A je tam priestor na tazsie RSky? Mne sa Kalnica pacila aj taka aka bola, ale nebranim sa ani tazsim veciam
Ani nie, ak by to bolo odtial tak narocnejsie na pedalovanie. S odstupom casu ked uvazujem ako tam dostat tolko bikerov skor to vidim na inu lokalitu, dufam ze sa nieco nove kope
Mali by kopat, priestor tam asi je, zo sedla dole je to strme, ja len dufam, ze ich ani len nenapadne to tahat z Panskej, alebo zo sedla po cervenej, je to hlavna TZ, ak to chcu mat normalne, musia to tahat mimo.
Ja tiež budem rád ak bude niečo nové čo môžem jazdit blízko od domu. ťažke veci sa dajú nájst aj na Invoci ale bohužial sú len krátkeho charakteru ale aspoň niečo.
Ahojte, bol som raz v bikeparku Kalnica na full XC-čku a trúfol som si zatial iba na modré traily. Aký typ bicykla odporúčate do bikeparku aby som sa naučil aj tažšie trate jazdiť? Neviem sa rozhodnúť medzi enduro a DH bicyklom...
Ahojte, dá sa v kálnici v bikeparku pojazdiť aj mimo otváracích hodín ? Samozrejme s vlekom nerátam. Zajtra by som chcel vybehnúť, len mám to ďalej a nechcem sa zbytočne prehnať. Ďakujem.
cauko, su.v kalnici tie modre traily zjazdne aj na Ht-cku pre takych viacmenej trail zaciatocnikov? teda hlavne z pohladu skokov ma to zaujimaju ci sa tam daju prepumpovat alebo obist. Chceme sa ist niekam povozit, kde je aj lanovka, len zvazujeme ci sa nam to oplati, dik
Videa som sa mozrejme videl ,len je rozdiel osobna skusenost a gopro efekt
Podľa tohto opisu je super aj Košútka, tam je to raj pre neskákačov, aj na HT prejdeš celú "pravú stranu", teda 4 traily. Otverení sú podľa avíza na Facebooku, tuším tento aj ďalší víkend.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ani nie, ak by to bolo odtial tak narocnejsie na pedalovanie. S odstupom casu ked uvazujem ako tam dostat tolko bikerov skor to vidim na inu lokalitu, dufam ze sa nieco nove kope
Pretoze ked si nabijes drzku, tak ta lyziari pokosia...
Videa som sa mozrejme videl ,len je rozdiel osobna skusenost a gopro efekt
treba navstivit.