Ahojte všetci. Minulý rok to bol 1. rok čo som jazdil na bicykli viac ako obvykle. Teraz v zime som si kúpil Meridu S- Presso 300 fitnees bicykele. Vôbec sa do toho nerozumiem, ale chcel by som si kôpiť nejaké tretry. Na internete som videl nejaké s podrážkou podobnou kopačkám, cestné s hladkou podrážkou-neviem ako to sedí v pedáloch. A ešte som videl nejaké návleky na tretry, čo je to zač? Jazdiť chcem len po asfaltke. Ďakujem veľmi pekne za odpovede
Mirec_K no to je tazko porovnat dva druhy roznych tretier Ja by som povedal, ze tie R1ky ani jazyk nemaju. Ked som ich skusal len tak na nohu, bez biku, tak sa mi zdalo, ze by som zvladol aj mensie cislo. Teraz po cca200km som happy s cislom ktore mam. Prvych 15km mi tlaci prava noha, co neskor absolutne necitim a R1ky su ako papucky. Takze, ja som spokojny velmi, a ak raz budem zas kupovat tretry, tak o5 si priplatim, aj ked tieto boli v super zlave.
Takže, problém vyriešený, prišli R3-ky a tie nemajú žiadny "jazyk", nič nereže. Pohodlnosť v podstate rovnaká, akurát odpadol ten jeden diskomfort + lepšia možnosť uťahovania (lepšie rozloženie uťahovacích prvkov, teda nie to, že jedno má kolieska a druhé je kombi). R4 pocestujú späť k predajcovi.
síce skúsenosť nemám, ale okukoval som na nete mtb MEN'S X-PROJECT ELITE tetry a našiel som pozitívne rencenzie len som už nenašiel kde by som si ich vyskúšal
tak ja som nelenil a povypisoval kde kade a nakoniec mali v parndorfe tak som tam dnes na otocku zabehol vyskusal, 45ky kusocek tlacili ked som stal, 46 fajn, miesto aj na hrubsiu ponozku, pol cisla nemali. cenu v outlete mali blbu ale nakoniec sme dohodli ze mi to objednaju cez ten ich eshop ktory na SK nedodava a ked to buduci tyzden pride tak mi napisu a vyzdvihnem si to tam. Zaplatene to uz je. Cena myslim viac ako dobra.
skus napisat alebo zavolat sem ci tam take nemaju na predajni https://shop.pearlizumi-eu.com/de-at/parndorf
btw ten v strede je tusim veduci predajne a je to slovak, obcas pokecame ked tam je
chcem si kupit prve tretry znacky SIDI a neviem aku velkost si mam objednat. bosu nohu mam dlhu 25mm, nosievam tenisky od EU40 do EU41, adidasky EU40a2/3 mi sedia perfektne, tretry shimano mi sedia EU41ky. miestne shopy som obehol, nemaju ziaden par v mojej velkosti. predpokladam, ze mi treba EU42, ale bojim, sa, ci nebudu velke (ratam so zvacsenim objemu nohy pocas dlhsich jazd, neviem ci sa trosku poddaju). uz nejake mudrosti som zhromazdil, ale kazda dalsia je fajn, kedze nebudem mat moznost pred kupou vyskusat a posielat spat do zahranicia sa mi nebude chciet. dakujem
25 mm noha? si v inkubátore?
ja mám cca 260 mm čaptu a sidiny ak ma pamäť neklame 42ky, čeknem doma (a mám takisto pocit že veľkosť Sidi a Shimano je +/- rovnaká)
no, ved to chcem prave vediet, ze ked idem investovat do sidi, chcem mat istotu, ci bude lepsie kupit 42ky, alebo zhanat 41a1/2ky. polcisla maju malokde.
Ja som mal postupne 47,46, 46, 2/3 a az potom som zistil ze mi sidi proste nesedia (vsetky som poctivo kupil cez net a kazde vratil:) ). Lebo ak su spravne dlhe tak su mi uzke...cize kym nevyskus, nevies
asi by mi viac pomohlo, keby ste uviedli ake cislo adidasiek nosite a ake cislo sidi tomu zodpoveda (vzor: ADIDAS EU41=SIDI 42.5). lebo adidasky poznam doverne a podla toho sa viem dobre orientovat. ked niekto napise "botasky nosim cislo take a take", to mi az tak nepomoze. adidas nosim vzdy rovnake cislo a este sa mi nestalo, ze by boli nejake citelne odchylky vo velkosti v ramci toho cisla.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som mal dlhé šroby na kufroch, skrátil som ich a už mi netrpne noha.
Bude mi prosím táto tretra pasovať do pedálov ?
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/pedale/naslapne-cestne/shimano-pd-r540-spd-sl-naslapne-pedale-1598.html
https://www.decathlon.sk/cyklisticke-tretry-roadc-100-id_8403016.html
Ďakujem
https://www.pearlizumi.com/US/en/shop/men/cycling-shoes/road/pro_leader_v4/p/15301803#
skus napisat alebo zavolat sem ci tam take nemaju na predajni
https://shop.pearlizumi-eu.com/de-at/parndorf
btw ten v strede je tusim veduci predajne a je to slovak, obcas pokecame ked tam je
ja mám cca 260 mm čaptu a sidiny ak ma pamäť neklame 42ky, čeknem doma (a mám takisto pocit že veľkosť Sidi a Shimano je +/- rovnaká)
Strašne sa mi páčili SIDI tretry ale vôbec si nerozumeli s mojimi labami.