Rád by som Vás informoval, že CYKLOPOZITIV KLUB Žilina, usporiada 4.ročník DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009 , ktorý sa uskutoční 6.6.2009 v Stráňavách pri Žiline,všetky informácie najdete na stranke http://www.cyklo-pozitiv.sk
Terry /Luboš Dupkala/
jaro, veď už toľko nestraš, čo je na stúpaní na Polom a následnom zjazde do Vrútok brutale
Konečne sa ozval Katko, mám z toho radosť! O stúpaní na Polom tu nie je žiadna reč - ten je v pohode, o zjazde do Vrútok áno. Ako písal už Charlie a citoval som aj Lorda Klaymena, tak tento úsek sa zatiaľ nedá prejsť na biku. Ak chcú chalani tlačiť bike a sľapať takýmto terénom, ich vec. Hodinu na to mali z trate nafotené aktuálne fotky. Bola to len moja auto-pešo-foto iniciatíva.
A BRUTALE ? Je to časť trate maratónu s týmto názvom a môžeme to tak trochu intelektuálne významovo odľahčiť vzhľadom na podmienky na trati do Vrútok. Perfektne to napísal Lord Klaymen. Tak som to myslel.
Odpoveď Terrymu, Charliemu, Lordovi Klaymenovi, Koptimu,... - odpovedám áno a ide sa na 30 km, veľmi dobrý nápad
2jaroza: nejdem tu moc narúšať vašu debatu, na konkrétny pretek som aj ja prihlásený, ale nezostáva mi ohľadom tvojej definície trate konštatovať iné ako katko, teda že preháňaš. Ak sa dobre pamätám, tak ten zjazd sme šli 24.12.2007, snehu bolo dostatok, ľadových úsekov tiež pár (čo je pre mňa oveľa väčšie BRUTALE ako sneh) a nemal som pocit, že by to bola neprekonateľná prekážka.
Chlapi zoberme to tak. Že pre niekoho malina pre niekoho Brutal ale hlavne je že bikujeme. Keď budete mať po 50-tke napr. ako Jaro budete mať trochu iný pohľad na ľahke a ťažšie trate. Je ale určite dôležite že sme jedná banda bikerska a že sa nepchavame iba pizzou a coca colou a víkendy netrávime hyperblbincoch.
2jaroza: nejdem tu moc narúšať vašu debatu, na konkrétny pretek som aj ja prihlásený, ale nezostáva mi ohľadom tvojej definície trate konštatovať iné ako katko, teda že preháňaš. Ak sa dobre pamätám, tak ten zjazd sme šli 24.12.2007, snehu bolo dostatok, ľadových úsekov tiež pár (čo je pre mňa oveľa väčšie BRUTALE ako sneh) a nemal som pocit, že by to bola neprekonateľná prekážka.
Konečne ďalší "domáci" prispievateľ, ktorý napísal svoj názor . Vidím, že občas treba aj preháňať ! A urobím to rád, keď budem mať na to iný názor, alebo keď pri čítaní príspevkov budem ja alebo ostatní zaspávať alebo sa nudiť, veď je to fórum TA NE
1. skupinový tréning avizovaný na fóre MTbiker sa vydaril . Najskôr pustím priestor eufórii a dám jednu fotôčku z prejazdu pomedzi polia a medze v smere zo Strečna- Koliba a k lanodráhe-smer Stráňavy. V stredy sú "fóraci" Terry a hneď za ním Lord Klaymen. Ostatné až neskôr. Všetky fotky z akcie vyšli !!!
som bol dnes prejst Vysnove-Polom-Strecno a paradicka, minuly rok o takomto case to bolo neprejazdne kvoli tazbe dreva, ale tento rok si dali lesnici celkom zalezat a cesta je paradne prejazdna....bohuzial ziletka uz asi nehrozi:(
co vsak stale netusim kde mam v strecne odbocit aby som sa dostal do stranav...bohuzial vikendy travim v "hyperblbincoch" takze to nemam ako s vami prejst:(
1. skupinový tréning avizovaný na fóre MTbiker sa vydaril .
