Ja som mal tak krivy od novoty Schwalbe CIty cruiser drot.Na kolese osmicka nebola,myslel som som,ze je to asfaltom,ze mi koleso drkoce a az neskor som si vsimol,ze mi hadze plast.
To si robis prdel s tym snehom, horny to chlap z pod Tatrier? Nic neobvykle, ze som ako chalan z dolniakov v Tatrach dokonca lyzoval v juli 😀 to ani nepoznas majstrovstva sveta v stavani snehuliakov? Tiez sa uskutocnuju v juli v Tatrach 😜
Mýliš si kus pojmi a dojmy prečom máš pocit že ľudia spod Tatier musia mať celé Tatry prejdené 90% ľudí z mesta bola tak maximálne lanovkou na Skalnatom alebo na Štrbskom a tým že sa na to pozeraju každý deň z okna nemá potrebu sa niekde štverať zvyšných 9% si sem tam niekde vylezie a 1% sú už naozaj nadšenci. Keby si sa opýtal domácich ako poznajú Tatry tak by si mnoho čechov poliakov a paštikárov iba smialo... To je asi tak ako by som sa ja opýtal v BA a okolí každí pozná Viedeň,Práter ....ako svoju dlaň šak ja som tam bol x krát a vy nie ?? asi takto to nefunguje nikde na svete...
infinitipp neviem o akych pojmoch a dojmoch pises, kedze som nikde nepisal, ze maju mat ludia z pod Tatier mat prejdene cele Tatry, ale presne si tym prispevkom vystihol, aj ked uplnu inu vec, na co som ja narazal... V podstate mas pravdu a vsade je to asi tak, co je smutne a ja tomu nerozumiem, ale je to kazdeho osobna vec, mozno aj preto sme tam, kde sme...
na take podobne otazky som zvyknuty cely zivot tak som to napisal rovno nic v zlom ani ja nie som ziaden kamzik tento rok skusim Koncistu po prvy krat a budem mat dost.
dnes bol v plane nejaky rychly svih, bike uz pripraveny von, ja som si uz takmer daval prilbu a vtom prisli instrukcie z hora ci by nebola premna vhodnejsia cinnost napustit bazenik ? tak aspon foto pred neuskutocnenym vyjazdom..nj casy ked som bol 6 dni v tyzdni na bajku su uz prec....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Presne tak. Je to hruza . Už som objednal nový iný plast. Ale to aby sa človek aj bal ísť rýchlejšie, že ho nevyhodi zo sedla.
Reklamovať to asi nebude mať zmysel.
idem to prezuť zas s5 na tufo calibra plus
už si niekedy jazdil v cyklo kratasoch v lete ?