Som videl tie cinske na aliexprese ako tam ludia davali fotky po par km... bolo tam dost vela negativnych recenzii. Otazne je, ci maju vsetky cinske shopy tovar od jedneho vyrobcu alebo od roznych.
Ok, ale ako pozeram hned prvy ti odpisal, ze 15w je 5ml alebo 10ml do kazdej nohy a do patrony mas kupit syntetiku 5w. A 4e za 120ml, ktore pouzijes na 5x servis je uplne ok.
No a edelweiss ti napisal motorex, co je ok , to sa bezne pouziva a zihadlo dtto. A uz to dalej nikto neriesil.
No a ty si kupil to cele uplne naopak a este sa cudujes a tym si ma uplne rozculil .. keby si to nahodou nevsimol, ten co ta upozornil, tak mas vidlicu v .. no, proste v oleji a nechodila by ti.
edit: tak uz aj DT Swiss outsoursuju vyrobu orechov do Ciny ? Dobre vediet, takze si este v buducnosti 2-3x rozmyslim, ci nieco kupim. Zrejme prechadzaju na klasicky model .. nevadi , ze sa to poserie, posleme novy kus.
Nepochopil si čo som myslel. Určite by to bolo veľké šetrenie v porovnaní originál u nás vs. originál z číny. Ale porovnávame tu originál u nás vs. fejk z číny. Čo by mne osobne za to asi nestálo ak zvážim že tých 48€ môžu byť peniaze vyhodené oknom ako to u napodobenín chodí(a to nerátam čakanie aj vyše mesiac). Potom kúpiš aj tak ten originál za 78€.
Keby to bol test za 5-10€ kludne to risknem aj ja, sám mám rovnaké kolesá ako Zoidberg ale ak budem meniť za 54z tak určite originál.
Zoidberg Veď držím palce, potestuj a daj vedieť ako to vyzerá po čase
Nepochopil si čo som myslel. Určite by to bolo veľké šetrenie v porovnaní originál u nás vs. originál z číny. Ale porovnávame tu originál u nás vs. fejk z číny. Čo by mne osobne za to asi nestálo ak zvážim že tých 48€ môžu byť peniaze vyhodené oknom ako to u napodobenín chodí(a to nerátam čakanie aj vyše mesiac). Potom kúpiš aj tak ten originál za 78€.
Keby to bol test za 5-10€ kludne to risknem aj ja, sám mám rovnaké kolesá ako Zoidberg ale ak budem meniť za 54z tak určite originál.
Prave pri originali z Ciny bol rozdiel pomerne maly (tusim 80 vs 70e), a do toho by som nesiel- ked uz mam platit za original, nech viem, ze je to original.
Rad sa podelim o poznatky potom- pre relevantne porovnanie si este niekde zozeniem trochu tej origo vazeliny
lto ved ja ti za to dakujem, aj bikedevovi.
Hento cele vratim do alzy a kupim teda ten liqui ci nieco ine?
Ja som naposledy tusim daval motorex prave do tlmenia, do Pike mam pripraveny original a mazanie, ale Reba nema taku patronu .. ja by som kupil ten origo 15w, vsak to nestoji vela... a budes aspon v klude Ale skor ti este raz poradi zihadlo 5, ten ich servisoval vela, tak vie co vadi/nevadi. Ja to moc casto nerobim a uz si nepamatam, co som naposledy daval ako mazaci olej. Mne sa ale pacila vona toho cerveneho oleja v Rebe. Inak on ten olej pokial nie je spinavy, co nie je, nijak zvlast nebude trpiet na degradaciu ... ak je vsetko namazane a nedrhne, nerypal by som do toho velmi :lol .. hlavne ak nejazdis v blate/prachu. RS nebyval tak citlivy ako Fox.
Po dlhom rozhodovaní vybraté chranice LEATT knee & shin guard 3DF hybrid.Uz len vyskúšať v reálnom svete 🙂Prvotné dojmy ohľadom spracovania, vyzerá to byť kvalitka, co sa týka použitých materiálov. Co sa týka váhy tak klobúk dole.
trionq das si zapliest co chces. ja som napr. na moj bike zapletene kolesa nenasiel. okrem toho kupoval som predtym aj zapletene a ziadnu vyhodu v tom nevidim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1469743.html#p1469743
bezotn: https://www.mtbiker.sk/forum/post1469979.html#p1469979
edelweiss: https://www.mtbiker.sk/forum/post1470028.html#p1470028
zihadlo: https://www.mtbiker.sk/forum/post1470045.html#p1470045
Ok, ale ako pozeram hned prvy ti odpisal, ze 15w je 5ml alebo 10ml do kazdej nohy a do patrony mas kupit syntetiku 5w. A 4e za 120ml, ktore pouzijes na 5x servis je uplne ok.
No a edelweiss ti napisal motorex, co je ok , to sa bezne pouziva a zihadlo dtto. A uz to dalej nikto neriesil.
No a ty si kupil to cele uplne naopak a este sa cudujes a tym si ma uplne rozculil
edit: tak uz aj DT Swiss outsoursuju vyrobu orechov do Ciny ? Dobre vediet, takze si este v buducnosti 2-3x rozmyslim, ci nieco kupim. Zrejme prechadzaju na klasicky model .. nevadi , ze sa to poserie, posleme novy kus.
Prave pri originali z Ciny bol rozdiel pomerne maly (tusim 80 vs 70e), a do toho by som nesiel- ked uz mam platit za original, nech viem, ze je to original.
Rad sa podelim o poznatky potom- pre relevantne porovnanie si este niekde zozeniem trochu tej origo vazeliny
Ja som naposledy tusim daval motorex prave do tlmenia, do Pike mam pripraveny original a mazanie, ale Reba nema taku patronu .. ja by som kupil ten origo 15w, vsak to nestoji vela... a budes aspon v klude
nepriniesla poštárka ale sám.. kniha na osvieženie, a držiak hodiniek na bajk, nakoľko jedny som už na ruke roztrepal.
Presne tak
nie, dam to do shopu
tak ako pisal gusto0. poskladal som si ich podla seba. a lacnejsie
Ale teda objednal som Lko s tym ze to bude take vypasovane ako ine Lka od castelli a teda velmi nie je