Terry /Luboš Dupkala/
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
No myslím, že momentálne na červenú na Semeteš môžete zabudnúť
Ešte raz spomienka na tréning po trase 30 km Dema fatranského MTB maratónu...
Na tréningu sa pre mňa nové tváre na nových strojoch - CUBE s výbornou výbavou...
Tréning sa nám maximálne hodil na prvý polmaratón organizovaný v tomto roku v Svätom Jure pri Pezinku. Na trati sa dalo vyšantiť a poriadne si zapretekať
Toník ako úspešný bežkár vzorne reprezentoval Cyklopozitívny klub Žilina na Kaktus Bike Svätojurskom MTB maratóne. Počasie počas preteku vydržalo a lesný terén veľmi pripomínal časť trasy maratónu okolo Hoblíka, proste paráda
Ja chcem ist dlhu. len som sa este "neviem preco" neprihlasil.
Šaračníky budú dobré, možno trošku blatisté ako dnes. Pokrstil som blatíčkom nové veci na bicyklíku. Nech vedia komu slúžia!
Sneh je len v tom prvom oblúku, ale po kraji sa to dá prejsť na bicykli. Len ešte hore ten asi 5 metrový úsek s konármi bude treba upratať.
Bikeri si to nachávajú na poslednú chvíľu
Našiel som Majovu fotku v "demáckom" drese.
Keď zakopnete o tohto veterána, tak to som ja.
Tento rok som svoj cesťák ešte nevytiahol, čo sa dosť čudujem, bo jazdím predovšetkým cestu a horský mi slúži takmer iba ako zimák. Okrem občasných výjazdov na maratóny.
Tvoj bike som si vsimol niekolko krat, parkovali ste kusok odo mna ... (ak sa nemylim)
Ja chcem ist dlhu. len som sa este "neviem preco" neprihlasil.
Šaračníky budú dobré, možno trošku blatisté ako dnes. Pokrstil som blatíčkom nové veci na bicyklíku. Nech vedia komu slúžia!
Sneh je len v tom prvom oblúku, ale po kraji sa to dá prejsť na bicykli. Len ešte hore ten asi 5 metrový úsek s konármi bude treba upratať.
To mi ani nehovor že ešte nie si prihlaseny..šup, šup a už aby to bolo
Nemýliš sa boli sme všetci na jednej kope. Bikeri sú jedna veľká rodina
Našiel som jednu fotku cvaknutú niekde pred cieľom, kedy som už mal toho plné zuby a vyplazil som jazyk neviem prečo
ale nasiel som:D
Bývali časy, keď som chodil do cys Žilina naháňať sa s cesťákmi. FSCM celkovo na 230 km trati 22-hý. Dnes by som bol posledný. Dnes som úbohé B-čko.