zlta TZT co ide od "Pod Drapliakom" dole k potoku, teda Drozdov chodnik? https://www.trailforks.com/trails/drozdov-chodnik/
Velmi malo ludi to jazdi-zozjazduje. Ano, da sa to zjazdit su na nom iba dva kratucke "krkahaje", inak pohoda.
Vzhladom na tovj bajk treba zjavne este potrenovat technicke sekcie
Náš prvý tohtoročný výjazd nás zaviedol na Katarínku. Kostol a kláštor svätej Kataríny je súbor zaniknutých budov františkánskeho kláštora, pomerne zachovaných kostolných múrov a kostolnej veže zo 17. storočia nachádzajúcich sa v pohorí Malé Karpaty pri obci Dechtice v Trnavskom kraji. Trasa bola prispôsobená aktuálnej kondičke a počasiu, ktoré nám v niektorých úsekoch zanechalo poriadne močariská blata.
BN-Dubodiel-Inovec-Javorina-v.n.Nemecky-BN
snehu uz moc nieje ani hore - zato v zime asi poriadne fukalo - kopec haluzin a popadanych stromov
od chaty po vrchol Inovca je par flakov snehu, na hrebeni tiez - vsetko sa da ale prejst. tie konare a stromy su horsie - hned za paluchom to je najhorsie - aj som co to odhodil, no bol by som tam doteraz keby to upratujem cele.
Javorina je zasa posiata snezienkami
- rozmohla sa nova moda - nenosit prilbu - na hrebeni som stretol jedneho, pod Javorinou druheho a minuly tyzden v sedle pod Ciernym tiez takeho - pritom je tolko haluziny ze staci aby bloklo koleso, nasledna papula na suter by mohla skoncit velmi zle - ale beriem to ako prirodzenu selekciu
Dneska nasteva cachtickeho hradu. Zlta od noveho mesta do vysneho je v useku z kopca dost masaker. Zjazdi to vobec niekto?😁
Turisticka zlta znacka nejde cez drozdov chodnik, ale smerom ako keby na Rodrigeza. No neodbaca na Rodrigeza ale pkracuje priamo a vychadza sa z nej pred rampami vo Visnovom. Ale nad NM je aj nejaka ina zlta znacka (akoby stvorec predeleny unlopriecne na dve farebne polovice, bielu a zltu - tato vedie na drozdov chodnik).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.trailforks.com/trails/drozdov-chodnik/
Velmi malo ludi to jazdi-zozjazduje. Ano, da sa to zjazdit su na nom iba dva kratucke "krkahaje", inak pohoda.
Vzhladom na tovj bajk treba zjavne este potrenovat technicke sekcie
snehu uz moc nieje ani hore - zato v zime asi poriadne fukalo - kopec haluzin a popadanych stromov
od chaty po vrchol Inovca je par flakov snehu, na hrebeni tiez - vsetko sa da ale prejst. tie konare a stromy su horsie - hned za paluchom to je najhorsie - aj som co to odhodil, no bol by som tam doteraz keby to upratujem cele.
Javorina je zasa posiata snezienkami
- rozmohla sa nova moda - nenosit prilbu - na hrebeni som stretol jedneho, pod Javorinou druheho a minuly tyzden v sedle pod Ciernym tiez takeho - pritom je tolko haluziny ze staci aby bloklo koleso, nasledna papula na suter by mohla skoncit velmi zle - ale beriem to ako prirodzenu selekciu
PS: zajtra rano sa vidime na Jankovom vrsku
https://www.facebook.com/events/330224290946050/
Turisticka zlta znacka nejde cez drozdov chodnik, ale smerom ako keby na Rodrigeza. No neodbaca na Rodrigeza ale pkracuje priamo a vychadza sa z nej pred rampami vo Visnovom. Ale nad NM je aj nejaka ina zlta znacka (akoby stvorec predeleny unlopriecne na dve farebne polovice, bielu a zltu - tato vedie na drozdov chodnik).