minule mi na YT ponúklo nejaké tie videá z kategórie 10 dobrých rád na MTB a tam chlapík používal do bŕzd nejaký detský olejček, ktorý je tiež minerálny, hovoril, že to tam leje viac ako cez rok a nemá žiadny problém
scarinko: preco kupujes 0.5l bohvieakeho oleja z Alzy za 5e, ked to naviac nemas sancu spotrebovat na vidlicu, ktoru mas , pricom tuna na eshope sa predava 120ml RS oleja na to urceneho za menej ako 4e ?
zeby preto ze to je tak mnozstvo na jeden servis?
navyse nebudem to robit ja osobne ale kamarat. Na ten RS som kukal ale zdalo sa mi to predrazene. Navyse tu viaceri pisali ze kupuju vidlicove oleje nie od RS tak som kupil aj ja ale o tom rozdiele mineral/syntetika som nevedel.
Z alzy som kupoval lebo to mam najblizsie za barakom
edit: tak to toho druheho oleja tam ide 106ml (5W)
navyse nebudem to robit ja osobne ale kamarat. Na ten RS som kukal ale zdalo sa mi to predrazene. Navyse tu viaceri pisali ze kupuju vidlicove oleje nie od RS tak som kupil aj ja ale o tom rozdiele mineral/syntetika som nevedel.
scarinkopreboha, ale ked ides robit servis, tak najprv si pozriem aky olej kam ide. Vsak preco ti pisem, ze 0.5l je vela, asi viem co tam ide, nie .. si myslis, ze som nikdy Rebu neservisoval a neviem o com pisem ? A ano, do tlmenia ide max. 5w a rozhodne nie hentaky olej z dakeho chachalandu zeleneho. Ach jaj ... hlavne, ze je toho vela za lacno. Aspon si sa na fore mohol spytat, ake lacnejsie alternativy, ak si chcel setrit, ale ver tomu, ze tu neusetris. Leda ak slovenskym sposobom .. lejme do motora sracku, aby sme 2 roky setrili a potom kupime novy motor. Mam pocit, ze z tolkeho nakupovania po vypredajoch si dospel do stadia, ze mas pocit, ze staci nakupovat. Mal ti aspon poradit kamarat, kto bude servis robit
edit: v starych bomberach malo zmysel sa obzerat po lacnych alternativach, lebo napr. do takej Z1 2006 slo do kazdej nohy pollitra .. a bolo jej jedno, co je to za olej, v openbath SSVcku.
Ninja600, oproti VIP ceny ma stale vysiel zhruba na polovicu (platil som 40.53e). Vyrobca (ZTTO) sa vramci cinskych aliexpressovych stranok tvari ako vazna znacka, robia vela bicyklovych veci- radenia, vidlice, kazety... Fakt som cumel: https://ztto.aliexpress.com/store/4424045
Tak snad to nebude uplny odpad
Polo, tiez mas cinske? Ja sa toho zvuku skor obavam, kvoli tomu som povodne chcel ist do 36z, ale snad to nejak rozumne utisim vazelinkou.
Pri tom repsole sa nikde ani neuvádza ci je syntetický alebo mineralny ten by som tiež vratil. Ak nechces brat origo oleje tak si kup elf 5w ten je syntetický a 15 od liqui moly tiež je to syntetický ale este aj motorex ma 15w syntetický.
Ninja600, oproti VIP ceny ma stale vysiel zhruba na polovicu (platil som 40.53e). Vyrobca (ZTTO) sa vramci cinskych aliexpressovych stranok tvari ako vazna znacka, robia vela bicyklovych veci- radenia, vidlice, kazety... Fakt som cumel: https://ztto.aliexpress.com/store/4424045
Polo, tiez mas cinske? Ja sa toho zvuku skor obavam, kvoli tomu som povodne chcel ist do 36z, ale snad to nejak rozumne utisim vazelinkou.
Ta fabrika bude vyrabat pre DT swiss veci kedže predavajú uz aj microspline orechy na naboje DT swiss
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://r2-bike.com/TRICKSTUFF-Bionol-by-Danico-Brake-Fluid-Hydraulic-Oil-100-ml
Som zvedavy, kolko tie male zubky vydrzia
Ale na druhú stranu vyzerajú ako z jednej fabriky a možno aj sú.
DT Swiss Ratchet system 54T upgrade kit
85,99 €
MOC 104 €navyse nebudem to robit ja osobne ale kamarat. Na ten RS som kukal ale zdalo sa mi to predrazene. Navyse tu viaceri pisali ze kupuju vidlicove oleje nie od RS tak som kupil aj ja ale o tom rozdiele mineral/syntetika som nevedel.
scarinkopreboha, ale ked ides robit servis, tak najprv si pozriem aky olej kam ide. Vsak preco ti pisem, ze 0.5l je vela, asi viem co tam ide, nie .. si myslis, ze som nikdy Rebu neservisoval a neviem o com pisem ? A ano, do tlmenia ide max. 5w a rozhodne nie hentaky olej z dakeho chachalandu zeleneho. Ach jaj ... hlavne, ze je toho vela za lacno. Aspon si sa na fore mohol spytat, ake lacnejsie alternativy, ak si chcel setrit, ale ver tomu, ze tu neusetris. Leda ak slovenskym sposobom .. lejme do motora sracku, aby sme 2 roky setrili a potom kupime novy motor. Mam pocit, ze z tolkeho nakupovania po vypredajoch si dospel do stadia, ze mas pocit, ze staci nakupovat. Mal ti aspon poradit kamarat, kto bude servis robit
edit: v starych bomberach malo zmysel sa obzerat po lacnych alternativach, lebo napr. do takej Z1 2006 slo do kazdej nohy pollitra
Ale na druhú stranu vyzerajú ako z jednej fabriky a možno aj sú.
78€ vs 48€ nie je veľké šetrenie?
DT Swiss Ratchet system 54T upgrade kit
85,99 €
MOC 104 €https://www.mtbiker.sk/forum/post1469743.html#p1469743
bezotn: https://www.mtbiker.sk/forum/post1469979.html#p1469979
edelweiss: https://www.mtbiker.sk/forum/post1470028.html#p1470028
zihadlo: https://www.mtbiker.sk/forum/post1470045.html#p1470045
Ta fabrika bude vyrabat pre DT swiss veci kedže predavajú uz aj microspline orechy na naboje DT swiss
zatial vobec ale mal by som asi castejsie
Ja mam original DT