nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Aj keď si myslím, že dnes to nebolo najčistejšie.
V záberoch z vrchu bolo vidno ako sa tam plecami búchal už neviem s ktorým 🤔
Koniec stoji za to .
Pre mna asi najslabsia story, co tam je. A to mam precitane vsetky. Typka som doteraz nepoznal a musel som si o nom dohladavat info, ale pride mi to ako neustala sebalutost, co vsetko mohol a nedosiahol a za nasej ery to bolo tak a tak a dnesna generacia nevie co a ako a bla bla bla....
Škoda ho. Škoda, že aj sa mu už potom nedarilo v GC, pritom 2x piaty na TdF je super úspech...
Tiez ma pobavilo to ze Sagan podla neho jazdi ako prasa a v sprintoch prezentuje ,,zvratenosti´´, ale naopak hadzanie bidonov a skopavanie cyklistov do jarku je ta najspravnejsia vec a Stybar je rytier cyklistiky... Keby to pisal niekto dolezity stalo by to aj za kritiku, ale takto je to len na pobavenie
Zjavne sa týpek pomýlil o 100 rokov a 2 politické systémy.
Drať sa mohol... Bola to jeho úloha a TvG mal vtedy životnú formu.
Junáčkovia, z niektorých reakcií na tento príspevok je vidieť, že nebyť Sagana, tak by ste mnohí ani netušili, čo je to cestná cyklistika, rovnako ako neviete, kto to bol Tesil.
Držme v zjazde Sagana na bicykli.