Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Ahojte,
v sobotu 1.6.2019 sa chystám prejsť Trnavskú stovku na biku (2x som to absolvoval pešo), viete mi dať info o zjazdnosti aspoň o niektorých úsekoch po týchto dažďoch. Je jasné, že to do soboty nevyschne a "trošku" sa zašpiním, ale nerád by som sa brodil kilometre s "papučami" na kolesách.
Laco Findl Ja by som sa chcel ešte spýtať, či sa dával nový asfalt už od mohyly až do vrakune (aj tá betónka) alebo sa dával nový povrch iba pri nespevnenej časti. či to bude prejazdné aj pre cestný bicykel.
toygrik:
Novy asfalt sa daval iba na nespevnenej casti, ako je foto a situacka. Okolo letiska je betonka, podla mna zjazdna aj na cestnom bicykli, stretol som tam aj v minulosti cestakov...
ja tomu nejak stale nechapem, idem po tej cyklotrase okolo Ivanky a ta proste skonci TU
a dalej za cestou je len polna cesticka alebo mozem ist k mohyle a tam sa dalej rovno ist neda, je tam zakaz vjazdu TU
ako sa teda mam dostat k tomu Malemu dunaju?
ty si este nemal cestne tretry s karbonovou podrazkou na nohach ze?
a to je akoze odpoved na otazku preco je na znacenej cyklotrase ktorou sa chvalia zakaz vjazdu bicyklom?
pozri, mne je to jedno kludne mozte chodit aj v protismere, do zakazov, jednosmeriek opacne, na cervene, po dialnici. Koho to bude trapit.
hlavne ze na papieri vykazeme cyklotrasy, sice nepouzitelne ale su
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vy ste vyasfaltovali ten singel pri Malom Dunaji za tou betonarkou (ci co to je) ? Dufam, ze len vidim zle .. fakt dufam....
--
btw, nevie niekto kde sa prave nachadza ten medved?
Myslíš ten pumptrack čo tam boli meter hlboké jamy?
v sobotu 1.6.2019 sa chystám prejsť Trnavskú stovku na biku (2x som to absolvoval pešo), viete mi dať info o zjazdnosti aspoň o niektorých úsekoch po týchto dažďoch. Je jasné, že to do soboty nevyschne a "trošku" sa zašpiním, ale nerád by som sa brodil kilometre s "papučami" na kolesách.
co kde? aky singel?
Novy asfalt sa daval iba na nespevnenej casti, ako je foto a situacka. Okolo letiska je betonka, podla mna zjazdna aj na cestnom bicykli, stretol som tam aj v minulosti cestakov...
a dalej za cestou je len polna cesticka alebo mozem ist k mohyle a tam sa dalej rovno ist neda, je tam zakaz vjazdu
TU
ako sa teda mam dostat k tomu Malemu dunaju?
tu je osadena znacka B1 - Zákaz vjazdu VŠETKÝCH vozidiel v oboch smeroch
kapis?
ides proste rovno
tu je osadena znacka B1 - Zákaz vjazdu VŠETKÝCH vozidiel v oboch smeroch
kapis?
na petrzalskej hradzi bola znacka zakaz vsetkych vozidiel 20 rokov a pritom bola tam cyklotarsa oficialna,
ides proste rovno
jasne, zakaz nezakaz idem rovno
ach jaj
a potom sa divime ako vsetci nadavaju na cyklistov ze nedodrziavaju ziadne predpisy, semafory a pod
a to je akoze odpoved na otazku preco je na znacenej cyklotrase ktorou sa chvalia zakaz vjazdu bicyklom?
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
hlavne ze na papieri vykazeme cyklotrasy, sice nepouzitelne ale su