Ukazat svoj novy bike,ako je kdo spokojny-nespokojny, ako funguje objednavka-platba/dlzka dodania, komunikacia, reklamacie atd....
Podobna tema aku tu ma Canyon
Mohlo by to pomoct ludom, ktory uvazuju nad novym Yt bikom a niesu uplne rozhodnuty, alebo maju malo informacii a takto si mozu vymenit info.
Na zahranicnych forach je toho plno, ale nie kazdy vie nemecky/anglicky.
Ja sam sa zaujimam o tuto znacku, tak by bolo super ked ma niekto YT, aby napisal svoje skusenosti.
Tak po zvazeni vsetkych pre a proti som odklepol Jeffsyho 29. Odmeral som reach na mojom terajsom a je este kratsi nez ten co ma Jeffsy
Dik este raz za rady a nazory, pomohli mi v rozhodovani.
Aj mne bolo podozrive, preco 27ckoveho Jeffsyho nikde nevidim v recenziach, ale napr. spectral ma 160/150 zdvihy a je trail bike of the year. Spectral ale nie je 29tkovy, tak mozno preto nechali tu kategoriu bez Jeffsy.
Mal som Jeffsyho v 29" aj 27.5" a sú to dva odlišné bajky Navyše mne ten 1cm naviac urobil dosť. Nemusím sa báť, že dám doraz (150mm), na 140mm už som musel prifukovať vidlu čo malo za následok, že nebola taká citlivá.
"Fun factor" lol, zo zadku vytiahnute cisla cele tie excel tabulky.
Nech bajk sluzi :- )
Na Fox stranke som si vytlacil potrebny lajster a zatrepal som to aj s tlmicom do najblizsieho servisu a oni to potom preposielali do autorizovaneho Fox servisu
funkčne je všetko tip-top-zatial