Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
a co Devinska - Vysoka pri Morave? hlavne za Vačkovou.. tam bude ale asi voda, tam je vzdy voda ako prva a aj posledna... asi najnizsie polozene miesto v okoli...
a co Devinska - Vysoka pri Morave? hlavne za Vačkovou.. tam bude ale asi voda, tam je vzdy voda ako prva a aj posledna... asi najnizsie polozene miesto v okoli...
Takto to vyzerá za Devínskou smer Morava (foto zo soboty)
Pani, existuje nejaka finta fň ako sa dostat z DNV smer Dubravka Karlovka cez Kobylu easy sposobom mimo hlavnych ciest? Skusal som modre c po ulici Pavla Horova a prekvapilo ma Je niekde nieco co nevidim na mapach? Diky
ano da sa akorat 200m treba ist po ceste a prejst cez zeleznicu k technickemu sklu - pripomen sa a ked budem na pc mozem poslat gps
Skusal som modre c po ulici Pavla Horova a prekvapilo ma
Co ta prekvapilo si nenapisal. Ja som isiel nedavno naopak z Dubravky do Dnv cez Placheho ul. na Dubravsku hlavicu a odtial po modrej do Dnv, akurat ked som sa blizil k Dnv, tak som v lese musel prejst jednym neprijemnym usekom, neviem ci to tak malo byt, alebo som sa zamotal.
Mimo temy, ale bude to pristupova cesta do Malych Karpat pre Vrakunu a Podunajske Biskupice:
CYKLOTRASA VO VRAKUNI JE VO VÝSTAVBE
Pred pár rokmi sme sa spolu so starostom Vrakune Martinom Kurucom, vicestarostom Stanom Brunom a ďalšími nadšencami pustili do prípravy projektu vybudovania cyklotrasy pri Malom Dunaji. Podarilo sa získať financie a dnes už je cyklotrasa vo výstavbe.
Po dokončení sa úsek napojí na už zrealizované úseky Jurava 2, Jurava 1, Ivanka pri Dunaji. Chýba už len krátky úsek od kruhového objazdu po Ihličnatú ulicu a bude kompletne hotový celý cyklistický východný obchvat Bratislavy.
Toto sú ľudia, nebyť ktorých, projekt nikdy neuzrie svetlo sveta:
Martin Kuruc - starosta MČ Bratislava - Vrakuňa
Stano Bruna
Laco Findl (BSK)
Barbora Lukáčová (BSK)
Páni Kohút a Rubický z firmy R.V.I. (projektanti)
Text: Michal Feik
No ja som skusal v sobotu zo sv.jura na hradzu a prvy krat som sa zasekol v ivanke pri vyjazde z cyklochodnika na stefanikovu ulicu a nasledne po hladani cesty som sa na to vykaslal a siel po hlavnej az do Mostu a tam druhy zasek niekde v poli az som skoncil na tej novo budovanej dialnici ktoru akurat asfaltovali
Samo ze na cestaku. https://strava.app.link/xAzxLDlY3W
Laco Findl Este taka otazka, kedze pises, ze cyklotrasa je vo vystavbe, aky je odhadovany termin dokoncenia, resp. kedy budu moct ist po tej trase prvi cyklisti ? Podla fotiek to vyzera tak, ze uz moc prac nechyba.
init:
Jazdit sa da uz teraz po tej cyklotrase, len treba respektovat ludi a stroje co tam budu robit... Pri vzajomnej ohladuplnosti to ide uz teraz... Dokoncene by to mohlo byt do polovice juna, ale to je len moj odhad...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takto to vyzerá za Devínskou smer Morava (foto zo soboty)
ano da sa akorat 200m treba ist po ceste a prejst cez zeleznicu k technickemu sklu - pripomen sa a ked budem na pc mozem poslat gps
Co ta prekvapilo si nenapisal. Ja som isiel nedavno naopak z Dubravky do Dnv cez Placheho ul. na Dubravsku hlavicu a odtial po modrej do Dnv, akurat ked som sa blizil k Dnv, tak som v lese musel prejst jednym neprijemnym usekom, neviem ci to tak malo byt, alebo som sa zamotal.
CYKLOTRASA VO VRAKUNI JE VO VÝSTAVBE
Pred pár rokmi sme sa spolu so starostom Vrakune Martinom Kurucom, vicestarostom Stanom Brunom a ďalšími nadšencami pustili do prípravy projektu vybudovania cyklotrasy pri Malom Dunaji. Podarilo sa získať financie a dnes už je cyklotrasa vo výstavbe.
Po dokončení sa úsek napojí na už zrealizované úseky Jurava 2, Jurava 1, Ivanka pri Dunaji. Chýba už len krátky úsek od kruhového objazdu po Ihličnatú ulicu a bude kompletne hotový celý cyklistický východný obchvat Bratislavy.
Toto sú ľudia, nebyť ktorých, projekt nikdy neuzrie svetlo sveta:
Martin Kuruc - starosta MČ Bratislava - Vrakuňa
Stano Bruna
Laco Findl (BSK)
Barbora Lukáčová (BSK)
Páni Kohút a Rubický z firmy R.V.I. (projektanti)
Text: Michal Feik
Samo ze na cestaku.
https://strava.app.link/xAzxLDlY3W
Jazdit sa da uz teraz po tej cyklotrase, len treba respektovat ludi a stroje co tam budu robit... Pri vzajomnej ohladuplnosti to ide uz teraz... Dokoncene by to mohlo byt do polovice juna, ale to je len moj odhad...