Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
-5% Muc-Off Premium Footwear Shield ochranný sprej na tretry, 250ml
16,09 €
-5%
MOC 16,99 €
savings Muc-Off Chain Doc práčka reťaz + odmasťovač Bio Chain Cleaner
26,99 €
savings
MOC 40,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
A komunikácia v anglickom alebo v nemeckom jazyku nieje problém teda aspoň pre mňa.
Rada objednávám zo zahraničia pretože rozmanitosť tovaru u nás a v zahraničí je obrovský rozdiel.
Kupim
Kde meraju ten posed v tn presne?diki za info
Je sranda ze tak malo ludi ich pozna. Rozdiel medzi SQ-Lab a napr. tym divnym 'Pro' co tu ma recenziu je v sposobe akym diera/preliacina v strede navazuje na zvysok sedla.
Ja som uz pred SQ-Lab mal dost ergonomicky Ergon SME a napriek tomu to bol upgrade ako svina. Teraz uz ma aj Ergon druhu generaciu sedla ktory funguje na rovnakom principe ako SQ-Lab.
A tym rozdielom je plynuly prechod, lebo je uplne jedno ak je v strede diera siroka a hlboka jak marianska priekopa ak vzniknu po stranach nasledne dve hrany ktore nadalej robia problem. Efekt je potom len v luftovani si…
(ale samozrejme ze zaklad je zmerana sirka kosti a uhol posedu a nie znacka)
Zaujimava vec prisla (s cudnym odovodnenim) od "e-bike certified" modelov ako 60X od SQ alebo SM E-Mountain od Ergonu kde ma zadok este navyse dvihnuty ako operu. To by som chcel celkom skusit aj ked menit jedno150 eurove sedlo za dalsie 150 neni moje kazdodenne hobby.
Ake su tie rite ine.Pre moje ritisko je wittkop to najlepsie co som mal.
Tak ako ti pisal Jaiub, je to v cyklostore na sihoti v TN, ale este to len finisuju, tak treba chvilku pockat.
No ak budu mat taky pristup ako mali k zákazníkom /teda ku mne / , tak to nebude bohvie co .