Laco1993 pekný upgrade, ale keď už si riešil aj XTR prehadzovačku, tak prečo si nešiel aj do novej XTR kazety a 1x12? Len tak zo zaujímavosti. Cena a hmotnosť je tam podobná. Teda asi si mal 11 kolové radenie, ktoré si nechcel meniť, inak mi to moc zmysel nedáva
Laco1993 pekný upgrade, ale keď už si riešil aj XTR prehadzovačku, tak prečo si nešiel aj do novej XTR kazety a 1x12? Len tak zo zaujímavosti. Cena a hmotnosť je tam podobná. Teda asi si mal 11 kolové radenie, ktoré si nechcel meniť, inak mi to moc zmysel nedáva
viac menej iba kvôli cene. Kazetu mám od kamaráta je na nej cca. 400km možno a dal mi ju za dobré prachy. Taktiež 9 zubový pastorok sa mi páči a váha je tiež lepšia. ale do budúcna by som určite chcel komplet 1x12 XTR sadu ale to až niekedy neskôr možno cez zimu to nahodím Možno dovtedy aj ceny trošku padnú.
Ja som mal povodne tiez dve podlozky, potom jednu, potom ziadnu, dal som si poradit aby som to vyhodil a nejaku zasadnu zmenu v posede.som nepocitil, ale vyzera to minimalne lepsie...
Som umyl. A ked som umyl, tak som pofotil Strana spravna, spd, ventilky zarovnane, dufam ze vsetko ako ma byt Po sobotnom cvachtani v blatku pripraveny na dalsi sobotny mordor v blate, Dohnany Dufam ze predpoved nesklame a aspeny sa postaraju o zabavu
Neviem ju nejako porovnat, je to moja prva vzduchova vidla, predtym pruzinova rs xc30 a rozdiel to je neopisatelny Bral som ju cisto len pre dizajn, ze je mostik vzadu. Ale na co som za pol roka prisiel je horsia dostupost resp. cena dielov, ale hlavne moznost servisu. Nikto to tu nerobi, jedine Otrokovice CZ za pekne mastnu sumu+postovne, a potom lapierre v Za Takze volba jasna. Lebo mam pocit ze uz potrebuje servis, akysi divny zvuk zacala vydavat pri zaciatku zdvihu, ale do dovolenky este musi vydrzat, dufam ze sa medzitym podari spravit.
Ja som tiez vazil, 16,5 kg, ale vozim na nom blatniky, vselijake drziaky, stojan a ked mi je malo, tak aj vyse kilovy zamok. Ale ja som spokojny, aspon mam pocit, ze mam poriadny bajk, nie nejake tintitko
Malý upgrade: sedlovka S-Works, predstavec Pro Koryak. A odborníkov na bike dizajn by som sa chcel opýtať, riešim upgrade na komplet sadu XX1 /kľuky, prevodník, prehadzovač, radenie, reťaz a kazeta/, ale neviem sa rozhodnúť medzi zlatou sadou a klasickou čiernou. Váš názor?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: uz som nasiel v druhej teme
jj, ebike
Ty vieš lepšie ako majiteľ aka geo mu vyhovuje?
viac menej iba kvôli cene. Kazetu mám od kamaráta je na nej cca. 400km možno a dal mi ju za dobré prachy. Taktiež 9 zubový pastorok sa mi páči a váha je tiež lepšia. ale do budúcna by som určite chcel komplet 1x12 XTR sadu ale to až niekedy neskôr možno cez zimu to nahodím
Ja som mal povodne tiez dve podlozky, potom jednu, potom ziadnu, dal som si poradit aby som to vyhodil a nejaku zasadnu zmenu v posede.som nepocitil, ale vyzera to minimalne lepsie...
- nové sedlo
- nové karbónové riaditka
- karbónová sedlovka
- E13 11sp 9-46 kazeta - XTR M9100 prehadzovačka
- Nové karbónové kolieska
Celkovo váha klesla s pôvodných 11,3 kg na cca. 9,8 ( ešte nieje komplet odvážený ).
Tak nakoniec po odvážení celého biku som príjemne prekvapený. Celková váha je 9,52kg