Martis dostal som ju na test ked bola este vo vyvoji a vozim ju dodnes na +180km vyjazdy (mam v nej tycinky a vodny vak) a parada. Ak v nej neplanujes nosit veci co nemozu v silnom dazdi zmoknut tak za tie prachy super brasna. btw zadnu mam Apiduru ta uz je dotrhana s prasknutou prackou. KLS stale drzi.
EngiSK Sooty sa vyrabali najake 2 tyzdne dozadu, cize uz budu pomaly na shopoch. treba checknut MTBiker, pripadne Velocity v BA, alebo podobne vacsie predajne.
Má niekde Kellys nejakú kalkulačku na výber rámov? Napríklad ja mám síce 185cm, takže čo som pozeral z toho Sootu 30 je pre mňa L ale aj XL, na druhú stranu mám kratšie nohy na svoju výšku ako by som mal mať a dlhší chrbát.
Martis dostal som ju na test ked bola este vo vyvoji a vozim ju dodnes na +180km vyjazdy (mam v nej tycinky a vodny vak) a parada. Ak v nej neplanujes nosit veci co nemozu v silnom dazdi zmoknut tak za tie prachy super brasna. btw zadnu mam Apiduru ta uz je dotrhana s prasknutou prackou. KLS stale drzi.
Ja to chcem použiť ako batoch, všetko potrebné hodiť do toho, ako tyčinky, jedlo, pumpu, bundu proti vetru/dažďu. Poprípade peňaženku atď. Aby som bol bol naľahko.
Pre Merida Silex: hladam blatniky - na jesen. Ma niekto prosim dobru skusenost, ktory typ blatnikov dobre pasuje na kostru? Sirka plastov 40mm.
Inac, btw: tato tema je dost zahltena. Co tak ju rozbit: Gravel - plaste, Gravel - Merida Silex, ..?
SKS Speedrocker. Mám ich mesiac a spokojnosť. Trochu treba dopasovať predný blatník na vidlici a zmestia sa do nich najviac 42 plášte. Aj keď ja som nechal zatiaľ pôvodné 35ky.
Páni, idem si po radu. Na gravel nahadzujem rear nosič a mením ho na oteckovský expres, keď už, tak so všetkým - povedal som si, že by som všetky nutnosti na výjazd pre syna rád nosil po kapsách upevnených na nosiči. Samozrejme vznikol problém, nakoľko tam miesta po umiestnení sedačky veľa nie je. Neviete o nejakých brašniach, ktoré zohľadňujú aj túto požiadavku? Niečo som na nete našiel, ale veď pozrite...majú ho aj v červenej Dikes
V bike shope nic take nemaju, nepoznaju, takze si nejake tasky musim vyrobit. Ale! Nahodil som nosic, kupil sedacku a vysledok je takyto. Cakal som, ze s nosicom bude vyzerat bike horsie, ale nie je to take zle...asi pomohol matny finish giant nosica. Zajtra spravim ostry test so synatorom. Tazisko sa posunulo, tak som zvedavy.
Mne bude aj tak nadosmrti najsympatickejsia komunisticka sedacka v predu. Chcelo by to modernejsie prevedenie s vacsou ochranou ruk a bokov, ale mat dieta medzi rukami mi dava vacsi klud na dusi. Vidiet nanho, ono vidi dopredu, moze si jazdu uzivat
krza nejak mi nepasuje k sebe sedacka a barany ale tak verim ze budes spokojny a premyslel si si to
Mikee mame 2 sedacky vzadu a spokojnost.. nepocitil som ani raz zeby to bola nevyhoda.. dieta je pekne priputane, takze nevypadne a rozhlad ma do bokov co staci.. dokonca tam vidim vyhodu ze mu tak nefuka do oci.. dnes mi uz starsia zahlasila ze sedacku mam predat lebo sa jej paci pripojny bicykel co sme dotiahli tento vikend domov ale este jej dam cas nech sa prv par krat prevezie na tom pripojnom a uvidime podla toho ci uz moze ist jedna sedacka z domu
Tie sedacky su pekne,my sme mali tiez v predu sedacku,dieta ma vyhlad,sice sme sa iba tak vozili ,ziadne dlhecesty,ale mala sa z toho tesila,dieta vzadu okrem chrbta rodica vidi svet po stranach,ale inak nic a ani rodic nema o nom prehlad..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/brasne-a-obaly/brasne-a-tasky/kellys-trojuholnikova-mtb-brasna-kls-maya.html
Ja to chcem použiť ako batoch, všetko potrebné hodiť do toho, ako tyčinky, jedlo, pumpu, bundu proti vetru/dažďu. Poprípade peňaženku atď. Aby som bol bol naľahko.
Inac, btw: tato tema je dost zahltena. Co tak ju rozbit: Gravel - plaste, Gravel - Merida Silex, ..?
SKS Speedrocker. Mám ich mesiac a spokojnosť. Trochu treba dopasovať predný blatník na vidlici a zmestia sa do nich najviac 42 plášte. Aj keď ja som nechal zatiaľ pôvodné 35ky.
Soot budeš vedieť kúpiť v obchodoch začiatkom mája. Vtedy bude podľa Kellys oficiálne dostupný...
Mikee mame 2 sedacky vzadu a spokojnost.. nepocitil som ani raz zeby to bola nevyhoda.. dieta je pekne priputane, takze nevypadne a rozhlad ma do bokov co staci.. dokonca tam vidim vyhodu ze mu tak nefuka do oci.. dnes mi uz starsia zahlasila ze sedacku mam predat lebo sa jej paci pripojny bicykel co sme dotiahli tento vikend domov ale este jej dam cas nech sa prv par krat prevezie na tom pripojnom a uvidime podla toho ci uz moze ist jedna sedacka z domu