Rád by som Vás informoval, že CYKLOPOZITIV KLUB Žilina, usporiada 4.ročník DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009 , ktorý sa uskutoční 6.6.2009 v Stráňavách pri Žiline,všetky informácie najdete na stranke http://www.cyklo-pozitiv.sk
Terry /Luboš Dupkala/
Ideme po starej ceste do Bytče, cez Štiavnik a potom po zelenej na Kasarne. Dáme obed a ide sa späť... Na mieste činu sa dohodneme či po červenej na Semeteš alebo po tej istej trase aj domov...
No myslím, že momentálne na červenú na Semeteš môžete zabudnúť a aj ten Štiavnik bude pekne mokrý a blatistý na konci doliny
...spomienka na tréning po trase 30 km Dema fatranského MTB maratónu...
Tréning sa nám maximálne hodil na prvý polmaratón organizovaný v tomto roku v Svätom Jure pri Pezinku. Na trati sa dalo vyšantiť a poriadne si zapretekať
...spomienka na tréning po trase 30 km Dema fatranského MTB maratónu...
Toník ako úspešný bežkár vzorne reprezentoval Cyklopozitívny klub Žilina na Kaktus Bike Svätojurskom MTB maratóne. Počasie počas preteku vydržalo a lesný terén veľmi pripomínal časť trasy maratónu okolo Hoblíka, proste paráda
Ja ja ja!!!
Ja chcem ist dlhu. len som sa este "neviem preco" neprihlasil.
Šaračníky budú dobré, možno trošku blatisté ako dnes. Pokrstil som blatíčkom nové veci na bicyklíku. Nech vedia komu slúžia!
Sneh je len v tom prvom oblúku, ale po kraji sa to dá prejsť na bicykli. Len ešte hore ten asi 5 metrový úsek s konármi bude treba upratať.
Zatial je pocet prihlasenych (vratane mna) dost nizky - dufam, ze bude prihlasenych pribudat a bude nas nakoniec aspon 200 na tu 56tku
Bikeri si to nachávajú na poslednú chvíľu . Frmol nastane, keď začnú tréningy na dlhej trati a poriadne sa oteplííí . Podľa Lorda Klaymena to už vyzerá zasa o niečo lepšie a zakrátko pôjdeme pozrieť celú martinskú stranu
Tréning sa nám maximálne hodil na prvý polmaratón organizovaný v tomto roku v Svätom Jure pri Pezinku. Na trati sa dalo vyšantiť a poriadne si zapretekať
Ja som už poriadne "nažhavený".
Tento rok som svoj cesťák ešte nevytiahol, čo sa dosť čudujem, bo jazdím predovšetkým cestu a horský mi slúži takmer iba ako zimák. Okrem občasných výjazdov na maratóny.
Ja ja ja!!!
Šaračníky budú dobré, možno trošku blatisté ako dnes. Pokrstil som blatíčkom nové veci na bicyklíku. Nech vedia komu slúžia!
Sneh je len v tom prvom oblúku, ale po kraji sa to dá prejsť na bicykli. Len ešte hore ten asi 5 metrový úsek s konármi bude treba upratať.
To mi ani nehovor že ešte nie si prihlaseny..šup, šup a už aby to bolo
Tvoj bike som si vsimol niekolko krat, parkovali ste kusok odo mna ... (ak sa nemylim)
Nemýliš sa boli sme všetci na jednej kope. Bikeri sú jedna veľká rodina Parkovali sme na poslednom parkovisku nad štartom naľavo.
Našiel som jednu fotku cvaknutú niekde pred cieľom, kedy som už mal toho plné zuby a vyplazil som jazyk neviem prečo Asi som si spomenul na Bruna minulý rok, urobil to isté v Dubnici
Jaroza, ja a nadupaný?
Bývali časy, keď som chodil do cys Žilina naháňať sa s cesťákmi. FSCM celkovo na 230 km trati 22-hý. Dnes by som bol posledný. Dnes som úbohé B-čko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No myslím, že momentálne na červenú na Semeteš môžete zabudnúť
Ešte raz spomienka na tréning po trase 30 km Dema fatranského MTB maratónu...
Na tréningu sa pre mňa nové tváre na nových strojoch - CUBE s výbornou výbavou...
Toník ako úspešný bežkár vzorne reprezentoval Cyklopozitívny klub Žilina na Kaktus Bike Svätojurskom MTB maratóne. Počasie počas preteku vydržalo a lesný terén veľmi pripomínal časť trasy maratónu okolo Hoblíka, proste paráda
Bikeri si to nachávajú na poslednú chvíľu
Našiel som Majovu fotku v "demáckom" drese.
Keď zakopnete o tohto veterána, tak to som ja.
Tento rok som svoj cesťák ešte nevytiahol, čo sa dosť čudujem, bo jazdím predovšetkým cestu a horský mi slúži takmer iba ako zimák. Okrem občasných výjazdov na maratóny.
Tvoj bike som si vsimol niekolko krat, parkovali ste kusok odo mna ... (ak sa nemylim)
To mi ani nehovor že ešte nie si prihlaseny..šup, šup a už aby to bolo
Nemýliš sa boli sme všetci na jednej kope. Bikeri sú jedna veľká rodina
Našiel som jednu fotku cvaknutú niekde pred cieľom, kedy som už mal toho plné zuby a vyplazil som jazyk neviem prečo
ale nasiel som:D
Bývali časy, keď som chodil do cys Žilina naháňať sa s cesťákmi. FSCM celkovo na 230 km trati 22-hý. Dnes by som bol posledný. Dnes som úbohé B-čko.