zdravim. je nejaka moznost opravit puknutu MTB helmu, myslim, ze znacka je MANGO. material klasicky tvrdeny PS. je puknuta v zahlavovej casti asi taka 10-12 cm dlha puklina cez celu hrubku. na prvy pohlad je nabadatelna, ale da sa natiahnut. inak tej prilbe nic neni, ani sa len neskrabla, no priatelke vcera zachranila zivot.
prilba je presne na tieto ucely. pri pade praskne a absorbuje znacnu cast energie a tak chrani hlavu. prasknuta prilba je uz nepouzitelna. treba kupit novu. prilbu ber ako spotrebny material. dokonca aj ked ti pocas 5-tich rokoch nepraskne tak sa odporuca ju vymenit. ja mam prilbu znacky MET a ked som ju praskol tak mi za polovicnu cenu predali novu. Neviem ci tieto akcie maju aj ine znacky. Bud rad ze praskla len prilba...
osobne by som kupil radsej novu... 10 - 12 cm trhlina je uz dost velke poskodenie a skelet tym stratil svoju pevnost. dalsi zivot ohrozujuci pad by uz nemusela tak ochranit...
dik za odpovede. cakal som taketo reakcie. no teras som si us isty. novu rozhodne kupime, bo tato bola pozicana. ja len tak, ci tuto uplne odpisat, alebo by bola po zlepeni trebars aj epoxidom nositelna aspon na bezne bikovanie mesto a tak, ziadny teren. inak priatelke doslovne zachranila zivot, skoncila nastastie len so zlomenou rukou.
dik za odpovede. cakal som taketo reakcie. no teras som si us isty. novu rozhodne kupime, bo tato bola pozicana. ja len tak, ci tuto uplne odpisat, alebo by bola po zlepeni trebars aj epoxidom nositelna aspon na bezne bikovanie mesto a tak, ziadny teren. inak priatelke doslovne zachranila zivot, skoncila nastastie len so zlomenou rukou.
Nespekuluj ani po meste. Tam chodia auta a to moze dopadnut horsie, ako pad v terene. VYMENIT!
este vzivote mi prilba nepraskla, ale keby, tak by som rozhodne kupil novu. myslim ze giro a MET maju take akcie ze ked ju znicim tak mi za polovicu daju novu. Aj preto by som asi kupoval len tieto znacky. ale rozhodne sa nechystam v najblizsej dobe rozflakat moju giro havoc hehe
tak giro je podla mna samao se sebe dobra znacka, ale tieto lacnejsie modley mne osobne vobec nesedia na hlavu, ale to zalezi od teba. ked ti bude dobre sediet tak to ber.
ja mam tu istu, tiez som za nu dal 1000,- za tie peniaze si myslim je to dobra kupa. hlavne aby ti dobre sedela na hlave a si myslim, ze viac uz nie je co riesit, jedine, ze by sa ti nepacil dizajn
ja mam tiez giro skyline, kupil som ju tiez za 999 v cyklodome...mne sedi na hlave dobre, a aj cena je dobra, a nemozem sa zatial na nu nijako stazovat...
Presne ako pise MirecBB, prilba stlmi a absorbuje velku cast energie prave tym, ze praskne. Tym jej chvala, ze je aj funkcna. Niektore lacne atrapy ala TESCO mozu stat zivot.
Ak ti je zivot priatelky mily, tak vymen. Ak nemas rad nastavajucu svokru, tak zalep, zafarbi a posun dalej.....
Ak je puknutá len v tom mieste a celú plochu praskliny natrieš epoxidom, po vytvrdení bude prilba plne funkčná. Treba použiť dobrý a hlavne dobre namiešaný epoxid. Taktiež treba dbať aby spojené miesta počas tvrdnutia dobre priliehali. Ak to nevieš zabezpečiť, vyser sa na to a vymeň prilbu.
Puknutý prezervatív a helmu by som neriešil
Oboje nesú so sebou riziko,aj keď pri povolení lepeného spoja s úplne iným výsledkom.V prvom prípade nás bude o jedného viacej a v tom druhom o jedného menej
Puknutý prezervatív a helmu by som neriešil
Oboje nesú so sebou riziko,aj keď pri povolení lepeného spoja s úplne iným výsledkom.V prvom prípade nás bude o jedného viacej a v tom druhom o jedného menej
presne ako heca hovorí ))
každopádne v žiadnom prípade netreba šetriť na týchto veciach ide o život a ten si za peniaze už neskôr nekúpite... každopádne radšej lacnejší bike a lepšia prilba ako namakaný bike a po týždni rozbitá hlava lebo na prilbu neostalo .. bohužiaľ niektorí ľudia si to stále neuvedomujú
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale ak nechces kupovat novu tak skus epoxid..
1. trvalo zabezpečuje zvýšené potenie hlavy.
2. jednorázovo zachraňuje hlavu.
Ak splní druhú úlohu, treba ju vymeniť. Bez srandy.
Nespekuluj ani po meste. Tam chodia auta a to moze dopadnut horsie, ako pad v terene. VYMENIT!
Nekupuj novú prilbu. Pre istotu si opäť len požičajte...
http://exisport.sk/index.php?&msec=747& ... pid=446164
http://exisport.sk/index.php?&msec=747& ... pid=446164
ja mam tu istu, tiez som za nu dal 1000,- za tie peniaze si myslim je to dobra kupa. hlavne aby ti dobre sedela na hlave a si myslim, ze viac uz nie je co riesit, jedine, ze by sa ti nepacil dizajn
Ak ti je zivot priatelky mily, tak vymen. Ak nemas rad nastavajucu svokru, tak zalep, zafarbi a posun dalej.....
Oboje nesú so sebou riziko,aj keď pri povolení lepeného spoja s úplne iným výsledkom.V prvom prípade nás bude o jedného viacej
Oboje nesú so sebou riziko,aj keď pri povolení lepeného spoja s úplne iným výsledkom.V prvom prípade nás bude o jedného viacej
každopádne v žiadnom prípade netreba šetriť na týchto veciach ide o život a ten si za peniaze už neskôr nekúpite... každopádne radšej lacnejší bike a lepšia prilba ako namakaný bike a po týždni rozbitá hlava lebo na prilbu neostalo .. bohužiaľ niektorí ľudia si to stále neuvedomujú