Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Zlí zlí nemci budú vlka strieľať ešte jednoduchšie ako doteraz.Lukáč by mal okamžite podať sťažnosť k nemeckému ústavnému súdu.
Opatrne narabaj zo slovom extremizmus, Lukac ani partia okolo, nevola po regulacii ziadnych zivych tovorov, nie je rocne zodpovedna za nikolko ludskych umrti a neporusuje na dennom poriadku zakon. Nic z toho sa ale neda povedat o polovnikoch.
Lukáč je extrém a vždy nim aj bol.Ešte aj pod článkom ktorý vychádza z reálnych zistení,ho spochybňuje,že vraj nikto nevie kolko tu máme medveďov.To sú ludia ktoým aj keby si predložil čokolvek tak budú mleť stále svoje.to je už sexta.
Este k teme. Neprisiel som sa sem rozculovat chcel som typ na vyjazd. Otazka za milion:
Kam ist na MTB, ked je takto mokro?
Minule som poobliezal pumptreky, Horsky park je celkom OK, chodniky su velmi tvrde a zteka to.
Mate nejake oblubene miesta, kde sa zabavit na MTB bez zablatenia sa ?
OT: triki Extremismus je termín, jímž bývají označovány jednání, ideologie či skupiny mimo hlavní (střední) proud společnosti, kterým je připisováno porušování či neuznávání základních etických, právních a jiných důležitých společenských standardů, zejména ve spojení s verbální nebo fyzickou agresivitou, násilím nebo hrozbou násilí, historickým revizionismem, sociální demagogií, motivované zejména rasovou, národnostní, náboženskou, třídní nebo jinou sociální nenávistí.
vacsina cervena turisticka... zaciatok na hl.st BA, kamzik, biely kriz, obchadzka somaru, konske hlavy, pezinska baba, obchadzka skalnatej, cermak, amonova luka, mon repos, bukova dedina, rakova, mihalinova, dobra voda, po modrej do brezovej pod bradlom a pokracovanie bud na hrad branc alebo cachtice.... odtial nasledne odvoz autom...pride pre mna svagor a zmestia sa mu 3 biky do auta... ides?
OT: triki Extremismus je termín, jímž bývají označovány jednání, ideologie či skupiny mimo hlavní (střední) proud společnosti, kterým je připisováno porušování či neuznávání základních etických, právních a jiných důležitých společenských standardů, zejména ve spojení s verbální nebo fyzickou agresivitou, násilím nebo hrozbou násilí, historickým revizionismem, sociální demagogií, motivované zejména rasovou, národnostní, náboženskou, třídní nebo jinou sociální nenávistí.
vacsina cervena turisticka... zaciatok na hl.st BA, kamzik, biely kriz, obchadzka somaru, konske hlavy, pezinska baba, obchadzka skalnatej, cermak, amonova luka, mon repos, bukova dedina, rakova, mihalinova, dobra voda, po modrej do brezovej pod bradlom a pokracovanie bud na hrad branc alebo cachtice.... odtial nasledne odvoz autom...pride pre mna svagor a zmestia sa mu 3 biky do auta... ides?
Môžeš mi prosím Ťa povedať, kadial ide modrá TZ z Dobrej Vody na Brezovú?
modra z Dobrej Vody smer na Brezovu... neviem co pozeras
ale jak tak kukam tak v novej verzii turistickej mapy nie je ta modra... v starej verzii je... v podstate je to asfaltka.... mas zaujem o tu akciu?
Tak neprší zrovna každý den...a v dny kdy neprší se dá perfektně zajezdit na super podkladu(měkká/čerstvá zem...), stačí jen vhodně vybírat lokalitu na pojazd! Taky se dá pracovat na nových(opravovat staré...) trailech v lese- což když je venku 35°C a "beton" není zrovna ideál...takže za mně super počasí!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://svet.sme.sk/c/22127455/nemci-zjednodusili-odstrel-vlkov-napriek-tomu-ze-su-ohrozene.html
Zlí zlí nemci budú vlka strieľať ešte jednoduchšie ako doteraz.Lukáč by mal okamžite podať sťažnosť k nemeckému ústavnému súdu.
Opatrne narabaj zo slovom extremizmus, Lukac ani partia okolo, nevola po regulacii ziadnych zivych tovorov, nie je rocne zodpovedna za nikolko ludskych umrti a neporusuje na dennom poriadku zakon. Nic z toho sa ale neda povedat o polovnikoch.
Kam ist na MTB, ked je takto mokro?
Minule som poobliezal pumptreky, Horsky park je celkom OK, chodniky su velmi tvrde a zteka to.
Mate nejake oblubene miesta, kde sa zabavit na MTB bez zablatenia sa ?
Väčšina z citovaného na Lukáča sedí ako r....l
Môžeš mi prosím Ťa povedať, kadial ide modrá TZ z Dobrej Vody na Brezovú?
Ok, ale sú len dve možnosti, buď máš zlú mapu, alebo ja som slepý
ale jak tak kukam tak v novej verzii turistickej mapy nie je ta modra... v starej verzii je... v podstate je to asfaltka.... mas zaujem o tu akciu?
Tento rok TT100 po tých výdatných dažďoch vypúšťam. Pôjdem sa vyblázniť niekde bližšie pri domove. Daj potom info ako bolo.
To je podle mne vec nazoru...mne napr. max. vyhovuje!
Tak neprší zrovna každý den...a v dny kdy neprší se dá perfektně zajezdit na super podkladu(měkká/čerstvá zem...), stačí jen vhodně vybírat lokalitu na pojazd!