Tak poďme po poriadku. Trasa Ža,Solinky - Rosina - Višňové, dolina - vleky - zjazdovka - späť okolo Bukovca - Višňové - okolo Hoblíka - sedlo Javorina - Strečno - popod lanodráhu - Stráňavy - vodné dielo - Ža. Dĺžka cez 50 km, celkový čas tréningu 6 hodín.
Fotka je zo sedla Javorina, zboku v zeleno-sivej bunde Terry, za ním sediac na biku Lord Klaymen, ďalej Kráľ,Tonko,Majo, od chrbta Evka a v podrepe Alenka. Tu sa spojili 3 skupinky a takto sme spolu došli do Stráňav
1. skupinový tréning avizovaný na fóre MTbiker sa vydaril .
Na trati bola aj sranda. Po stúpaní Višńovskou dolinou, zjazovkou medzi vlekmi pri tomto posede sa odbočuje do lesa a hneď vľavo až na modrú turistickú značku. Na fotke Lord Klayman vyliezol až na posed a dole je Kráľ.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jaro, veď už toľko nestraš, čo je na stúpaní na Polom a následnom zjazde do Vrútok brutale
Konečne sa ozval Katko, mám z toho radosť! O stúpaní na Polom tu nie je žiadna reč - ten je v pohode, o zjazde do Vrútok áno. Ako písal už Charlie a citoval som aj Lorda Klaymena, tak tento úsek sa zatiaľ nedá prejsť na biku. Ak chcú chalani tlačiť bike a sľapať takýmto terénom, ich vec. Hodinu na to mali z trate nafotené aktuálne fotky. Bola to len moja auto-pešo-foto iniciatíva.
A BRUTALE ? Je to časť trate maratónu s týmto názvom a môžeme to tak trochu intelektuálne významovo odľahčiť vzhľadom na podmienky na trati do Vrútok. Perfektne to napísal Lord Klaymen. Tak som to myslel.
Odpoveď Terrymu, Charliemu, Lordovi Klaymenovi, Koptimu,... - odpovedám áno a ide sa na 30 km, veľmi dobrý nápad
Hmmm, zaujímava fotôčka. Čo sa pozerá dopredu, nie je to náhodou cyklopozitívne naladený Duško ?
Uhadol si na 1x.
Chlapi zoberme to tak. Že pre niekoho malina pre niekoho Brutal ale hlavne je že bikujeme. Keď budete mať po 50-tke napr. ako Jaro budete mať trochu iný pohľad na ľahke a ťažšie trate. Je ale určite dôležite že sme jedná banda bikerska a že sa nepchavame iba pizzou a coca colou a víkendy netrávime hyperblbincoch.
Konečne ďalší "domáci" prispievateľ, ktorý napísal svoj názor
Chlapi ... hlavne je že bikujeme.
1. skupinový tréning avizovaný na fóre MTbiker sa vydaril
co vsak stale netusim kde mam v strecne odbocit aby som sa dostal do stranav...bohuzial vikendy travim v "hyperblbincoch" takze to nemam ako s vami prejst:(
najde sa niekto kto ma cas doobeda cez tyzden?
Tak poďme po poriadku. Trasa Ža,Solinky - Rosina - Višňové, dolina - vleky - zjazdovka - späť okolo Bukovca - Višňové - okolo Hoblíka - sedlo Javorina - Strečno - popod lanodráhu - Stráňavy - vodné dielo - Ža. Dĺžka cez 50 km, celkový čas tréningu 6 hodín.
Fotka je zo sedla Javorina, zboku v zeleno-sivej bunde Terry, za ním sediac na biku Lord Klaymen, ďalej Kráľ,Tonko,Majo, od chrbta Evka a v podrepe Alenka. Tu sa spojili 3 skupinky a takto sme spolu došli do Stráňav
Na trati bola aj sranda. Po stúpaní Višńovskou dolinou, zjazovkou medzi vlekmi pri tomto posede sa odbočuje do lesa a hneď vľavo až na modrú turistickú značku. Na fotke Lord Klayman vyliezol až na posed a dole je Kráľ.
Po krásnej lístim zasypanej cestičke sa dostávame k tomuto miestu, kde nás čaká Majo a prebrodíme sa na cestu, ktorá pokračuje priamo k sedlu Javorina
Naša Evka bez problémov zvláda horský potok.