Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Kolegovi ukradli z dvora MV SR na Panenskej ulici v Bratislave MTB CUBE 27,5. Čas na kamere je 11:30 GMT, real time 12:30. Ak spoznáte páchateľov, neváhajte a ozvite sa.
U nás Saudov sa im packy utínajú. Po tretej krádeži už nemá čím kradnúť (a po druhej sa mu blbo uteká) - seká sa sekvenciou ruka-noha-ruka-noha.
Len pravda, pre alkoholikov to u nás veľmi nie je.
Spraviť koláž z tých troch fotiek (hlavne nech je ksichty vidno) a pozdielať po bratislavských facebookoch. Neni toho oného, že by ich niekto nespoznal.
Spoznat spozna. Len kedy uz konecne zacne PZ riesit "bicyklistov" systematicky a najma priekupnikov. Ti na fotkach su len dve najlahsie nahraditelne prisavky na chapadlach velkej chobotnice.
vyse 2 roky som tahal 29'' bajk na 5. poschodie, lebo sa nezmestil do vytahu
nebude to nic strasne tych par dni
no len to neni iba bajk , 6x hore dole kym zvlacis vsetky veci a deti a bicykle a somariny... a potom zas hore to vynosit. ta rychlo prejde v tomto teple sranda
akurat sme sa dozvedeli ze kolegovi dnes pred firemnou budovou (Einsteinova Business centre) kde strazi SBS ale zozadu ukradli z nosica na streche bike ktory mal zamknuty v thule nosici
kamery ziadne tym smerom
jedna sa o Scott Aspect 920
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://facebook.com/story.php?story_fbid=479699529527115&id=451161079047627
https://mynitra.sme.sk/c/22123297/policajtom-v-zlatych-moravciach-stacilo-par-hodin-aby-nasli-ukradnuty-elektrobicykel.html
Len pravda, pre alkoholikov to u nás veľmi nie je.
vyse 2 roky som tahal 29'' bajk na 5. poschodie, lebo sa nezmestil do vytahu
no len to neni iba bajk
kamery ziadne tym smerom
jedna sa o Scott Aspect 920
ale nic moc
kedy zacnu mat tie kamery lepsie rozlisenie