Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
Traja králi (dvaja z východu a jeden zo západu) zdolali Kráľovu hoľu. Dvaja na kolobežke a jeden s kolobežkou ( to som bol ja ??) Drotar to vybehol ako nič a ja som úspešne brzdil tirova .... Ale zážitok to bol neskutočný ....
Uvediem veci na pravu mieru. Zdrhol som dopredu, aby ste nevideli ako to tlacim hore Podstatne su ale uplne ine veci. Podla neoverenych zdrojov na Kralovej holi s kolobezkou bol iba jeden čech a ten povedal, ze na cestnej kolobezke to neodporuca. Ja jeho tvrdenie otocim a poviem, ze odporucam to na akejkovek, pretoze toto je o morale. Moje Rewoo to zvladlo na vybornu, bola to vyzva aj hore aj dole. Takze na Kralovke stali prvy traja Slovaci a toto nam nik nezoberie aj keby to nebola pravda. Chlapci super vykon a bolo mi potesenim stravit tento den vo vasej spolocnosti.
Ja mám prvenstvo ako najťažší kolobežkár na Kráľovej Holi ktorý si tam okrem iného vytrepal aj 3l vody, malú gola sadu, imbusáky.... taký zdravý základ na menšiu GO kolobežky 😂😂😂😂
Prvý špek dopravený na Kráľovu hoľu na kolobežke 😂😂😂
Daj čechovy foťák do ruky nech ťa odfotí.... a dvíhaj kolobežku nad hlavu... a potom neskontroluj fotky a hneď pol Slovenska vidí čo som chcel na "tajňaka" vyviezť na Kráľovu hoľu 😁😁😁
Chlapi, klobuk dolu. Ja som bol so synom na vylete tu kusok za hranicami v Rakusku. Urobili sme 60km skoro po rovine. Ale kazde male prevysenie mi rapidne odoberalo sily. Neviem si predstavit, ze by som mal ist na Kralovu holu. To by som asi tlacil aj z kopca, lebo by som sa nedokazal udrzat na nohach.
BezkaKolo, som sa nasmial ako si letel v obci a zastavili Ta policajti. 😂
A to som si myslel, aky som rychly ked som isiel 36km/hod. Ale proti Tebe som slimak.
Chlapi, klobuk dolu. Ja som bol so synom na vylete tu kusok za hranicami v Rakusku. Urobili sme 60km skoro po rovine. Ale kazde male prevysenie mi rapidne odoberalo sily. Neviem si predstavit, ze by som mal ist na Kralovu holu. To by som asi tlacil aj z kopca, lebo by som sa nedokazal udrzat na nohach.
Ked kukam na tu prvu fotku, tak vidim GDPR v praxi. Syn nesuhlasil s podmienkami?
Ked tam pojdes nabuduce, tak si daj Braunsberg, kopec nad Hainburgom. Budes tlacit aj dolu kopcom, lebo v tej casti, kde to ma 15% mas aj zakruty. Kratke, ale vyzivne.
BezkaKolo, som sa nasmial ako si letel v obci a zastavili Ta policajti. 😂
A to som si myslel, aky som rychly ked som isiel 36km/hod. Ale proti Tebe som slimak.
Vieš 160kg sa vie pekne rozkotúľať dole kopcom. Ale horšie sa to ťahá hore kopcom. A naximalku mám na kolobežke 83km/h
Pindal som na tie auta co sa tam prevazali, ale pri ceste dole som im dakoval za to, ze aspon kolaj bola ako tak zjazadna aj pre moje cestne kolieska A az na male vynimky to slo zist cele.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Daj čechovy foťák do ruky nech ťa odfotí.... a dvíhaj kolobežku nad hlavu... a potom neskontroluj fotky a hneď pol Slovenska vidí čo som chcel na "tajňaka" vyviezť na Kráľovu hoľu 😁😁😁
Ked kukam na tu prvu fotku, tak vidim GDPR v praxi. Syn nesuhlasil s podmienkami?
Ked tam pojdes nabuduce, tak si daj Braunsberg, kopec nad Hainburgom. Budes tlacit aj dolu kopcom, lebo v tej casti, kde to ma 15% mas aj zakruty. Kratke, ale vyzivne.
Vieš 160kg sa vie pekne rozkotúľať dole kopcom. Ale horšie sa to ťahá hore kopcom. A naximalku mám na kolobežke 83km/h
A iste by to išlo aj rýchlejšie....????