V raji by som na eagla tiez volil 30 jednoznacne. Bezny vyjazd ta vyhupne na 1050mnm tie nekonecne dlhe stupania radsej odpedalujem ako sa mam trapit tato som pri 2 prevodniku robil upgrade kazety na 42z a tak mam najlahsi prevod 24 /42 a nedam na neho dopustit
ludia, ako ja nechapem... citam sem tam nejaky prispevok od lucky, ale ako vidim v jej predchadzajucich inzeratoch sa objavili 4 riaditka ktore predavala a to uplne nove, takisto kluky, predstavce... podla mna to je typek co ma malu predajnu a ma plno starych haraburd ktorych sa chce zbavit a nudi sa cez pracovnu dobu
Veď to vravím od začiatku že to nie je čisté, stačí sledovať spôsob vyjadrovania, ale predstav si, sú tu ľudia čo sa jej/ho zastávajú. Urobí si tu PR na svoje rachotiny, hodí na bazár, predá a ešte sa po večeroch zabaví ako to tu ľudia žerú
Akože 84 inzerátov za pár mesiacov a všetko nové veci...určite Lucka z Pieštan kúpi, zistí že sa jej nepáči a tak dá do bazára za polovicu
to som kupoval k omotavke, ale priznam sa sam sebe ze ta zlata tam moc nejde ale uz je neskoro ked je to kupene. k tomu zadnemu plastu by to islo, ale to koleso sa bude tiez menit a pojde bezdusak ako je v predu
to som kupoval k omotavke, ale priznam sa sam sebe ze ta zlata tam moc nejde ale uz je neskoro ked je to kupene. k tomu zadnemu plastu by to islo, ale to koleso sa bude tiez menit a pojde bezdusak ako je v predu
to ta ako napadla ta zlata *****?
či si videl pri kupe čiernobielo?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Akože 84 inzerátov za pár mesiacov a všetko nové veci...určite Lucka z Pieštan kúpi, zistí že sa jej nepáči a tak dá do bazára za polovicu
To je daka moc moderna ukrajina .. cakal som takuto
Hlavne ze sme ti to pisali ale ty NIE a NIE a NIE
Mne to nevadi. Nie je to vyslovene grc tak to zoderiem
to ta ako napadla ta zlata *****?
či si videl pri kupe čiernobielo?