a aj rychloupinaky samotne pre obe kolesa, a to v popise pisali, ze su kolesa bez ventilov a adapterov
Dik za tip, už sú doma, ja som to mal za 22 dní aj s doručením. Na mňa sa ale vybodli s adaptérmi, ventilmi aj rýchloupínakmi, ale aspoň že páska je nalepená. Páčia sa mi tie chromové náboje, ale asi ma to prejde keď ich bude treba čistiť Váha 1843g aj s páskou, takže o 18g menej ako udávaná.
To moje maju podla vahy na deti 1870, na mne tusim fakt nesetrili
Raw naboje som tiez necakal, ale prekvapili ma prijemne. Tesim sa s tebou, nech sluzia!
Tebe tuším pridali okrem príslušenstva aj materiálu na kolesách
Diky, som zvedavý na rozdiel oproti E1900. Náboje síce vyzerajú na posteli super, ale už to vidím aký hnus to bude v teréne Dúfam že sú to aspoň tie 350, označenie nemajú.
Dik za tip, už sú doma, ja som to mal za 22 dní aj s doručením. Na mňa sa ale vybodli s adaptérmi, ventilmi aj rýchloupínakmi, ale aspoň že páska je nalepená. Páčia sa mi tie chromové náboje, ale asi ma to prejde keď ich bude treba čistiť Váha 1843g aj s páskou, takže o 18g menej ako udávaná.
Tak to sa mi zda dost 1850g, ja mam tiez 27,5", 30mm a mam 1745g (Panchowheels Status 30). Otazka je ale ci su take pevne ako DTcka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sám som nad nimi silno uvažoval
https://eshop.dema.bike/catalog/category/28C_tmely/
Sám som nad nimi silno uvažoval
Asi iba ak by si chcel 27,5”
Jurek Atak 2.5
Chvalim vyber znacky. Jurek su naozaj kvalitne stany.
tiez ho pouzivam uz vyse roka, dal som na zaciatok do kazdeho kolesa 120 ml, dolieval som len raz po 6 mesiacoch, vydrzi aj v horucom lete a aj v zime pri -10, defekty lepi spolahlivo, nezalepil mi len jeden, ale to by nezalepilo nic, poriesil som knotom a jazdim ten plast dalej, po zime som kontroloval a stale ho tam bolo skoro 90 ml a v tekutom stave, ziadne vyschnute mlieko
DT Swiss M1700 Spline 2, verzia s 30mm rafkami
Dokonca mi prihodili aj ventily, adaptery na kotuce, adaptery na rychloupinaky a aj rychloupinaky samotne pre obe kolesa, a to v popise pisali, ze su kolesa bez ventilov a adapterov
Dik za tip, už sú doma, ja som to mal za 22 dní aj s doručením. Na mňa sa ale vybodli s adaptérmi, ventilmi aj rýchloupínakmi, ale aspoň že páska je nalepená. Páčia sa mi tie chromové náboje, ale asi ma to prejde keď ich bude treba čistiť
Raw naboje som tiez necakal, ale prekvapili ma prijemne. Tesim sa s tebou, nech sluzia!
Diky, som zvedavý na rozdiel oproti E1900. Náboje síce vyzerajú na posteli super, ale už to vidím aký hnus to bude v teréne
nove genetiky ?
Tak to sa mi zda dost 1850g, ja mam tiez 27,5", 30mm a mam 1745g (Panchowheels Status 30). Otazka je ale ci su take pevne ako DTcka.