Po troch mišacoch prvý važnejší výjazd : Livov - sedlo Ždiare - Hanigovsky hrad - Lutina - PNV - Kohut - Sabinov - sedlo Priehyba - Livov . My sme teda zmokli riadne , skoro až poriadne ,by sa dalo povedat .
Týždnový bike výlet do Police nad Metují a okolia.Je tam čo pozerať...Je to malé asi iba 4 tisícové mestečko ale je tam múzeum stavebnice Merkúr a papierových modelov,kúpalisko,rybníky, chodia tam cyklobusy,predajňa a servis bicyklov,... proste super mestečko Nie všetko sa dalo ísť na bajku ako Ostaš,Adršpach a Teplické skály.V Broumovských stenách sa zasa môže ísť iba po značených cyklocestách.
Nazdar. Dá sa nejako pohodlne dostať z Krížov na Žobráka? Skúšali sme pred týždňom, na mape som našiel "spevnenú" cestu z doliny Slatvinca, ale bol to dosť omyl, do polky zjazdné, ale strmé a miestami močiar, zbytok totálne zarastený, museli sme kúsok vytlačiť na červenú. Pýtali sme sa potom domácich, čo sme stretli a hovorili, že najpohodlnejšia je z Hervartova. To je po červenej značke?
A ako z Livova do Krížov? Modrá je celkom vtipná https://www.zonerama.com/6s8p/Album/5524223
ludia dobri z bardejova a okolia. prosim vas da sa nejako obist domasa na mtb? mate niekto nejake gpx alebo aspon vymenovat nejake body nech si kuknem mapu? dakujem
Z Krizov na Zobrak sa pohodlne ani neda . Z Hervartova nie po cervenej ale pokracujes dalej po asvaltovej ceste okolo chaty , potom sa bude rozdelovat pojdes do lava po strkovej ceste na koniec a dolava po zvaznici na cervenu a po cervenej do sedla . Z Livova na Krize po modrej radsej nie. Pred mesiacom sme isli opacne ale za Ciernou jedlinou sne sli dalej a chceli sme sa napojit na cestu co vedie medzi Lukovom a Livovom no tazia tam tak tiez velmi neodporucam . Bolo to dost blatiste
Mozno Miso ma aj nejake gpx
Minikin velka vdaka za to gpx. viac menej som si myslel ze tak, len som si myslel ze ma niekto recept aj nato ako sa vyhnut tej hlavnej ceste od autokempingu krym. neviem v akom stave je ta ceste dnes dlho som nebol v tych koncinach ale v minulosti to bol pain aj autom nieto este na bajku.
lukas6s8p tu je cast trasy Krize-a cervena TZ,kde sa napojis na smer bukovy vrch-zobrak,da sa to prejst,ale v minulosti tam bola lepsia cesta,tak ako vsade,znicena po tazbe
Nechce sa mi spajat gpx-ka, nemam to v jednom. Ale ak to nebude jasne z obrazka (Krize-Zobrak - zlte bodky aj s obchadzkou cervenej od pentagonu (krizovatka 5 lesnych ciest) nad Hervartovom ktoru opisoval jkolo - cervena je dobra smerom dole, smerom hore severnou obchadzkou) takto mozem urobit.
A Livov-Krize cez Ciernu jedlinu bola kedysi celkom dobra aj ked od Livova ten zaverecny usek za potokom nikdy nebol 100% zjazdny. Teraz uz ostava na ciernu jedlinu len dolinou chotarneho potoka ale to uz je viac Lukov ako Livov.
Týždeň v Slanských vrchoch a okolí.Ešte som tam nebol ale je tam kde bajkovať a čo pozerať.. Krásne vrchy zaslúžili by si väčší ochranársky status napr. ako CHKO
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pomedzi búrky a dažde, nakoniec mokrí len od potu...😍👍🚵♂️😉
4×analog+2×ebike🙃
Predrat sa cez tie kone bolo tazsie ako cez nejake trnky. Obklucili nas a boli take zvedave ze nas nechceli pustit dalej.
A ako z Livova do Krížov? Modrá je celkom vtipná
https://www.zonerama.com/6s8p/Album/5524223
Ako bonus mas Kamenolom Skrabske ak by si mal cas a chut.
Mozno Miso ma aj nejake gpx
A Livov-Krize cez Ciernu jedlinu bola kedysi celkom dobra aj ked od Livova ten zaverecny usek za potokom nikdy nebol 100% zjazdny. Teraz uz ostava na ciernu jedlinu len dolinou chotarneho potoka ale to uz je viac Lukov ako Livov.