Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Slováci majú asi kradnutie v krvi. V živote by mi nenapadlo zobrať cudzí bike, aj keby nebol zamknutý, to môže len posledný chudák, nejaká socka, duševný maloroľník. Tresty za krádeže ako v Saudskej Arábii sú tu potrebné.
urcite testuje...ale musia ratat so vsetkym. asi by si nebol nadseny, keby to drzalo tak ultimatne, ze pri zavadeni o prekazku (napr. nizky strop pri vjazde do garaze) ti otvori strechu ako na konzerve, ale bike zostane bezpecne ukotveny v stojane.
Slováci majú asi kradnutie v krvi. V živote by mi nenapadlo zobrať cudzí bike, aj keby nebol zamknutý, to môže len posledný chudák, nejaká socka, duševný maloroľník. Tresty za krádeže ako v Saudskej Arábii sú tu potrebné.
Je to skor o vychove a v konecnom dosledku potom aj o spolocnosti. Tresty ako su v Saudskej Arabii by mali jediny vysledok a to, ze by vyprodukovali individua zavisle od socialneho systemu.
hmmm.. to je taky problem si tam pridat retaz? aj keby to klepeto drzalo lepsie, tak tu hlinikovu tycku zlomim jak sparatko a ukradnem to aj s klepetom..
mna prestava bavit nazor - tvoja chyba ze ti ukradli, mal si si davat lepsi pozor, vyrobca na to nemyslel. neda sa mysliet na vsetko - no pokial zlodej vie ze sa mu takmer alebo vobec nic nestane kradnut bude. keby zlodej zil v strachu ze dostane napr. dobru nakladacku a ze to fakt bude boliet dobre si rozmysli ci kradnut bude alebo nie. v davnej minulosti to tak fungovalo. mohlo by zasa.
problem je aj to ze oni vedia ze ich nechytia, policajti na to kaslu, nemaju snahu nic patrat, najdu len to co im ludia sami donesu pod nos.
Aj samotni ludia su lahostajni a pokial sa to netyka ich bajku tak im je uplne putna co sa deje, kludne pred nimi moze niekto pilit zamok a oni si to ani vsimat nebudu.
Kazdy si povie, nie je to moja starost, co sa budem do toho miesat, este dosatanem po hube. A toto je vysledok.
Neda sa vsetko privarit a pribetonovat k zemi, schovavat pod troma zamkami atd.
mna prestava bavit nazor - tvoja chyba ze ti ukradli, mal si si davat lepsi pozor, vyrobca na to nemyslel. neda sa mysliet na vsetko - no pokial zlodej vie ze sa mu takmer alebo vobec nic nestane kradnut bude. keby zlodej zil v strachu ze dostane napr. dobru nakladacku a ze to fakt bude boliet dobre si rozmysli ci kradnut bude alebo nie. v davnej minulosti to tak fungovalo. mohlo by zasa.
este je tam jedna dolezita vec - pokial zlodej vie, ze sa mu potom ten bike podari predat... ale to je zase take nase slovenske, kupim bike alebo komponenty a je mi jedno, aj ked to ***** ciernotou, hlavne ze zalacno
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to skor o vychove a v konecnom dosledku potom aj o spolocnosti. Tresty ako su v Saudskej Arabii by mali jediny vysledok a to, ze by vyprodukovali individua zavisle od socialneho systemu.
Kedy to fungovalo? Asi reálne nikdy
Aj samotni ludia su lahostajni a pokial sa to netyka ich bajku tak im je uplne putna co sa deje, kludne pred nimi moze niekto pilit zamok a oni si to ani vsimat nebudu.
Kazdy si povie, nie je to moja starost, co sa budem do toho miesat, este dosatanem po hube. A toto je vysledok.
Neda sa vsetko privarit a pribetonovat k zemi, schovavat pod troma zamkami atd.
este je tam jedna dolezita vec - pokial zlodej vie, ze sa mu potom ten bike podari predat... ale to je zase take nase slovenske, kupim bike alebo komponenty a je mi jedno, aj ked to ***** ciernotou, hlavne ze zalacno