zacina mi to davat zmysel. toto bude nieco na sposob nakupne maniacky. lucke sa zapaci komponent tak si ho kupi - nakupovanie jej robi radost, nemusi na tom jazdit. hodi to na bike, potom sa jej zapaci iny kusok tak preda a kupi nieco nove. niektore zeny tiez nakupia oblecko, topnaky a nikdy to nedaju na seba alebo iba raz a potom predavaju po bazaroch.
ma to aj vlastny nazov ta choroba. vola sa oniomania .. velmi podobne onanii, ale nemylit si to! Ja trpim tym tiez ... mna trapi momentalne novy liteville mk15
neprihovoril bol som myslou už v Trnave, len potom mi čosi trklo, ked som si uvedomil, že také útle žiena vystúpilo z tak velkeho auta, ktoré malo brnenskú špz
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
za mna dema neochota. Kristinu som tiez videl v deme, ale 2 tyzdne dozadu, asi nepocula co som zhanal personal jednoducho nemal zaujem zohnat to, co potrebujem a ani pri predchadzajucom kontakte. takze za mna dema palec dole a uz ani nebudem mat zaujem tam nieco zhanat.
Lucka aspon komponent da na bike. su tu poniektory, ktory ani nedaju na bike a uz predavaju ...(kauza dt swiss microspline na 350)
To nemozes porovnavat....chalanom to proste nesadlo koli boostu a dalsim veciam,to sa stava pri novinkach...lucka kupuje veci ako nakupna maniacka,ani nevie naco su jej a nakoniec ich aj tak preda
GIRO Fathom, presne túto som chcel a ked som na bikediscount.de videl -58%, neodolal som. K tomu ešte nové gripy a náhradnú dušu v puzdre na pripnutie k rámu keď som už objednaval. Veľkosť som vzal “S“, obvod hlavy mám 56cm no „M“ mi bola veľmi voľna. Ak náhodou niekto zvažujete túto prilbu a ste na hranici S-M, tak odporúčam radšej S.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pre teba nie ale pre :trionq: ano
ahoj nestretol som ťa náhodou včera (pondelok okolo 13:30 v Senici, v deme?
Možno bola pre nové kľučky od FSA 😉
Netuším. Aj si sa prihovoril? Včera som v Senici stretla veľa ľudí
podla mne dostupných informácií Kristína v deme Senica pracuje
VW Golf VII. šedej farby
Lucka aspon komponent da na bike. su tu poniektory, ktory ani nedaju na bike a uz predavaju ...(kauza dt swiss microspline na 350)