Terry /Luboš Dupkala/
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
jaro, veď už toľko nestraš, čo je na stúpaní na Polom a následnom zjazde do Vrútok brutale
Konečne sa ozval Katko, mám z toho radosť! O stúpaní na Polom tu nie je žiadna reč - ten je v pohode, o zjazde do Vrútok áno. Ako písal už Charlie a citoval som aj Lorda Klaymena, tak tento úsek sa zatiaľ nedá prejsť na biku. Ak chcú chalani tlačiť bike a sľapať takýmto terénom, ich vec. Hodinu na to mali z trate nafotené aktuálne fotky. Bola to len moja auto-pešo-foto iniciatíva.
A BRUTALE ? Je to časť trate maratónu s týmto názvom a môžeme to tak trochu intelektuálne významovo odľahčiť vzhľadom na podmienky na trati do Vrútok. Perfektne to napísal Lord Klaymen. Tak som to myslel.
Odpoveď Terrymu, Charliemu, Lordovi Klaymenovi, Koptimu,... - odpovedám áno a ide sa na 30 km, veľmi dobrý nápad
Hmmm, zaujímava fotôčka. Čo sa pozerá dopredu, nie je to náhodou cyklopozitívne naladený Duško ?
Uhadol si na 1x.
Chlapi zoberme to tak. Že pre niekoho malina pre niekoho Brutal ale hlavne je že bikujeme. Keď budete mať po 50-tke napr. ako Jaro budete mať trochu iný pohľad na ľahke a ťažšie trate. Je ale určite dôležite že sme jedná banda bikerska a že sa nepchavame iba pizzou a coca colou a víkendy netrávime hyperblbincoch.
Konečne ďalší "domáci" prispievateľ, ktorý napísal svoj názor
Chlapi ... hlavne je že bikujeme.
1. skupinový tréning avizovaný na fóre MTbiker sa vydaril
co vsak stale netusim kde mam v strecne odbocit aby som sa dostal do stranav...bohuzial vikendy travim v "hyperblbincoch" takze to nemam ako s vami prejst:(
najde sa niekto kto ma cas doobeda cez tyzden?
Tak poďme po poriadku. Trasa Ža,Solinky - Rosina - Višňové, dolina - vleky - zjazdovka - späť okolo Bukovca - Višňové - okolo Hoblíka - sedlo Javorina - Strečno - popod lanodráhu - Stráňavy - vodné dielo - Ža. Dĺžka cez 50 km, celkový čas tréningu 6 hodín.
Fotka je zo sedla Javorina, zboku v zeleno-sivej bunde Terry, za ním sediac na biku Lord Klaymen, ďalej Kráľ,Tonko,Majo, od chrbta Evka a v podrepe Alenka. Tu sa spojili 3 skupinky a takto sme spolu došli do Stráňav
Na trati bola aj sranda. Po stúpaní Višńovskou dolinou, zjazovkou medzi vlekmi pri tomto posede sa odbočuje do lesa a hneď vľavo až na modrú turistickú značku. Na fotke Lord Klayman vyliezol až na posed a dole je Kráľ.
Po krásnej lístim zasypanej cestičke sa dostávame k tomuto miestu, kde nás čaká Majo a prebrodíme sa na cestu, ktorá pokračuje priamo k sedlu Javorina
Naša Evka bez problémov zvláda horský potok.