Od Tatier k Dunaju. Parádny švih. Do Terchovej som naložený skoro nevyšiel. Potom pohodočka až po Trenčín cca 30km/h a viac. Potom protivietor. Od Nového Mesta n. Váhom po Naháč brutalita, čakal som brdky, ale aby som takých kopcoch a v protivetre používal najľahší prevod Do Modry a Pezinku sa to umúdrilo a posledný kopec ma čakal na Karlovku. Strava mi ukazuje 2339 v. m čomu neverím, ale mal som taký pocit. Viem, že sa dalo ísť jednoduchšie rovinou, ale chcel som ísť Karpatami
PS: neviem čo ma tak bolí palec na ľavej nohe (pravý vôbec) v naozaj dlhých výkazdoch. Na MTB po povolení tretry bolesť ustúpi. Ale tu po 150km ustupovalo len prechodne po pauze... Možno len naozaj extrémna zátaž.
Ja sa síce nemôžem pochváliť takými číslami,ako kolega vyššie,ale dnes som tento rok prvýkrát prevetral moju Planétu,po 4 mesiacoch trvajúcej PN-ke.Keďže organizmus je po tak dlhej a závažnej chorobe zoslabnutý,dnešných 53km,bol pre mňa heroický výkon. Dúfam,že ešte stihnem tento rok aj nejaké dlhšie výjazdy,pokiaľ kondícia dovolí...
ja tento rok prvú stovečku, @stax vďaka za upresnenie minulý rok zverejnenej kopcovitejšej trasy na týchto našich rovinách.
Pernek - baba - Pezinok - Limbach - Košarisko - Lozorno; potom tie roviny.
Dnes len oprobovať promenádu a pozrieť ako pôjdem skoro ráno po hrádzi do Patiniec. Ešte že som šiel, by som ráno len blúdil, teším sa na to ľudoprázdno Môžem teda povedať, že som bol s bikom na Dunaji, pár metrov v prúde
Dnes najjužnejší bod na Slovensku, sútok Váhu a Dunaja (už som bola aj na sútoku Bieleho a čierneho Váhu). Slabých 260km. Maďarsko si nevšímajte, chcel som si to spestriť, ale len som si to skomplikoval, hádam len cez dediny neboli zákazy (prejdem dedinu a nikde sa ďalej na cesťáku nedostanem), cyklocesta slepo ukončená v makadame alebo poľnačka, makadamove drobné obchádzky, proste celé zle, už som si myslel, že sa ani na SK nedostanem, furt nečakane nejaký nový zákaz... Pritom cesta možno lepšia ako do Komárna, minimálne využitie a premávka, keďže vedľa je diaľnica. To naše cesty 1. triedy sú oveľa horšie čo sa týka premávky Majú to tam hrozne a nezmyselne zorganizované.
v nedelu som si bol nacapovat vodu v Novej Lehote, potom som na zastavke nad Modrovou preckal dazd s cyklistom z Banoviec a po dazdi som pokracoval na Havran a cez Svrbicky kopec naspat k Vahu a do Hlohovca
blatnicek pod sedlom fungoval na 100% - zadok ostal suchy
na useku Radosina - Havran frezuju vozovku a kladu novy asfalt len skoda, ze to asi prilaka este viac motorkarov, pretekarov a inych karov
Najzápadnejši bod na Slovensku, takže už mám všetky krajné body Potom Rakúsko, čo bola parádička oproti Maďarsku Tam som si užil osvieženie priamo na ceste, ale padlo dobre v tej horúčave
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2x vyslap na Braunsberg
Dnes celkom 278 km - parádne počasie.
PS: neviem čo ma tak bolí palec na ľavej nohe (pravý vôbec) v naozaj dlhých výkazdoch. Na MTB po povolení tretry bolesť ustúpi. Ale tu po 150km ustupovalo len prechodne po pauze... Možno len naozaj extrémna zátaž.
Pernek - baba - Pezinok - Limbach - Košarisko - Lozorno; potom tie roviny.
Dnes len oprobovať promenádu a pozrieť ako pôjdem skoro ráno po hrádzi do Patiniec. Ešte že som šiel, by som ráno len blúdil, teším sa na to ľudoprázdno
http://www.cykloserver.cz/f/7661247877/
http://www.cykloserver.cz/f/b3e8247873/
Dnes najjužnejší bod na Slovensku, sútok Váhu a Dunaja (už som bola aj na sútoku Bieleho a čierneho Váhu). Slabých 260km. Maďarsko si nevšímajte, chcel som si to spestriť, ale len som si to skomplikoval, hádam len cez dediny neboli zákazy (prejdem dedinu a nikde sa ďalej na cesťáku nedostanem), cyklocesta slepo ukončená v makadame alebo poľnačka, makadamove drobné obchádzky, proste celé zle, už som si myslel, že sa ani na SK nedostanem, furt nečakane nejaký nový zákaz... Pritom cesta možno lepšia ako do Komárna, minimálne využitie a premávka, keďže vedľa je diaľnica. To naše cesty 1. triedy sú oveľa horšie čo sa týka premávky
http://www.cykloserver.cz/f/71f1247942/
Dnes je dôležitá jedna vec. Perlenbacher pils
blatnicek pod sedlom fungoval na 100% - zadok ostal suchy
na useku Radosina - Havran frezuju vozovku a kladu novy asfalt
Akcia: Záhorská Ves
Najzápadnejši bod na Slovensku, takže už mám všetky krajné body
http://www.cykloserver.cz/f/af20247993/