Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
Ak si pozeral to video celé tak si si určite všimol, keď mačkal páčku a povolil odzvdušnovák tak ešte mu išli bublinky, aj keď natlačil kvapalinu odspodu a v neposlednom rade to je písané aj v návode k brzdám od výrobcu( shimano)
Ujistíme se, že odvzdušňovací ventil na třmenu je zavřený a odstraníme hadičku se stříkačky, aniž bychom rozlili olej.
Zazátkujeme odvzdušňovací nádobku, vyšroubujeme ji a zašroubujme odvzdušňovací šroub do nádržky u páky.
Ako ja sa nehádam, len hovorím čo som mal v návode k SLX-M7000, a ja tiež to robím najskôr odspodu a potom ešte napumpujem páčku a samozrejme pobúchať klúčo po hadici, aby vyšli všetky bublinky
Náhodou som zbadal na fb tento obrázok. Hneď mi bolo jasné, že ide o karbónový model 28/28, ale že Crussis? Snažil som sa vygoogliť aspoň niečo, ale nič som nenašiel. Nakoniec som musel napísať výrobcovi. A teda ide o prototyp, ktorý sa však nevyrába a ani sa nedá kúpiť. Fotka je z januára 2018 z výstavy ISPO v Mníchove.
dal som do skupiny zopar foto z ME 2019 v Raciciac..vacsinu fotiek mam na fotaku, ale nakolko nemam USB mini ale len mikro kabel tak iba mobilovky...
hhttps://www.facebook.com/groups/sportovekolobezky/
Zdar bando..tak tu je komplet album - fotoreport z nasej ucasti na Kickfeste 2019. Prvy den sprinty, druhy 1,5km, 5km (deti), 12 km (ja)a treti den 5km, 15 km (deti), 40km (ja) https://www.facebook.com/pg/sportovekolobezky/photos/?tab=album&album_id=440436410141874
Umiestnenie deti 13.,12.,12., a 10. miesto, ja 2 x 7. miesto... a bolo fakt perfektne, super akcia, super ludia, super kolobezky vsade kam oko dovidi...
Dusan - paradna akcia. Skoda sa nezucastnit. Zaujali ma dve veci - i) bola tam stafeta? Ak ano mohli by sme aj my slovaci sa spolcit do stafetoveho timu na buduci rok. ii) A co nevidim 2x28 wolfer uz je na svete? Vies viacej o nom kedy sa bude dat kupit, ci sa bude dat odtestovat v nasich koncinach?
Nazdis...ano stafeta bola a mozu ju postavit akekolvek teamy... staci sa len zahlasit ze my ideme spolu a hotovo. V kadetoch vyhrala miesana stafeta, kde sa spojili najlepsi y troch teamov aby porazili zahranicie...a podarilo sa.
Wolfer tam bol v stadiu niekolkych prototypov s roznymi verziami ramov. Jakub Bostl...co je hlavny konstrukter Yedoo teraz pracuje na zlepseni torznej tuhosti. Novy Wolfer odhadujem bude tak do konca roka vyvinuty definitivne a oficialne predstavenie budu mat v Prahe na for bikes. Tam uz by sa ml dat aj objednat. Mam slubeny testovaci kus, dokonca som aj uvazoval ze sukromne si kupim jeden ram a ovesiam karbonovymi doplnkami a spravim si jednu hlinikovu kolobku...
viaceri ste sa na mna po teste Yedoo obratili s otazkou Yedoo Wolofer 28" x 28"
tu su daslie z ich prototypov... zaujimave je, ze ten s viac napriamenym ramom je pevnejsi v krute ale ludom sa viacej paci ten na prvej foto...
To esíčko na rame co ide od hlavovej trubky po stupátko znizuje pevnost v krute. Ak je tam priamejsi ram ako na druhej foto, ram je torzne pevnejsi. Nie je to len moj nazor...je to priamo od vyrobcu ktory takto testuje rozne prototypy velkeho Wolfera. Za mna by bol prijatelny aj ten druhy ram...uplne v pohode..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No to bude niečo nové.
Ja mam hydrauliky od roku 2014. Sadu na plnenie/odvzdušňovanie som kupil asi v tom roku. Exp.nadobu mam inu. A navod ako to robím:
http://www.bajkarna.cz/blog/2017/08/20/jak-odvzdusnit-shimano-brzdy-na-horskem-kole/
Ujistíme se, že odvzdušňovací ventil na třmenu je zavřený a odstraníme hadičku se stříkačky, aniž bychom rozlili olej.
Zazátkujeme odvzdušňovací nádobku, vyšroubujeme ji a zašroubujme odvzdušňovací šroub do nádržky u páky.
http://kickfest.cz/kickfest-2019/aktuality/show/38/zazavote-si-na-me-i-jako-hobik
Tulák dostal nové ale hlavne väčšie kotúče 180/180 uvidíme ako sa to bude správať.
Ale jedna vec je istá tie matné čierne hliníkové stredy kotúčov znova trocha skrášlili celkový vzhľad. Čo vy na to?
hhttps://www.facebook.com/groups/sportovekolobezky/
https://www.facebook.com/pg/sportovekolobezky/photos/?tab=album&album_id=440436410141874
Umiestnenie deti 13.,12.,12., a 10. miesto, ja 2 x 7. miesto... a bolo fakt perfektne, super akcia, super ludia, super kolobezky vsade kam oko dovidi...
Wolfer tam bol v stadiu niekolkych prototypov s roznymi verziami ramov. Jakub Bostl...co je hlavny konstrukter Yedoo teraz pracuje na zlepseni torznej tuhosti. Novy Wolfer odhadujem bude tak do konca roka vyvinuty definitivne a oficialne predstavenie budu mat v Prahe na for bikes. Tam uz by sa ml dat aj objednat. Mam slubeny testovaci kus, dokonca som aj uvazoval ze sukromne si kupim jeden ram a ovesiam karbonovymi doplnkami a spravim si jednu hlinikovu kolobku...
progres nezastavis...
tu su daslie z ich prototypov... zaujimave je, ze ten s viac napriamenym ramom je pevnejsi v krute ale ludom sa viacej paci ten na prvej foto...