Vidím že viacerí tu máte Meridu Silex. Skúšali ste niekto z pôvodných plášťov Maxxis Razzo urobiť bezdušové? V niektorých recenziách bicykla uvádzali že sú tubeless ready, aj keď na plášti samotnom to uvedené nie je.
Mali sme spoločný výjazd, kamarát sa pýtal či pôjdeme po asfalte, tak zobral cestak, no a dosť nadával 😂😂😂 na tie cesty tu v okolí sú tie 40 akurát, tu aj poľná asfaltka ma MTB segmenty 😂😂😂 možno by som skúsil 35 aké by to bolo. Vždy pri výjazde zídem na nejakú tú hlinu 😉
Vidím že viacerí tu máte Meridu Silex. Skúšali ste niekto z pôvodných plášťov Maxxis Razzo urobiť bezdušové? V niektorých recenziách bicykla uvádzali že sú tubeless ready, aj keď na plášti samotnom to uvedené nie je.
Hej niekde to uvádzajú, ideálne vyskúšať a uvidíš.
Tú Kendu som pozeral aj ja, najbližšie je v CZ shopoch ale len verzia s dušou. Vyskúšam tie Maxxis Razzo dať tubeless.
Aj keď teraz skôr bude treba vymeniť reťaz. Som celkom prekvapený že po 1100 km má niečo vyše 132,7. Koľko km vám vydrží na 1x11?
dakujem - na fore co som vyguglil celkom ze chvalili - ja som zobral s kavlarovou patkou 40-ku z ciech - kedze ram mam pre mensieho chlapa - budu s dusami - ja sa nehram s gramami - nerobim race bajk / neratam ze podlezem10 kil / - ale allrouder cena bola par centov pod 20 €
jj ale tubeless ochranu pred defektom - lesie povedane asi je cel architwektura pneu ina, kedzxe musi vyzdrzat tlaky sama bez pomoci plasta
- ale ja nie som fyzik ani nic podobne -
jaj - a este som take nejedol - robit doma bezdusaky - ja som tak trocha old school - radsej skladam retro , ale tito vychytavky gravelove, ale co uz ked som natlacil tolko dielov do skladu
mam kedny dobre rafiky uzucke a jednom pere kolies ake obut tam akykolvek plast je sen noci svetojanskej -
preklad so slovak language : mam jedny dobre rafily uzucke na jednom pare kolies , ale obut tam akykolvek plast je sen noci svatojanskej / poznamka : remerx alcyon /
pinna - zabudol som oba mobily doma - a mozem ti to tam dodit hadam to tam vaha odvazi pise ze flitridge elite / ale nie pro / a ci to ma puncture protection, nevie ani svatý
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hej niekde to uvádzajú, ideálne vyskúšať a uvidíš.
Vyzera to byt velmi slusna tubeless gumka v Pro verzii (GTC) ale u nas sa ti asi bude tazsie zhanat. http://ridinggravel.com/components/kenda-flintridge-pro-tires-getting-rolling/
Aj keď teraz skôr bude treba vymeniť reťaz. Som celkom prekvapený že po 1100 km má niečo vyše 132,7. Koľko km vám vydrží na 1x11?
dakujem - na fore co som vyguglil celkom ze chvalili - ja som zobral s kavlarovou patkou 40-ku z ciech - kedze ram mam pre mensieho chlapa - budu s dusami - ja sa nehram s gramami - nerobim race bajk / neratam ze podlezem10 kil / - ale allrouder cena bola par centov pod 20 €
- ale ja nie som fyzik ani nic podobne -
preklad so slovak language : mam jedny dobre rafily uzucke na jednom pare kolies , ale obut tam akykolvek plast je sen noci svatojanskej / poznamka : remerx alcyon /
davaj fotku a hod ich prosim ta na vahu