pravdepodobne si tam ani nemusel chodit osobne, ja som to vybavil telefonicky... ved posielaju to na adresu trvaleho pobytu, tak nie je dovod nic dalsie kontrolovat
Som trosku dost nespokojny. Takze 12sp prehadzovacka si dost dobre nerozumie s 11sp kazetou - stale radi 1,5rychlosti hore/dolu ( niesom ruzove dievca a nastavit si to viem?). Aj ked sa vsade pise 11s/12s. Dokonca aj na klukach retaz cudne nabieha. Mozno je len problem 11s retazou ... micro spline adapter na tune na oje este. Ie wtf?! Snad uz pride coskoro nech tam capnem 12sp xtr kazetu a nasledne mozem zacat sporit na ram ?
Som trosku dost nespokojny. Takze 12sp prehadzovacka si dost dobre nerozumie s 11sp kazetou - stale radi 1,5rychlosti hore/dolu ( niesom ruzove dievca a nastavit si to viem?). Aj ked sa vsade pise 11s/12s. Dokonca aj na klukach retaz cudne nabieha. Mozno je len problem 11s retazou ... micro spline adapter na tune na oje este. Ie wtf?! Snad uz pride coskoro nech tam capnem 12sp xtr kazetu a nasledne mozem zacat sporit na ram ?
a je to jasne preco to nefunguje ... takze RD-M9100-GS je 11/12s a RD-M9100-SGS co mam ja, je len 12s ... <> a spolahni sa na nekamenne obchody grrr. Retaz je v poriadku
A nema nove xtr nahodou ine rozostupy medzi prevodmi a mozno aj iny pomer tahu? Pretože pokial viem tak je sice aj 11sp ale myslím si ze s 11sp m91xx kazetou
A nema nove xtr nahodou ine rozostupy medzi prevodmi a mozno aj iny pomer tahu? Pretože pokial viem tak je sice aj 11sp ale myslím si ze s 11sp m91xx kazetou
velmi pravdepodobne ano, ale to bez micro spline aj tak nevyriesim. Budem jazdit len lahkz a tazky prevo .. resp na pivo a z piva a do lesa bude jazdit na manzelkinom
Ružové/neružové, bohužiaľ si si špatne naštudoval kompatibilitu. Nové M9100 XTR nie je kompatibilné s M9000 XTR. Nové XTR M9100 malo v pláne aj 11speed kazetu, ale z rozostupmi 12speed kazety a nie z rozostupmi "starej" 11speed kazety z rady M9000.
Ružové/neružové, bohužiaľ si si špatne naštudoval kompatibilitu. Nové M9100 XTR nie je kompatibilné s M9000 XTR. Nové XTR M9100 malo v pláne aj 11speed kazetu, ale z rozostupmi 12speed kazety a nie z rozostupmi "starej" 11speed kazety z rady M9000.
ano je to moja chyba, zle som si to nastudoval. Posielat spat nebudem nic, uz je to otazka len par dni kym budu tie micro spline adaptery a nasledne to bude uz v poriadku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prevodník zostáva? alebo už je doma?
Prevodník si tam necháva sram, ,a na retaz pojde sram spojka...
Ano mas pravdu, ta horna krabica je radenie pre pani manzelku
a je to jasne preco to nefunguje ... takze RD-M9100-GS je 11/12s a RD-M9100-SGS co mam ja, je len 12s ... <> a spolahni sa na nekamenne obchody grrr. Retaz je v poriadku
velmi pravdepodobne ano, ale to bez micro spline aj tak nevyriesim. Budem jazdit len lahkz a tazky prevo .. resp na pivo a z piva a do lesa bude jazdit na manzelkinom
ano je to moja chyba, zle som si to nastudoval. Posielat spat nebudem nic, uz je to otazka len par dni kym budu tie micro spline adaptery a nasledne to bude uz v poriadku
nie to radsej pockam, sram od istej doby vobec nemusim grr.