Zdravím Páni. Pomaly začínam uvažovať o zmene môjho bajku. Jazdím rok a pol na HT Ghost kato 5.
S bikom som viac menej spokojný, avšak chcel by som sa posunúť trocha ďalej. Hlavne mi začína vadiť to aký som "vytrasený" po jazde v teréne. Myslím si že vačšie pohodlie a pôžitok by sa hodil nejaký FULL. Tu aj nastáva trocha problém s výberom - 50% jazdím asfaltky presun na kopce do 20km ako kedy... Čiže niečo s čím sa dá isť aj trocha dlšhiu cestu po ceste a nebudem plávať na tom ako na kajaku a pridávať mi na únave. Ostatne lesne jazdenie, lahke traily, kameniste cestičky, konare turisticke-cyklo trasy. Teraz som mal na HT 29´´ kolesa. Nebranim sa aj zmene ak by to bolo nutne (meriam 181cm) Toť bajky ktore su v mojej cenovej hladine (ktora je pevna) čo sa mi pozdávajú, vopred dakujem za rady a postrehy https://bicykle-eshop.sk/ctm-rawer18353.html https://bicykle-eshop.sk/ctm-ridge29986.html https://www.cykloabc.sk/p/28279/bicykel-merida-one-twenty-9-400-2019 https://www.cykloabc.sk/p/28280/bicykel-merida-one-twenty-9500-2019
pripadne bazarovy cube stereo 120
Veľa pozitívnych ohlasov? Ja by som ich už v živote nechcel.
Okrem ten vysokej váhy, veľkého profilu, tie piny veľmi nedržia. Mám ich ešte v pivnici, kludne ti ich darujem. V tej cene by som si kúpil plastové pedále alebo doplatil ešte 20€ a kúpil niečo obstojne.
Veľa pozitívnych ohlasov? Ja by som ich už v živote nechcel.
Okrem ten vysokej váhy, veľkého profilu, tie piny veľmi nedržia. Mám ich ešte v pivnici, kludne ti ich darujem. V tej cene by som si kúpil plastové pedále alebo doplatil ešte 20€ a kúpil niečo obstojne.
No tu v recenziach ich kazdy chvalil, a čo by si mi teda poradil? Tie druhe giant čo som postol su tiež na figu?
Chalani bajk dorazil všetko v poradečku, vyzerá super. Idem ho akurát prebehnúť. Mám takú amatersku otazočku: na zadnom prehadzovači je taká páčka dá sa dať do polohy ON/OFF.
Na čo je to dobré?
Chalani bajk dorazil všetko v poradečku, vyzerá super. Idem ho akurát prebehnúť. Mám takú amatersku otazočku: na zadnom prehadzovači je taká páčka dá sa dať do polohy ON/OFF.
Na čo je to dobré?
Nesfotíš mi to pls ? By som rád videl čo to za páčku máš na mysli a kde je presne uložená.
Zvýši to odpor toho ramienka tak, že ním nejde skoro vôbec pohnúť. Kľudne skús rukou rozdiel medzi off a on, samozrejme s citom. Vďaka tomu je reťaz stále napnutá a pri skokoch a podobne nelieta hore dole a nebúcha o rám. Je to užitočná vec, vypínaj to len keď budeš vyberať koleso.
Skúsil a je to pravda....radi sa ťažšie a aj keď nastaviš prehadzovačku s pačkou v polohe off a potom radiš pri jazde so zapnutou správa sa prehadzovačka trošku inak.Zvyčajne treba trošku ešte napnut lanko...
Pri mojom jazdení som nijaký problém s radením v polohe ON nezaznamenal. Jedine čo zaznamenám je keď ju zabudnem v polohe OFF - rachoce reťaz. Zastavujem, dávam do polohy ON a opäť vychutnávam ticho lesa.
Chcem sa ešte spýtať na brzdy. Zdá sa mi že zadná je dosť "makká" - brzdovú páčku pri brzdení musím dosť zatlačiť aby som zabrzdil. Ako viem toto nastaviť aby reagovala skorej?
Ak nie je zavzdušnená tak vytiahnuť koleso a jemne stlačiť pačku aby sa viac vysunuli piestiky. Ale nie moc aby si tam vopchal kotúč, resp. aby nešúchal. Radšej na viac pokusov.
Ak nie je zavzdušnená tak vytiahnuť koleso a jemne stlačiť pačku aby sa viac vysunuli piestiky. Ale nie moc aby si tam vopchal kotúč, resp. aby nešúchal. Radšej na viac pokusov.
Neviem či je zavzdušnena, je to novy bajk. Môže byť od vyroby zavzdušnena?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No tu v recenziach ich kazdy chvalil, a čo by si mi teda poradil? Tie druhe giant čo som postol su tiež na figu?
Niečo okolo 300-400g, s priemyselnými loziskami, dostatočne široké a tenké z profilu.
Napr: https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/pedale/ploche/crankbrothers-stamp-1-large.html
Alebo
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/pedale/ploche/exustar-pb525-pedale-bmx-model-2017.html
Ahoj, rám momentálne nie je dostupný na predaj
Na čo je to dobré?
Na čo je to dobré?
Nesfotíš mi to pls ? By som rád videl čo to za páčku máš na mysli a kde je presne uložená.
toť hľa tá šedá
čo ju to nejako našponuje? :O , radiť sa s tým dá normálne aj keď je to "on" ?
Neviem či je zavzdušnena, je to novy bajk. Môže byť od vyroby zavzdušnena?