Ja som cez taky strom, ale neprepileny prekladal bik. Nastastie nemotorovy karbon. Preskocit som si ho netrufal. Kym by ma ktosi nasiel a zavolal vrtulnik...
Ja mam poslodenu chrbticu a neodlepim od zeme 50kg vreco cementu. Najlahsi elektricky (pre mna nutne potrebny full) ma 21,7kg bez pedalov a stoji 4490e.
Ht nemozem. Skusal som ist na zamknutom a triaslo ma riadne. A triaslo ma aj pri odomknutom. Nafukany ho mam spravne. Poskodena chrbtica.
V pohode. Len mi stale niekto vnucuje ebik. Ci uz predavac v obchode alebo na fore. Ze ako ma to vyvezia aj bez slapania a ako ho budem chvalit ked budem na nom jazdit. Testoval som ho. Vyvezie ale ostatne nic moc. A egravel stoji 7000 a 12kg ebik je este drahsi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som cez taky strom, ale neprepileny prekladal bik. Nastastie nemotorovy karbon. Preskocit som si ho netrufal. Kym by ma ktosi nasiel a zavolal vrtulnik...
Ja mam poslodenu chrbticu a neodlepim od zeme 50kg vreco cementu. Najlahsi elektricky (pre mna nutne potrebny full) ma 21,7kg bez pedalov a stoji 4490e.
Ht nemozem. Skusal som ist na zamknutom a triaslo ma riadne. A triaslo ma aj pri odomknutom. Nafukany ho mam spravne. Poskodena chrbtica.
Edit: pôvodne pri obrázkoch bolo ešte #tyzdenbez....
Povodne tam bolo aj tyzdenbezbikeu co stale plati
V pohode. Len mi stale niekto vnucuje ebik. Ci uz predavac v obchode alebo na fore. Ze ako ma to vyvezia aj bez slapania a ako ho budem chvalit ked budem na nom jazdit. Testoval som ho. Vyvezie ale ostatne nic moc. A egravel stoji 7000 a 12kg ebik je este drahsi.
Tie kľuky mám na aktuálnom HT
https://romanholy.sk/detskatour/
S tými klukami sa dalo rúbať drevo....